FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

mma_hz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2013, 10:36

GAL je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

zato sto je malo pravih navijaca na ovoj temi bayerna ,zato sto je mnogo novokomponvanih navijaca bayerna najvise tinejdzeri djeca ,ili djeca koja su se rodila u svabiji jedan dio zivota zivjeli pa vole sve svabskog,ovdje ima sve par momaka koje cjenim na prvom mjetu Amidza legenda@,Stefan efenberg@,Effe sa@,anel bavarac@,Klare@i FRANK RIBERY@,jos par da ne nabrajam ,a ovo sve cisit prosjek nazalost . 8-)
Samo ti si ultra nema sta..org jos i tucu izmedju vas i nas jbt.. :roll: :roll: negdje na Poljinama gore... :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 apr 2013, 10:42

anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

:?
potpis. ne treba nama vaša utjeha, a vama ne treba naše oproštenje zbog transfera goetzea. naslađujte se i uživajte, jasno bez nekog ekstremnog vrijeđanja.

p.s. i hvala što si obrisao komentar s našeg topica da ovog na avataru ti ne moram gledat. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 10:44

mma_hz je napisao/la:
GAL je napisao/la:

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

zato sto je malo pravih navijaca na ovoj temi bayerna ,zato sto je mnogo novokomponvanih navijaca bayerna najvise tinejdzeri djeca ,ili djeca koja su se rodila u svabiji jedan dio zivota zivjeli pa vole sve svabskog,ovdje ima sve par momaka koje cjenim na prvom mjetu Amidza legenda@,Stefan efenberg@,Effe sa@,anel bavarac@,Klare@i FRANK RIBERY@,jos par da ne nabrajam ,a ovo sve cisit prosjek nazalost . 8-)
Samo ti si ultra nema sta..org jos i tucu izmedju vas i nas jbt.. :roll: :roll: negdje na Poljinama gore... :?

To ostvaljam drugima na ocjenu ,to je moje misljenje i zdravo,ako nekome ne pase sta cu mu ja. 8-)

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 apr 2013, 11:09

BvB je teži prtivnik u finalu to je jasno, ali ne zaboravimo da smo ove sezone odlično igrali protiv njih i da se stvarno nemamo čega da bojimo. Još znamo kako je igrat finala ovih zadnjih godina, a oni će da se upišaju od straha kad osjete atmosferu finala. Al opet mi je drago što je došlo vrijeme da Švabo osvoji LP, nadam se oni u crvenom :D

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 25 apr 2013, 11:13

ljudi nemojmo se previse okretat tom finalu ima jos jedna tekma nedaj boze da nesto lose krene iovako sam slabog srca ajmo to odradit pa onda svi skupa slavit finale i klempu donijet tamo gdje mu je mjesto u minhen naravno ako iko to zasluzuje to su ovi momci koji jednostavno ginu za svaku loptu trebali ste pogledati robena kad je dao kako se radovao mislim da su mu suze krenule cak mia san mia
joj hamo vidi mu glave

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 apr 2013, 11:13

SPORT BILD exklusiv
"Robert möchte diesen Sommer wechseln"
Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München. Erstmals bestätigt dies seine Beraterseite. Zu SPORT BILD sagt Maik Barthel: "Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln. Alle Forderungen des BVB`s werden erfüllt."

Klare

Post Postao/la Klare » 25 apr 2013, 11:20

Ma nisu oni mislili onako kako su pisali, prenijelo ih, jbga dešava se svakom. :)

Kada Dortmund ovako razvali najveću ekipu svih vremena, onda onih 20 bodova dolazi do jednog posebnog izražaja što se nas tiče,
iako je tolika bodovna razlika više niko ne može reći da Bundesliga nije interesantna, da je to liga sa jednim klubom, da je istu lakše osvojiti nego li Premieršip ili Primeru.

Ipak na kraju krajeva ne volimo iz godine u godinu gledati nezanimljivo prvenstvo, a da nije bilo ovako jakog Dortmunda, nije baš sigurno, ali postojala je velika mogućnost da Bayern ne bi došao tu gdje je sad.

