Tipičan primjer navijača Reala... Kada ga nešto pitaš nema odgovoraA inace u prosloj se sezoni samo Madridu pomagalo, a ni malo odmagalo. Zaboravit cemo onu kradju protiv Atletica, Granade, protiv Seville svakako, Betisa, Levantea, Zaragoze i onaj smijesni zuti karton Piquea protiv Raya kako bi mogao igrati protiv Madrida. Madrid je u prosloj sezoni zabio 121 gol i ostavio najblizeg konkurenta 9 bodova iza sebe.
Za Atletico uredu... Falcao je izašao 1 na 1 na Valdeza ali je sviran ofsajd iako nije bio...
Za granadu je igrač koliko se ja sjećam opet izašao 1 na 1 na Valdeza ali je taj šut Valdez odbranio, a to sam ti već jednom napisao zar ne ?
Protiv seville je opravdano sviran penal i to sam ti već jednom napisao... ako ono nije penal šta jest ?
Protiv Betisa nije sviran penal na Iniesti kod rezultata 2-2 pa je u 90min svirano ono što nije trebalo i gdje je već barcelona vodila 3-2...ali eto očigledno da nemaš šta napisati
Protiv Levantea je i Marca priznala da je bio penal
Protiv Zaragoze si očito zaboravio za gol iz ofsajda i nepostojeći penal koji je Valdez odbranio
Za taj žuti Piquea zaboravljaš da je Xabi Alosno isto tako namjerno dobio žuti ali očito je da su osobe u španjolskom savezu shvatile da je Xabi bitniji Realu nego Pique Barci tako da nisu nijednog kaznili
Znači jedina utakmica u kojoj su suci pomogli Barci prošle godine je Atletico jel tako ?
A utakmice u kojima su suci pomogli Realu su ? Vjerovatno nećeš opet odgovoriti ali eto da probamo