Qrče se titulama u Italiji, a pitaj Boga koliko su ih ukrali, ko im je kriv što su s.rali tamo gdje jedu.
Luzeri u Evropi, 6 finala izgubljenih

Godra mi je za rekord zbog ILCa i co koja dolaze na RB fol nešto ismijavaju, bezmudi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jbga ti casu gledas kao polupraznu ja sam odlucio da je gledam kao polupunu.FaraonTM je napisao/la:Najveći luzerski tim u Euro takmičenjima i što ih neko podjebava
Pa ne treba da se palite, zaobiđite ovu temu ako se već ne možete suzdržatiSissoko je napisao/la:Jbga ti casu gledas kao polupraznu ja sam odlucio da je gledam kao polupunu.FaraonTM je napisao/la:Najveći luzerski tim u Euro takmičenjima i što ih neko podjebava
I sad treba da se palimo jer nas podjebavaju navijaci lazia,milana i rome ...halo ba
Ono dole su meni najcudniji ljudi na svijetu, nikad ih necu shvatit samo su mi srpski mitomani poput seseljevaca cudniji.IlCapitano je napisao/la:
U Napulju vatromet.
Skoro su oni njega osvojili i imao si sta vidjet, veliki bilbord plakati sa natpisom sampioni italijebianconeros je napisao/la:Pa sta bi bilo da oni osvoji barem kup..zapalili bi grad
Ko o čemu, qrva o poštenjuFaraonTM je napisao/la:Eno Juventini o sudijama
Imaju znači obraza nekome pričati o sudijamaDenno je napisao/la:Ko o čemu, qrva o poštenjuFaraonTM je napisao/la:Eno Juventini o sudijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.