Nama je liga najvažnija, zato nije ni nama u interesu da Dortmund oslabi, Gecea smo ugrabili prije drugih,
to je bio veći udarac za ostale velikane Evropskog fudbala i ostale lige, nego li za Dortmund,
shvatiće brzo i oni to.

Problem kod njih je što na taj transfer skroz pogrešno gledaju...

Da bi Bayern bio jak, potrebna je jaka konkurencija, jaka liga,
još da se tu Šalke priključi(a ima uslove), e onda će to biti okršaji i godine za pamćenje.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 25 apr 2013, 11:25

Obicno ko navija za Bayern navija i za repku Njemacke...a repka je vecim dijelom bayern-dortmund + Ozil :D a nakon utakmice Bayerna i Dortmunda ces vidjeti uvijek da se fino pozdravljaju kako poslije utakmice tako i prije utakmice igraci...a pogledaj samo reala i barse poslije 90min i uvijek crveni kartoni..i ja sam sinoc navijao za BvB kao i predhodnih kola za Schalke u LP

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2013, 11:26

Ja sam prvi otišao i uvijek ću otići i uvijek ću biti za Borussiju Dortmund u evropskim utakmicama, kao i za druge njemačke klubove, izuzev ako igraju protiv Bayerna.

Već smo više puta pisali o ovome, al eto ja ću još jednom ponovit, čisto onako da se zna, iako ne bi ni morao. A očigledno su neki u velikoj zabludi. U Njemačkoj kad se navija za jedan klub, drugi se klub ne mrzi, čak i navijači Schalkea u evropskim utakmicama znaju biti za BVB. Rivalstva postoje, ali eto i onaj koji nije bio u Njemačkoj nikad, može samo malo da pogleda forume i da vidi da kod Nijemaca prevladava patriotizam i uvijek svi najvijaju za njemački klub. Ima nekih uvijek 10 % navijača Bayerna koji Dortmundu žele sve najgore u Evropi, a isto tako i kod BVB-ovaca 10 % koji žele Bayernu sve najgore. Ali naspram drugih zemala u Njemačkoj nema mržnje, nego vlada rivalstvo i radi se o zdravom podbadanju i prcanju jedni drugih, a ne o nekoj mržnji.

I sad bi mi na jednom znači bh.forumu trebali izmislit toplu vodu, pa gajit mržnju prema BVB-u i posebno navijačima koji su ovde na forumu. Znači treba se ugledat na one negativne stvari i negativna rivalstva iz pojedinih zemalja. I ne znam kakva opšte mržnja, šta su mi ovi ovde navijači BVB-a uradili da ja njih mrzim. Ovo je forum, razonoda, zabava, kakva crna mržnja..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 11:36

effe_sa je napisao/la:

Ja sam prvi otišao i uvijek ću otići i uvijek ću biti za Borussiju Dortmund u evropskim utakmicama, kao i za druge njemačke klubove, izuzev ako igraju protiv Bayerna.

Već smo više puta pisali o ovome, al eto ja ću još jednom ponovit, čisto onako da se zna, iako ne bi ni morao. A očigledno su neki u velikoj zabludi. U Njemačkoj kad se navija za jedan klub, drugi se klub ne mrzi, čak i navijači Schalkea u evropskim utakmicama znaju biti za BVB. Rivalstva postoje, ali eto i onaj koji nije bio u Njemačkoj nikad, može samo malo da pogleda forume i da vidi da kod Nijemaca prevladava patriotizam i uvijek svi najvijaju za njemački klub. Ima nekih uvijek 10 % navijača Bayerna koji Dortmundu žele sve najgore u Evropi, a isto tako i kod BVB-ovaca 10 % koji žele Bayernu sve najgore. Ali naspram drugih zemala u Njemačkoj nema mržnje, nego vlada rivalstvo i radi se o zdravom podbadanju i prcanju jedni drugih, a ne o nekoj mržnji.

