Tim gofnima zelim sve najgore,malo je reci da ih ne volim uptrijebicu koji mnogo gori izraz pa ce ovo izac na nesto sto ne treba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ako mislis na onog romaria i njegov konstantno pljuvanje po Bayernu kada sam ja odreagovao,taj komentar nisam ja obrisao,neko od moderatora sigurno.KSIVLE je napisao/la:potpis. ne treba nama vaša utjeha, a vama ne treba naše oproštenje zbog transfera goetzea. naslađujte se i uživajte, jasno bez nekog ekstremnog vrijeđanja.anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima
Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??
p.s. i hvala što si obrisao komentar s našeg topica da ovog na avataru ti ne moram gledat.
Pa to je njihovo pravo i ja ih u potpunosti shvacam. Nije niti meni bilo drago kad je Ballack otisao za parama u Chelsea i tako okrenuo ledja Bayernu. A kada je dolazio u Bayern bio sam presretan i zelio sam da on bude vodja novog Bayerna a kad se ukazala prilika odmah je otisao za parama.Bilall je napisao/la:Ja nisam, a niti cu. Medjutim, ne mogu sakriti da mi je drago sto su klepili Real i sto su Nijemci ponovo u vrhu fudbala. Navijao sam za njihStefan Effenberg je napisao/la: Gledaj ovako, iako nisam jedan od onih koji su čestitali Dortmundu jučer, definitivno ću to učiniti kad izbace Real. Polako, ima još jedna utakmica i ja ću biti oprezan i reći pričekajmo, odigrajmo te utakmice protiv Barcelone i Reala kako trebamo i onda ćemo slaviti.ali im cestitati necu jer bojim se da nas ne mogu gledati ocima na svom topicu
![]()
Kao da smo mi krivi jbt sto je Mario izabrao nastaviti karijeru u Bayernu.![]()
Jer ovo je bila iskljucivo odluka Gotzea, mogao je jednostavno odoliti Guardiolinim zeljama i nastaviti karijeru u BvB-u ali eto nije. Razumijem frustracije, razumijem sve, ali nije to to
Kroos ni ovako nije standardan.Cautinho je napisao/la:@secer kud mene spomene?
Gotze bi valjda mogao umjesto Krossa upasti,nekako najrealnije.Ali opet,zasto taj transfer,bez neke potrebe,jedino slabljenje konkurencije.
Eh o ovoj temi se moze nesto reci.Stefan Effenberg je napisao/la: I jos jednom, ja u ovom trenutku ne bih kupio niti Gotzea niti Lewandowskog da sam Bayern. Ima masa odlicnih igraca u Europi i tamo smo trebali kupiti igraca a ne iz najveceg konkurenta. Ja to ne bih uradio nikako u ovom trenutku a niti u slijedecih 5 godina jer ona prica o zabrinutosti Hoenesa o dominaciji pada u vodu i ne ide mu na cast.
Tako je. S ovim sastavom bila bi petarda do poluvremena. Možda 1 ili 2 izmjene, ali sve preko toga je rizik. Šta ćeš, neki igrači će zbog dobrobiti kluba morati rizikovat' da propuste finale.Bayern@heart je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati ovi pa igramo protiv barce na Nou Campu, a ne protiv Nimberga. Svaka čast Canu,Tymi ali protiv Mesija, Inieste ili xavija teško da će išta moći tako mislim da će igrati Gustavo i Švajni u sredini možda se nešto iskobinira sa Đerdanom
Idi glumi da si bolestan,bolje ti to ide nego glupiranje i pametovanje ljudima o stvarima koje prate iz dana u dan.Bukowski je napisao/la: Kroos ni ovako nije standardan.![]()
Ovo je definitivno tema o kojoj se moze i treba vjerovatno pricati.Bilall je napisao/la:Eh o ovoj temi se moze nesto reci.
Grijesis..GAL je napisao/la:Na ovoj temi imamo Totalne Pro svabe,koji vole sve svabsko i one koji vole samo najveci megalomanski kluba na ovom dunjaluku
Bilall je napisao/la:Grijesis..GAL je napisao/la:Na ovoj temi imamo Totalne Pro svabe,koji vole sve svabsko i one koji vole samo najveci megalomanski kluba na ovom dunjaluku![]()
Najvolim Bayern !
Koliko, da ti sada pisem ,pa nebih mogao sve primjere opisati ali ipak evo ti jedan.
1999. godine sam bio vojnik i gledao utakmicu finala LP u kasarnoj u Tuzli.
Posle te utakmice sam se dobrovoljno javljao na nocna dezurstva u jedinici jer sam znao da necu moci 5 dana spavati nakon toga..![]()
Simpatisem sve Njemacke klubove na ino sceni, ali Bayern je nesto drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.