FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Petardaa
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Petardaa » 30 sep 2012, 14:23

A inace u prosloj se sezoni samo Madridu pomagalo, a ni malo odmagalo. Zaboravit cemo onu kradju protiv Atletica, Granade, protiv Seville svakako, Betisa, Levantea, Zaragoze i onaj smijesni zuti karton Piquea protiv Raya kako bi mogao igrati protiv Madrida. Madrid je u prosloj sezoni zabio 121 gol i ostavio najblizeg konkurenta 9 bodova iza sebe.
Tipičan primjer navijača Reala... Kada ga nešto pitaš nema odgovora

Za Atletico uredu... Falcao je izašao 1 na 1 na Valdeza ali je sviran ofsajd iako nije bio...
Za granadu je igrač koliko se ja sjećam opet izašao 1 na 1 na Valdeza ali je taj šut Valdez odbranio, a to sam ti već jednom napisao zar ne ?
Protiv seville je opravdano sviran penal i to sam ti već jednom napisao... ako ono nije penal šta jest ?
Protiv Betisa nije sviran penal na Iniesti kod rezultata 2-2 pa je u 90min svirano ono što nije trebalo i gdje je već barcelona vodila 3-2...ali eto očigledno da nemaš šta napisati
Protiv Levantea je i Marca priznala da je bio penal
Protiv Zaragoze si očito zaboravio za gol iz ofsajda i nepostojeći penal koji je Valdez odbranio
Za taj žuti Piquea zaboravljaš da je Xabi Alosno isto tako namjerno dobio žuti ali očito je da su osobe u španjolskom savezu shvatile da je Xabi bitniji Realu nego Pique Barci tako da nisu nijednog kaznili ;)
Znači jedina utakmica u kojoj su suci pomogli Barci prošle godine je Atletico jel tako ?
A utakmice u kojima su suci pomogli Realu su ? Vjerovatno nećeš opet odgovoriti ali eto da probamo :lol:
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 30 sep 2012, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 15:40

Kad ce biti spremni Iniesta, Pique i Puyol ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 16:13

8-)
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 sep 2012, 16:14

M4kaveli je napisao/la:Kad ce biti spremni Iniesta, Pique i Puyol ?
Oficijelno: Puyol, Adriano i Iniesta su se oporavili od ozljeda i bit će na raspolaganju treneru za utakmicu protiv Benfice.
8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 16:20

Kad prije Puyol ? :shock:

A Pique .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 sep 2012, 16:22

M4kaveli je napisao/la:Kad prije Puyol ? :shock:

A Pique .. ?
Mislim da bi Pique trebao biti spreman za Clasico.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 30 sep 2012, 16:25

Ruka jest bila,ali nije namjerna i napucana lopta. Igrac nije imao namjeru igrati rukom. A i poslije toga bilo jos 3,4 dodavanja. Prema tome,za sve mozogove,2-3 za Barcu :) Pusite se :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 16:27

Znaci moglo bi biti deranje Reala :mrgreen:
Samo da njih 2 zaigraju zajedno ..
Pique ako ispadne od Ronalda, nece i Puyol.

Vrijeme je da zaigraju ovako :

Valdes

Alves Pique Puyol Alba

Busquets

Xavi Iniesta

Pedro Messi Villa

I da, vise bi volio vidjeti Albu nego Adriana !
Bolji u ofanzivi i dosta se bolje ubacuje ..
Defanziva i ne treba ako ce zabiti 3-4 komada :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 sep 2012, 16:35

Potpuno zasluženo Barcelona pobjedila Sevillu. Medjedu za onaj krvnički udarac treba zabraniti da igra fudbal. Ono je za svaku osudu. A onaj ko priča o sudijskoj kradji, neka se samo sjeti koliko put je Barcelona oštećena. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 17:34

OFICIJELNO: Thiago će odsustvovati sa terena oko osam sedmica!
:roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 17:55

DesimaL je napisao/la:OFICIJELNO: Thiago će odsustvovati sa terena oko osam sedmica!
Mali je strašan peh, kao da je iz Arsenala došo'. :mrgreen: :roll:
Šteta...taman mu Tito počeo davati prilike, par tekmi je i počeo od prve minute...jbg :|

Znači Pique i Puyol će biti spremni za El-Clasico?
Amin ako je tako.
Za Iniestu znam da će biti spreman, 100%.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 sep 2012, 18:01

mandraX je napisao/la:Znači Pique i Puyol će biti spremni za El-Clasico?
Amin ako je tako.
Šteta.. Song i Mascherano su mnogo "obećavali" na štoperskom paru protiv Ronalda :mrgreen:
Prođe Negredo sinoć pored Songa k'o na terminu..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 sep 2012, 18:03

situacija u prvenstvu spanije je maestralna kad se sagleda sve do sada, 100 posto ucinak, el classico najvjerovatnije cekamo s 8 bodova prednosti i s kompletnom ekipom. pobjeda nad realom znacila bi 99 posto da je titula u ligi nasa, koliko god da je nekome smijesno i koliko god da ima kola do kraja, 11 bodova prednosti se ne prosipa