I sad bi mi na jednom znači bh.forumu trebali izmislit toplu vodu, pa gajit mržnju prema BVB-u i posebno navijačima koji su ovde na forumu. Znači treba se ugledat na one negativne stvari i negativna rivalstva iz pojedinih zemalja. I ne znam kakva opšte mržnja, šta su mi ovi ovde navijači BVB-a uradili da ja njih mrzim. Ovo je forum, razonoda, zabava, kakva crna mržnja..... ;)

prije svega mi nismo njemci ,ja razumijem da je dosta raje bilo kao djeca u svabiji izbjeglistvo itd.. okusili svabskog zivota i sada hoce sve da je svabsko,mi smo dr.narod to sto neko voli neki njemacki klub ne znaci da voli i njemacku repku,ili nogomet, ja ne vidim da neko ispoljava mrznju prema nekom klubu u ovom slucaju protiv BVB ,ovo sto anel bavarac@ napisao je cisto sa strane rivaliteta i to je to ,ako kazem primera radi da navijam za real jer mi je draga momcad u dboboju sa BVB ne znaci da mrzim borusiju ,osoba sam koja nije sklona mrznji u bilo kom pogledu,pa tako ni u sportskom rivalstvu , ja licno ne simpatisem dortmund ,ali ne mrzim klub ,i nemojte neke stvari pisati i govoriti o nekakvoj nepostojecoj mrznji .
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 25 apr 2013, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 apr 2013, 11:38

effe_sa je napisao/la:

Ti si naš baba ovdje i sve što kažeš podržavam. :D
Uvijek za njemačke klubove u Evropi, bukvalno uvijek...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2013, 11:51

GAL je napisao/la:
Ja ne vidim da neko ispoljava mrznju prema nekom klubu u ovom slucaju protiv BVB ,ovo sto anel bavarac@ napisao je cisto sa strane rivaliteta i to je to ,ako kazem primera radi da navijam za real jer mi je draga momcad u dboboju sa BVB ne znaci da mrzim borusiju ,osoba sam koja nije sklona mrznji u bilo kom pogledu,pa tako ni u sportskom rivalstvu , ja licno ne simpatisem dortmund ,ali ne mrzim klub ,i nemojte neke stvari pisati i govoriti o nekakvoj nepostojecoj mrznji .
Reagovao sam na njegov post (anelov), a ti voliš Bayern, njih ne voliš, tvoje pravo. U većini si stvari zanimljiv lik, isti smo po pitanju ljubavi prema Bayernu i to je to.
Samo sam svašta nešto napisao, jer nekad previše frcaju varnice. A i anelbavarac je gore spomenuo, ko sramota et podržavat Bvb, pa sam zato pojasnio te neke gore stvari i to kako se na sve to gleda u Njemačkoj. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 11:56

effe_sa je napisao/la:
GAL je napisao/la:
Ja ne vidim da neko ispoljava mrznju prema nekom klubu u ovom slucaju protiv BVB ,ovo sto anel bavarac@ napisao je cisto sa strane rivaliteta i to je to ,ako kazem primera radi da navijam za real jer mi je draga momcad u dboboju sa BVB ne znaci da mrzim borusiju ,osoba sam koja nije sklona mrznji u bilo kom pogledu,pa tako ni u sportskom rivalstvu , ja licno ne simpatisem dortmund ,ali ne mrzim klub ,i nemojte neke stvari pisati i govoriti o nekakvoj nepostojecoj mrznji .
Reagovao sam na njegov post (anelov), a ti voliš Bayern, njih ne voliš, tvoje pravo. U većini si stvari zanimljiv lik, isti smo po pitanju ljubavi prema Bayernu i to je to.
Samo sam svašta nešto napisao, jer nekad previše frcaju varnice. A i anelbavarac je gore spomenuo, ko sramota et podržavat Bvb, pa sam zato pojasnio te neke gore stvari i to kako se na sve to gleda u Njemačkoj. ;)

Konkretno u cemu ako vec kazes,negativno ili pozitvno,napsiao sam gore cisto zato sto smatram da na ovoj temi nema tipova koji bas mrze toliko neki klub ,nego je u pitanju rivalitet veceg stepena.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 25 apr 2013, 12:00

Bilo previse neozbiljno i bezobrazno uzeti im Lewandovskog i Hummelsa ... Pa treba nam konkurencija :)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 apr 2013, 12:10

Gledaj ovako, iako nisam jedan od onih koji su čestitali Dortmundu jučer, definitivno ću to učiniti kad izbace Real. Polako, ima još jedna utakmica i ja ću biti oprezan i reći pričekajmo, odigrajmo te utakmice protiv Barcelone i Reala kako trebamo i onda ćemo slaviti.

