Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja se ne sjecam jel ikad na svoju stranu okreno ovakav mec, a sad je uspio
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Sad kad krene izdrkavanje ko da su uzeli GS hahahaha
e moj Roger sta si sebi dopustio
e moj Roger sta si sebi dopustio

- Nail for Real
- Kontakt:
Izvuce se ipak
.
Svaka cast Millmanu, dobro ga je izvozao danas
.

Svaka cast Millmanu, dobro ga je izvozao danas

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- manijakKladusa
- Kontakt:
BRAVOOOOOOO KRALJU MAJSTORE LEGENDO KOZO NAJVECI IKADA
BRAVO MAJSTORE BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BRAVO MAJSTORE BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
jest
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da samo u Spaniji i Srbiji domaca publika ne bi bila na strani Federera, i to u slucaju da igra protiv Nadala ili Djokovica
i to ga cini najvecim svih vremena
i to ga cini najvecim svih vremena
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 jan 2020, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Svaka čast na meču. Vrhunski nivo Johna do pred sami kraj. Recimo, po meni je sad mnogo opasniji nego da je uzeo ovo 3-0. Ali neka, bitno da su se krčkali satima. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesam ti rekao da ne moze babuka izgubit od ovog 2 put
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Od 4:8 do 10:8! Svaka cast 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ono kad dodješ do izvora a ne napiješ se vode, cijeli Millmanov meč stane u ovu rečenicu
Strašan choke, sve je izbacio napolje od 8-5 do 8-9, Fed je bio mrtav i samo čekao kraj.
Al iskreno bolje je ovo za daljni tok turnira, trebamo svi meč Feda i Novaka u SF, grehota bi bila da je ispao sad, tako da mi je relativno drago što se izvuko. Svaka i njemu čast na defanzivi ovih zadnjih nekoliko poena, a pogotovo ovaj na meč loptu, mada je i tu usro Australac motku.

Strašan choke, sve je izbacio napolje od 8-5 do 8-9, Fed je bio mrtav i samo čekao kraj.
Al iskreno bolje je ovo za daljni tok turnira, trebamo svi meč Feda i Novaka u SF, grehota bi bila da je ispao sad, tako da mi je relativno drago što se izvuko. Svaka i njemu čast na defanzivi ovih zadnjih nekoliko poena, a pogotovo ovaj na meč loptu, mada je i tu usro Australac motku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta sam ja rekao prosle godine da im je uspjeh pobjedit nekog znj tenisera i osvajat Halle i Dubai otrcani hahahah
Pa ovaj ne zasluzuje da bude top 3 definitivno
Pa ovaj ne zasluzuje da bude top 3 definitivno
A jes' ovaj Millman glup k'o motika. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

brat moj lijepiiiiiiii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Skoro uvijek covjek ne iskoristi prilike, ima mec lopte i izgubi, padne, sad je bas sampionski izvukao
Cuj ovog, pa istamburat ce Nadala svakako ako dodje do meca, zaustaviti ga moze samo Novak
Cuj ovog, pa istamburat ce Nadala svakako ako dodje do meca, zaustaviti ga moze samo Novak
27.10.2020
Ukra na kraju mec od Millmana.Australac je za svoje standarde bio fenomenalan.Federer s druge strane tanko,dosta gresaka.Za nadat se da ce iskoristit ovaj mec kao nesto pozitivno za dalje ukoliko ne ostavi bas previse traga na tijelo.
Svaka cast Rogeru, valjda ovaj mec ako nista Federerove navijace vrati u stvarnost, koja glasi da on nije ni u najuzem krugu favorita za titulu.
Show me your donuts 0 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.