Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Insui istice ugovor ove godine,u Galati se nije ni naigrao ni dokazao i mislim da je to to sa njim ili The end,drzati njega na back-up kao vjecnog talenta,koji bi uz to tjeo i nesto vise para je po meni glupost,za back-up na ljevog beka imamo Jonhsona(po potrebi) i Robinsona(mislim da je ovaj zasluzio sansu naspram Inuse).
Nemora znaciti da cemo dovesti sve igrace za prvu postavu u narednih 8 dana jer nije ni to dovodenje tako jednostavno(vidimo to i iz nase situacije,a i situacije drugi klubova),a uvjek smo neki boom pravili i u augustu tako da i ja ocekujem do priprema jednog il dva igraca al sve nikako.
Nemora znaciti da cemo dovesti sve igrace za prvu postavu u narednih 8 dana jer nije ni to dovodenje tako jednostavno(vidimo to i iz nase situacije,a i situacije drugi klubova),a uvjek smo neki boom pravili i u augustu tako da i ja ocekujem do priprema jednog il dva igraca al sve nikako.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Španjolski mediji već su pronašli idealnu zamjenu za dosadašnju Atleticovu jedinicu, no Reina je putem medija odbio mogućnost odlaska iz Liverpoola.
A kada su u pitanju dolasci u Liverpool posljednjih dana sve se učestalije spominje veznjak Sochauxa Ryad Boudebouz.
"Liverpool je velik klub i istina, postoje kontakti s njegovim čelnim ljudima. No ja prvo moram porazgovarati s predsjednikom svog kluba, vidjeti što on misli, a potom i sam razmisliti. Ukoliko je u igri velik novac nije nemoguće da napustim Sochaux."
A kada su u pitanju dolasci u Liverpool posljednjih dana sve se učestalije spominje veznjak Sochauxa Ryad Boudebouz.
"Liverpool je velik klub i istina, postoje kontakti s njegovim čelnim ljudima. No ja prvo moram porazgovarati s predsjednikom svog kluba, vidjeti što on misli, a potom i sam razmisliti. Ukoliko je u igri velik novac nije nemoguće da napustim Sochaux."

YNWA_______LIVERPOOL FC_________
pozdrav svima, skoro sam se logovao i drago mi je da imamo jedan ovakav forum posvecen najboljuem klubu na svijetu FC Liverpoolu-u .... nadam se da je ovo samo zatisje pred buru sto se tice transfera....jos mi nije jasno zasto smo iskihali 20 miliona za hendersona pored meirelesa,lucasa,spearinga,,gerarda,i sada aquillanija....
Man Utd je vec doveo younga i de geu...dva kvalitetna igraca u 5 dana...bojim se da ako ove sezone ne pokazemo da mozemo privuci najbolje igrace i time sljedece sezone ponovo osigurati ligu prvaka i mozda,ali samo mozda konkurisati za naslov onda cemo izgubiti privilegiju jednog od najboljih klubova i sljedece sezone ce biti jos teze privuci top igrace....teze nego ove sezone
moje zelje igraca :
in: turan, mata, adam, cahill, luis enrique,
out: jovanovic, ngog, poulsen, aquilani, kirgiakos, shelvey ( loan )
YNWA....
Man Utd je vec doveo younga i de geu...dva kvalitetna igraca u 5 dana...bojim se da ako ove sezone ne pokazemo da mozemo privuci najbolje igrace i time sljedece sezone ponovo osigurati ligu prvaka i mozda,ali samo mozda konkurisati za naslov onda cemo izgubiti privilegiju jednog od najboljih klubova i sljedece sezone ce biti jos teze privuci top igrace....teze nego ove sezone
moje zelje igraca :
in: turan, mata, adam, cahill, luis enrique,
out: jovanovic, ngog, poulsen, aquilani, kirgiakos, shelvey ( loan )
YNWA....
http://tomkinstimes.com/2011/06/holy-co ... evolution/
Za sve kritičare Comollija, te u zadnje vrijeme Dalglishevog izbora igrača, sjajan tekst Paula Tomkinsa o svemu tome. Dotakao se i te, već 'čuvene' taktike FSGa za budućnost...
Vrijedi pročitati, u svakom slučaju.
Za sve kritičare Comollija, te u zadnje vrijeme Dalglishevog izbora igrača, sjajan tekst Paula Tomkinsa o svemu tome. Dotakao se i te, već 'čuvene' taktike FSGa za budućnost...
Vrijedi pročitati, u svakom slučaju.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Bez brige bice transfera jer prelazni rok pocinje 01.07 samo vjerujte u Kinga i Comolia
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Pa dobro,uspjesniji od vas u borbi za Wickhama je bio veliki Sunderland
Tko ce vam sledece preoteti igraca,Fulham mozda

Tko ce vam sledece preoteti igraca,Fulham mozda

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da smo ga doveli, počele bi priče da trošimo ogromne cifre novca (ovdje bi bilo oko 10-12 miliona funti, pošto smo jači klub od Crnih Mački) za neafirmisane igrače, a pošto ga nismo doveli, sada će početi priča kako nismo bili dovoljno brzi, kako nam ga je jedan Sunderland ukrao, i tako dalje...
Klasična priča.
Klasična priča.

