zar ja nisam napisao u postu koji citiras da je i ovo vjerovatno dovoljno da se udje u premier ligu?staragarda je napisao/la:kakvo zaljetanje...jel ova tekma tebi neko mjerilo_dreamer_ je napisao/la:Oprosti mi na mojoj negativnosti, ali nadam se da razumijes moje razocarenje kada vidim da pojedini igraci ne znaju primiti loptu, gurnuti je ispred sebe itd. To su elementarne stvari i nemaju veze sa neuigranoscu tima. Solidno se Sloboda brani, ali kada imaju loptu u nogama, onda se vidi koliko su limitirani.rammstein je napisao/la:previse kakite, prvo Slooboda je dovela puno novih igraca i novog trenra koji su na okupu tek 15-ak dana, uz to, ova ekipa slobode je u DRUGOJ LIGI a ne u Premjer, i prvo poluvrijeme dok su bili brojčano izjednaceni su igrali odlicno, kontrolisali dosta dobro napade CZ i znali se dobro otovriti
pa jeste li vi stvarno mislili da ce Sloboda napasti ekipu koja je poslije Partizana najjača u Srbiji i gdje igraju reprezenativci Srbije, Slovenije itd? Ovo je jako dobro, odlično, i bit ce jos bolje dok se ekipa uigra, a pravo stanje jačine CZ i Partizana cemo vidjeti i u nnedjelju kada Sarajevo bude igralo, ako i Sarajevo uspije parirati partizani, onda svaka čast...
edit: no vjerujem da je i ovo dovoljno da se udje u premier ligu. Samo dobro je da je se i ova utakmica desila da se vidi gdje stojimo i da se ljudi ne zalecu s nekim izjavama....mi junace igramo ligu sa podgrmecom,rodocom,caljinom i nekim selom pored kaknja
Izvini care, ali bilo je izjava svakakvih, u smislu Sloboda bi s ovim timom imala rijec i u nasoj premier ligi itd. Necu nista dalje reci, jer sam gledao tekmu od 50 i neke minute, ali treba jos puno pure pojesti.