Mrva čegaMrva je odlučila, mrva da pobjedimo jednu od najboljih ekipa ikad. To je moj Juve. Hvala vam!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mrva čegaMrva je odlučila, mrva da pobjedimo jednu od najboljih ekipa ikad. To je moj Juve. Hvala vam!!!
Pa to je bar jasno.Javna tajna što bi se rekloMaGiCa je napisao/la:http://heavy.com/news/2014/05/curse-of-bela-guttman/
Ako znamo odakle prokletstvo Benfice, pitanje je odakle prokletstvo grbavcima![]()
Tebi da izbije neko odbranu lika i dela Juventusa, Napulj i njegove stanovnike i Srbe en general - ti bi se, mukice, osushio usled toga shto nemash o chemu da prichash.Sissoko je napisao/la:Kako rekoh nesto ko srpski mitomani kad slave poraz na kosovu ovi slave da su sampioni italije a osvojili kup totalno se zbunis.
Sta ce covek, nije mu lako.MaGiCa je napisao/la:Tebi da izbije neko odbranu lika i dela Juventusa, Napulj i njegove stanovnike i Srbe en general - ti bi se, mukice, osushio usled toga shto nemash o chemu da prichash.Sissoko je napisao/la:Kako rekoh nesto ko srpski mitomani kad slave poraz na kosovu ovi slave da su sampioni italije a osvojili kup totalno se zbunis.
A 'vamo prcas da smo 6 puta zijanili finale LPDenno je napisao/la:Totti nikad nije igrao Serie B. Vaše leđende jesu. Totti više puta poentirao u Italiji nego bilo ko vaš.
Nisam ocekivao da ces se pronaci vezano za seseljeve mitomane,iznenadio si me a mislio sam da ne mozes.MaGiCa je napisao/la:Tebi da izbije neko odbranu lika i dela Juventusa, Napulj i njegove stanovnike i Srbe en general - ti bi se, mukice, osushio usled toga shto nemash o chemu da prichash.Sissoko je napisao/la:Kako rekoh nesto ko srpski mitomani kad slave poraz na kosovu ovi slave da su sampioni italije a osvojili kup totalno se zbunis.
Reti, je l' cesh opet da mi pretish sachekushom, kao shto si to vec radioSissoko je napisao/la:Nisam ocekivao da ces se pronaci vezano za seseljeve mitomane,iznenadio si me a mislio sam da ne mozes.
Pa sta me onda citiras,ja sam bio precizan a ti reagujes kao da si clan Dveri.MaGiCa je napisao/la:Reti, je l' cesh opet da mi pretish sachekushom, kao shto si to vec radioSissoko je napisao/la:Nisam ocekivao da ces se pronaci vezano za seseljeve mitomane,iznenadio si me a mislio sam da ne mozes.![]()
BTW, za razliku od tebe, ja se sa shesheljevcima borim unazad 15+ godina, josh od vremenakad sam kao maloletno lice bivao privodjen zbog uchestvovanja u Otporu, a 5.X 2000. gutao suzavac ispred Skupshtine. Znash: to je ono shto si gledao samo na TVu u dokumentarcima.![]()
Tvoj problem nisu shesheljevci, vec svako ko misli drugachije od tebe i ti ne skrivash vlastitu anksioznost time shto trazhish konflikt sa neistomishljenicima - vec stalno podgrevash tenzije.
Ti mene odusevljavas koliko cvrste zivce imas.MaGiCa je napisao/la:
BTW, za razliku od tebe, ja se sa shesheljevcima borim unazad 15+ godina, josh od vremenakad sam kao maloletno lice bivao privodjen zbog uchestvovanja u Otporu, a 5.X 2000. gutao suzavac ispred Skupshtine. Znash: to je ono shto si gledao samo na TVu u dokumentarcima.![]()
True thatChinaglia je napisao/la:čuj mali klub
igramo finala bolje od lopova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.