Greatness dies
ma ja wickham sad ne valja al je zato dobar roux pa ce comolli njega da nam dovede za 10 miliona...
nek ide sve u PM ja necu procitati ni slova o tranferima vise.... a ako nastave ovako da rade necu ni pratiti nista vise sto je najgore jos cu ja na kraju sa onom svojom izrazito pesimisticnom prognozom prelaznog roka biti u pravu...
@polga jesto on neafirmisan igrac al nikad nece doci neki igrac koji ce svima biti po volji da se razumijemo.
promijenili su se vlasnici i sportski direktori ali jedini pozitivan pomak u vezi liverpoola je to sto je king dosao.
nek ide sve u PM ja necu procitati ni slova o tranferima vise.... a ako nastave ovako da rade necu ni pratiti nista vise sto je najgore jos cu ja na kraju sa onom svojom izrazito pesimisticnom prognozom prelaznog roka biti u pravu...
@polga jesto on neafirmisan igrac al nikad nece doci neki igrac koji ce svima biti po volji da se razumijemo.
promijenili su se vlasnici i sportski direktori ali jedini pozitivan pomak u vezi liverpoola je to sto je king dosao.
You are someone else I am still right here
Ma vidi, nisam ni ja presretan zbog toga što smo doveli 'samo' jednog igrača zasada, ali prijelazni rok još nije ni počeo! Dobro, k'o da gledam, sad će mi neko reći ''Pa United je doveo već tri sjajna igrača..'' United igra LPa.. United igra završnicu LPa svake sezone.. United je aktualni prvak Engleske. Sve je to ono što Liverpool duže vrijeme ne radi, tako da će ga igrači koji po prvi put u svom životu žele igrati LPa (Jones, Young), naravno odbiti, i preći u neki drugi klub koji ispunjava kriterije, bez obzira ako im je Liverpool naprimjer nudio mnogo višu platu, ili nešto slično.fera je napisao/la: @polga jesto on neafirmisan igrac al nikad nece doci neki igrac koji ce svima biti po volji da se razumijemo.
Cilj sljedeće sezone jeste povratak u top 4, odnosno povratak u LPa, a tim postignućem, i igrači će se početi zainteresovati za prelazak na Anfield. Do tada, opusti se, uživaj, misli pozitivno, i to je to.

I btw, Liverpool nije želio sustići Sunderlandovu ponudu od 9.2 miliona funti, koja će rasti do 12 miliona funti. Dakle, klub je bio u igri, ali nisu željeli ići više od onog što on realno i košta, što znači da ga klub i nije previše žarko želio dovesti.
Greatness dies
Gledaj, meni Carroll jeste drag igrač, predrag, ali zašto su njega platili 35 miliona ako će štediti na talentima? Mogli su ponuditi barem 10 miliona i svi bi bili mirni.Bertrand je napisao/la: I btw, Liverpool nije želio sustići Sunderlandovu ponudu od 9.2 miliona funti, koja će rasti do 12 miliona funti. Dakle, klub je bio u igri, ali nisu željeli ići više od onog što on realno i košta, što znači da ga klub i nije previše žarko želio dovesti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jer je on u tom trenutku bio jedini napadač na tržištu, koji se mogao dovesti, a da je koliko toliko kvalitetan i afirmisan u Premier Ligi (mislim da tada Kuyt nije bio u formi, ustvari nije igrao na poziciji napadača, pa nisu mogli pretpostaviti da se moglo i pričekati do ljeta sa Dirkom u špicu).Carlo je napisao/la: Gledaj, meni Carroll jeste drag igrač, predrag, ali zašto su njega platili 35 miliona ako će štediti na talentima? Mogli su ponuditi barem 10 miliona i svi bi bili mirni.
Kenny ga je lično želio dovesti, Henry i društvo su se htjeli istaći pred navijačima i svijetom, i transfer se desio. Ako se ikome u klubu može vjerovati, pa jebote, onda je to Kenny.