za el clasico po meni treba izvesti onu nasu standardnu postavu i formaciju kojom je real nekoliko puta izmasakriran, u napadu mesi vilja i pedro, klasicna 4-3-3 formacija, najuigraniji sistem i najuigraniji igraci, odraditi to maksimalno napaljeno i onda poslije moze se nastaviti s laganijim tempom

real mislim nece igrati bunker, oni ce morati napasti na kamp nou jer imaju veliki bodovni zaostatak, a u toj situaciji vrlo lako se moze desiti novo masakriranje, samo da xavi iniesta i messi budu inspirativni, da vilja i pedro ne promasuju, te da odbrana i golman ne prave gluposti neke teske, pobjeda sigurno nece doci u pitanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 sep 2012, 19:22

mandraX je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:OFICIJELNO: Thiago će odsustvovati sa terena oko osam sedmica!
Mali je strašan peh, kao da je iz Arsenala došo'. :mrgreen: :roll:
Šteta...taman mu Tito počeo davati prilike, par tekmi je i počeo od prve minute...jbg :|

Znači Pique i Puyol će biti spremni za El-Clasico?
Amin ako je tako.
Za Iniestu znam da će biti spreman, 100%.
ma puyola cuvat za el clasico pa makar izgubili od benfice :D ,jer ne vjerujem da ce se i pique oporavit za el clasico a puyol nam treba jel sa maschom i songom nam se ne pise dobro nikako :mrgreen: ,puyol je iznenadio sa oporavkom sad da i pique se oporavi ne vjerujem.

joj dal ce tito dat priliku bartri protiv benfice.bio bi 3 puta bolji od songa ,valjda je vidio da od songa nema nista na stoperu,ak nije to vidio podhitno ocnom :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 19:26

i ti ga vala @barca_87 mozes zasrati :D

Po meni song je odigrao dobro ove 3 utakmice na mjestu stopera.Mozda ima tu mali gresaka,ali vremenom ce to biti jos bolje.Sto je najvaznije dominira u skok igri sto je za barcelonu veoma vazno :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 sep 2012, 19:27

Prodje spori Negredo kroz Songa k'o da ga nema. Odlican, dijelim misljenje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 sep 2012, 20:04

ma song nije tako los kao sto pricate, mada ni po meni nije kapacitet za stopera

to sto je negredo prosao najmanje je kriv song jer negredo je majstorski reagovao i tesko bi ga bilo koji stoper u onoj situaciji zaustavio, greska je bila maskeranova, njemu gol ide na dusu

mozda vec na zimu treba dovesti stopera, ne mora biti skup, samo nek jepouzdan koliko toliko da se prosire opcije na toj poziciji

gledam spahu, po meni ni on ne bi bio lose rjesenje barem za klupe, pa da pripomogne kad zatreba, u barci bi se sigurno uozbljio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 sep 2012, 20:07

Romariooo je napisao/la: to sto je negredo prosao najmanje je kriv song jer negredo je majstorski reagovao i tesko bi ga bilo koji stoper u onoj situaciji zaustavio, greska je bila maskeranova, njemu gol ide na dusu
greska je bousqetsova, on je dao onaj briljantni pas za messija ;)

edit: deportivo vodi 0:1, uh kako bi bilo fino docekati real s ovom prednoscu. Valjda nece 5:1 zavrsiti 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 sep 2012, 20:51

DesimaL je napisao/la:i ti ga vala @barca_87 mozes zasrati :D

Po meni song je odigrao dobro ove 3 utakmice na mjestu stopera.Mozda ima tu mali gresaka,ali vremenom ce to biti jos bolje.Sto je najvaznije dominira u skok igri sto je za barcelonu veoma vazno :)
meni je odigro prelose kad god je igro ,pogotvo sinco ,preslabo,
slaba postavljanja ,izletanja u sredinu i cak i vise gore prema napadu ,haman zaboravi da igra stopera,samo skok i nista vise nije dobro sto se tice njega ko stopera, meni je vaznije osjecaj za prostor i dobro postavljanje u odbrani a njegovo postavljanje i cuvanje igraca je prelose,je*o skok.meni izgleda isto neki lik koji nista nije prico sa trenerom i upo na teren sa neba negdje :D :D .sinoc sevillini igraci ubacuju se pored njega on gleda u loptu ko tele i trci za njom :D,bas ko zadnji vezni pravi neki presing a vamo prostora bruka ,samo sreca i busquets koji ga je nekoliko outa moro pokrivat su ga nekoliko puta izvukli da jos gore bude po njega,jer je sinoc za dva gola kriv ,prvi gol izleti bezze gore i ostade igrac manje u odbrani onda ga alves moro pokrit pa sa alvesove strane dade lik gol ,drugi gol prvo se lose postavio otiso gore na desnog beka gotovo a vamo negredo sam,rupa izmedju stopera bila prevelika i onda u nastavku akcije ga prodje negredo ko sto rece neko ko da je na rekreaciji ,sva srece puyol se vraca za el clasico jer sa songom u odbrani sam se bojao blamaze protiv reala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 21:48

Sljedeci prelazni rok abd neki WC stoper ( tipa Vermaelen ) i Ter Stegen.
Moglo bi se to uzeti za nekih 50 miliona.
A onda Neymar 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.