FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moze li se kako na ovoj temi odrzat konstantno raspolozenje i nornalna diskusija? Dobijemo Veleza svi dizu u nebesa, a onda danima nakon utakmice se pise kako je sve crno i da nema pomoci.
- mohikanac12
- Kontakt:
Vidi se da si “novi”. Tako ti je uvijek. Sve ok do dan-dva pred utakmicu onda je onaj cuo ono, onaj ovo.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:20Moze li se kako na ovoj temi odrzat konstantno raspolozenje i nornalna diskusija? Dobijemo Veleza svi dizu u nebesa, a onda danima nakon utakmice se pise kako je sve crno i da nema pomoci.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj uhvatila me trema pred tekmu, iako smo kvalitetniji duplo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
joj zamisli da smo izgubili od Veleza

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato ja dan-dva pred tekmu najmanje ulazim na forum, nema se puno pametnog procitat.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Da Bog da uvijek bila slaba atmosfera na forumu a dobra u ekipiLjoZee je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:27Vidi se da si “novi”. Tako ti je uvijek. Sve ok do dan-dva pred utakmicu onda je onaj cuo ono, onaj ovo.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:20Moze li se kako na ovoj temi odrzat konstantno raspolozenje i nornalna diskusija? Dobijemo Veleza svi dizu u nebesa, a onda danima nakon utakmice se pise kako je sve crno i da nema pomoci.![]()

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Juricic, Hajric, Blazevic, Milicevic, Ikic, Eric i Gasal su onako stari igraci. Igrali po 3 navrata u klubu 

-
- Kontakt:
Sutra cemo dobit Radnika, pa ce se svrsavat po temi, a onda 2 dana prije Borca opet ce se pocet srat i crnjacit, pa cemo onda i Borca dobit 

+1
Blagojević nije sigurno puno jeftiniji od najboljih veznih igraca iz nase lige
Rodjeni su pitarske picke!
Ma nije problem kritikovati Kana,i treba da se kritikuje,svi mi znamo da nam fali svasta nesto,da je uprava tanka ko rizla ali moras li izmisljati neke stvari pored svih problema da jos dodatno unosis nemir neki,zlonamjerno bas.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I tako sve do TituleBajramovic1999 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:34Sutra cemo dobit Radnika, pa ce se svrsavat po temi, a onda 2 dana prije Borca opet ce se pocet srat i crnjacit, pa cemo onda i Borca dobit![]()

A bila je spremna “vidjet cemo zalaganje kad praznih dzepova igraci izadju na teren”. Samo syebase im puleni pricu ne samo u toj utakmici vec od pocetka priprema. I sasvim slucajno te osobe se ne pojavljuju nigdje od subote.

To je samo dokaz da ne pisu bez nekog interesa i da nisu zlonamjerni

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Ima tu dosta i pitarluka, oni takođe stalno šnjuhaju kako da nam podapnu. U pet deka sa facama i ostalim šupcima.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ko nam zlo mislio, o kurcu nam visio.
SUTRA JAKO, NAJJACE!!!!
SUTRA JAKO, NAJJACE!!!!
Kera brat voli Zelju samo takokerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:27Joj uhvatila me trema pred tekmu, iako smo kvalitetniji duplo.

Pazi Kera i ja sinoc igrom slucaja saznamo neke stvari bas o Erminu ,mi se sjebali iz prve ruke,dolazimo na forum pise se skroz suprotno,pa jebote kome je to cilj,cemu brate ?mohikanac12 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:42Ima tu dosta i pitarluka, oni takođe stalno šnjuhaju kako da nam podapnu. U pet deka sa facama i ostalim šupcima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
A ja danas ponovo pregledao dokumentarac o Ivici.KANA je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:50Kera brat voli Zelju samo takokerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:27Joj uhvatila me trema pred tekmu, iako smo kvalitetniji duplo.danas bas gledam onaj dokumentarac o Zubanu,toliko emocija prema klubu
Volim Te Zeljo

Petak, 17:00, gori sve ispred malih ekrana. Jer sutra igra ŽELJEZNIČAR!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Orvel i 68 gostiju.