Greatness dies
Meni je smiješno kada neko počne pričati da želimo u top 4, pa King je od januara sa ovom truhlom ekipom do maja zauzeo 2 mjesto ( odmah iza Chelsija ). Ne sumnjam sekunde jedne da ćemo biti u top četiri, meni je bitno da budemo prvaci.
U to apsolutno ne sumnjam, jer nema više EL da nam oduzima bodove u ligaškim utakmicama.
King bi od mene napravio igrača, a kamo li od momaka ili ljudi koji treniraju osam sati dnevno.
Nije da nešto pametujem, ali Arsenal će da doživi našu sudbinu ove i prethodne sezone. Tottnehama više neće biti kao kandidata za top 5. Ostaju Unite, Chelsea, Liverpool i City da se međusobno rasporede u top 4.
U to apsolutno ne sumnjam, jer nema više EL da nam oduzima bodove u ligaškim utakmicama.
King bi od mene napravio igrača, a kamo li od momaka ili ljudi koji treniraju osam sati dnevno.
Nije da nešto pametujem, ali Arsenal će da doživi našu sudbinu ove i prethodne sezone. Tottnehama više neće biti kao kandidata za top 5. Ostaju Unite, Chelsea, Liverpool i City da se međusobno rasporede u top 4.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
prije ce city da dozivi nasu sudbinu nego Arsenal
LIVERPOOL YNWA
[quote="Rizah"]Meni je smiješno kada neko počne pričati da želimo u top 4, pa King je od januara sa ovom truhlom ekipom do maja zauzeo 2 mjesto ( odmah iza Chelsija ). Ne sumnjam sekunde jedne da ćemo biti u top četiri, meni je bitno da budemo prvaci.
Nije da nešto pametujem, ali Arsenal će da doživi našu sudbinu ove i prethodne sezone. Tottnehama više neće biti kao kandidata za top 5. Ostaju Unite, Chelsea, Liverpool i City da se međusobno rasporede u top 4.[/quote]
Bas,sasvim realna ocekivanja od ekipe koja nema ni jednoga "world class" stopera,nema l.beka koji bi se mogao nazvati barem respektabilnim,Lucas Leiva joj proglasen igracem sezone a Kuyt medju kljucnim igracima..
Ma nema,borba za titulu je zagarantovana..
Nije da nešto pametujem, ali Arsenal će da doživi našu sudbinu ove i prethodne sezone. Tottnehama više neće biti kao kandidata za top 5. Ostaju Unite, Chelsea, Liverpool i City da se međusobno rasporede u top 4.[/quote]
Bas,sasvim realna ocekivanja od ekipe koja nema ni jednoga "world class" stopera,nema l.beka koji bi se mogao nazvati barem respektabilnim,Lucas Leiva joj proglasen igracem sezone a Kuyt medju kljucnim igracima..
Ma nema,borba za titulu je zagarantovana..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Kažem Arsenal zbog težeg rasporeda na početku sezone, jer oni svakako igraju dobro do januara, a poslije januara raspad sistema. Sustignu ih povrede itd.anfield je napisao/la:prije ce city da dozivi nasu sudbinu nego Arsenal
Sve zavisi kako će koja ekipa poslovati, još uvijek se ništa ne zna. Govorim o formi od januara do kraja sezone.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Liverpool bi se morao pojačati ukoliko želi nešto više. Ono što je Kenny uradio u pola godine je hvale vrijedno, al' da l' ste zaboravili meč protiv Tottenhama? Meč u kome Liverpool nije napravio nijednu ozbiljnu akciju tokom 90 minuta igre. Liverpool se preporodio sa Kenny-jem, no ova trenutna postava uopće ne ulijeva povjerenje da može osvojiti Premiership. Mladim snagama kapa dolje, al' ako neko misli da su Shelvey, Henderson, Kelly, Spearing igrači koji mogu učiniti neku razliku, onda se grdno varaju. Mora se priznati da je Liverpool odigrao iznad svojih mogućnosti u ovoj polusezoni. Bez kvalitetnog lijevog beka i jednog štopera (pošto Agger dugo bude van terena) te kvalitetnog krila, ovaj Liverpool može samo sanjati o tituli. A ovo predviđanje pada Arsenala je u najmanju ruku smiješno. Isti taj Arsenal ima kvalitetniji i uigraniji tim od Liverpoola, a ne moramo govoriti o strategu koji ih vodi. Realno, Wenger je mnogo bolji od Kenny-ja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sry za off: Al @Monolog, jesi to ti???Monolog je napisao/la: A ovo predviđanje pada Arsenala je u najmanju ruku smiješno. Isti taj Arsenal ima kvalitetniji i uigraniji tim od Liverpoola, a ne moramo govoriti o strategu koji ih vodi. Realno, Wenger je mnogo bolji od Kenny-ja.

Ali sad ce te svi napasti..
Celik!3,2,2.
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Realno, Wenger je mnogo bolji od Kenny-ja.[/quote]
Sto me nasmija to cemo jos vidjeti ko je bolji strateg....
A sto se tice Arsenala oni igraju do januara odlicno,a posline nigdje ih...dokaz takve igre je sezona 2010/2011...
Sto me nasmija to cemo jos vidjeti ko je bolji strateg....
A sto se tice Arsenala oni igraju do januara odlicno,a posline nigdje ih...dokaz takve igre je sezona 2010/2011...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
Sto me nasmija to cemo jos vidjeti ko je bolji strateg....RamoLFC_93 je napisao/la:Realno, Wenger je mnogo bolji od Kenny-ja.
A sto se tice Arsenala oni igraju do januara odlicno,a posline nigdje ih...dokaz takve igre je sezona 2010/2011...[/quote]
Tako je...uvijek pocnu sezonu sa visokim pobjedama, a kasnije ...
Prije 2-3 sezone ne sjecam se, bjezali su Manchesteru oko 10 bodova, a na kraju united uzeo titulu...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.