Da se vratim na temu, u europskim okvirima ja sam uvijek za njemački nogomet. Iako dolazim iz Hrvatske i u Njemačkoj sam bio svega jedanput.

E sad, onda bi takvo ponašanje značilo da se uvlačim u šu.pak i svim ostalim klubovima kao što su Gladbach, Hannover, Leverkusen i Stuttgart. Ne, ne uvlačim se nego im želim svu sreću da igraju dobro i da odu čim dalje u Europskoj Ligi ili Ligi Prvaka.

Ili šta sad kad kažem da sam bio ljut ko ris kad je Schalke ispao od Galatasaraya? Još sad sam bijesan što nisu prošli a po meni su morali proći dalje.

Dobro da ne filozofiram više, volim Bundesligu, volim njemačku reprezentaciju, u Europi sam uvijek za njemačke klubove i od srca im želim da odu čim dalje svake godine i u tim tekmama navijam za njih.

Jednostavno, volim njemački nogomet.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 apr 2013, 12:20

i pored dolaska Goetzea :D

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 72403.html" onclick="window.open(this.href);return false;

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 apr 2013, 12:29

i, kakva je sad razlika izmedju tebe i recimo cautinha? nikakva.
i ti imas brdo klubova za koje navijas, tako da ti je svejedno ko ce proci u finale - ti si vazda na dobitku. :lol:
on zna kakva je situacija u njemackoj :)
ako vec znas i ako mislis da si u pravu, ja cu ti platiti kartu da dodjes u njemacku i prosetas dortmundov dres kroz gelzenkirhen, pa da vidimo kakav ces izaci.
da se razumijemo, ni ja ne mrzim domuz, samo sto navijam za svakog njihovog protivnika. :mrgreen:
da li bi ikada navijao za domuzare? naravno. njih cu podrzavati kad budu igrali protiv nekog kluba iz cionisticke tvorevine. ono, najradije sam za to da oba kluba ispadnu :lol: a posto je to nemoguce, onda bismo podrzavali domuz.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 apr 2013, 12:52

Sto se mene licno tice, sinoc sam naravno "navijao" za Dortmund jer su njemacki klub i vise bi volio da oni prodju u finale, nego Real. Ne sa strane sto su mi dragi, vec sto time njemacki fudbal dobija. Bayernu ce svakako biti teze u finalu protiv Dortmunda, nego protiv Reala, ali opet je bolje da gledamo njemacko finale, nego da se tu Real upetlja.

Dakle, cestitao sam im samo iz razloga jer su njemacki klub i njihovom pobjedom samo njemacki nogomet profitira :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 apr 2013, 12:59

Prema informacijama do kojih je došao Spiegel, Bayern je u subotu ponudio BVB-u 25 mil eura za Lewata.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 apr 2013, 13:07

Stefan Effenberg je napisao/la: Gledaj ovako, iako nisam jedan od onih koji su čestitali Dortmundu jučer, definitivno ću to učiniti kad izbace Real. Polako, ima još jedna utakmica i ja ću biti oprezan i reći pričekajmo, odigrajmo te utakmice protiv Barcelone i Reala kako trebamo i onda ćemo slaviti.
Ja nisam, a niti cu. Medjutim, ne mogu sakriti da mi je drago sto su klepili Real i sto su Nijemci ponovo u vrhu fudbala. Navijao sam za njih :oops: ali im cestitati necu jer bojim se da nas ne mogu gledati ocima na svom topicu :lol:
Kao da smo mi krivi jbt sto je Mario izabrao nastaviti karijeru u Bayernu. :?
Jer ovo je bila iskljucivo odluka Gotzea, mogao je jednostavno odoliti Guardiolinim zeljama i nastaviti karijeru u BvB-u ali eto nije. Razumijem frustracije, razumijem sve, ali nije to to ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.