La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
svako danas vrijedi 100 miliona
Zamisli koliko bi danas neki platili Ibisevica kad je za polusezonu dao 18 golova na 17 utakmica. I to većina golova su bili kod 0-0,nije trpanje kod 3-0 ko pola golova Cristiana. I svi golovi iz igre, nije izvodio penale.
Zamisli koliko bi danas neki platili Ibisevica kad je za polusezonu dao 18 golova na 17 utakmica. I to većina golova su bili kod 0-0,nije trpanje kod 3-0 ko pola golova Cristiana. I svi golovi iz igre, nije izvodio penale.
Ja ba
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ter Stegen ima taj fetis da primi gol sa 40+ metara
Tek sada vidimo precijenjenost Lewatorskog. Nije ti ovo Bayernliga
Mahh nazabijece se Lewat i u spanjolskoj,to sam davno pisao.
Jesu ono navijači Atleticu napokon Hermosu ukazali na činjenicu da je obična rinaka?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam upratio da je Real Sao Paolu platio Casemira 6 miliona, pa ga prodao Portu za 15 i onda otkupio za 7,5
Znači ovo sad je čista lova, ko da su ga iz omladinskog pogona prodali (donekle istina, bio je tu).

Znači ovo sad je čista lova, ko da su ga iz omladinskog pogona prodali (donekle istina, bio je tu).
Koševo Zapad
- Felixians4
- Kontakt:
Prekrasnoće od kombinatorike,asistencija,završnice. Isak za Sociedad,a vamo Lewa,Fati,Ousmane,Pedri
-
- Kontakt:
Fati je next big thing. Samo da ga posluži zdravlje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Shategabri
- Kontakt:
Čija je ideja bila ova klauzula za Griezmanna od 30 minuta po meču?
Ne vjerujem da se takva glupost stavi u klauzulu
Ne vjerujem da se takva glupost stavi u klauzulu

Koševo Zapad
Bukvalno je dogovor postignut u posljednjim satima prelaznog roka. Dobar je to deal i dalje jer...Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:32Čija je ideja bila ova klauzula za Griezmanna od 30 minuta po meču?
Ne vjerujem da se takva glupost stavi u klauzulu![]()

samo na njegovu platu za ove dvije sezone je ušteđeno skoro sto miliona. Evo i da ne računamo ovaj bonus za 60% utakmica (što je dodatnih pet miliona za dvije godine), uzeo bi lagano čistih 52.5 miliona (fiksna plata plus ovaj suludi loyalty bonus). Bolestan ugovor.
Barcelona će prodisati kad se riješi ovih bolesnih Bartinih ugovora. Ostali su još Alba, Pique, Busquets i De Jong. Tu su još ter Stegen, Lenglet i Umtiti koji imaju prihvatljivije ugovore.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro to za platu je jasno, govorim za eventualnu prodaju jer je on jedan od igrača koji je plaćen 100+ miliona, a sve su prilike da će se najviše uzeti za Coutinha od njih trojice koji su došli u mega transferima.messilla je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:05Bukvalno je dogovor postignut u posljednjim satima prelaznog roka. Dobar je to deal i dalje jer...Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 08:32Čija je ideja bila ova klauzula za Griezmanna od 30 minuta po meču?
Ne vjerujem da se takva glupost stavi u klauzulu![]()
samo na njegovu platu za ove dvije sezone je ušteđeno skoro sto miliona. Evo i da ne računamo ovaj bonus za 60% utakmica (što je dodatnih pet miliona za dvije godine), uzeo bi lagano čistih 52.5 miliona (fiksna plata plus ovaj suludi loyalty bonus). Bolestan ugovor.
Barcelona će prodisati kad se riješi ovih bolesnih Bartinih ugovora. Ostali su još Alba, Pique, Busquets i De Jong. Tu su još ter Stegen, Lenglet i Umtiti koji imaju prihvatljivije ugovore.
Koševo Zapad
Dobro Dembele je i dalje koristan (koliko toliko) u 2022 za Barcelonu za razliku od Coutinha i Griezmanna. Pa koliko-toliko. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jel ovo prilika da se Mariano tušne u Sociedad 

- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sasvim zasluzeno, samo sto sumnjam da ce ove godine biti i 70% sto je bio prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.