FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brt ja sve kontam zaјebavate nešto bezideju pa mu sa dm stranice kozmetiku stavljate
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Lendru ni pod kojim okolnostima pustati pa makar se kreditno i zadužili da isplatimo obaveze.
Dosta je vise i tog da nekog vratimo u zivot i prodamo, i godinama vec nam je to uspjeh, neka ostane, daj da osvojimo titulu, milion zaduzimo, i milion od nje odma vratimo.
Kad osvojimo titulu nek ide dzaba, ali dosta je više i tog, radimo godinama i vidimo svi dokle smo došli.
Zecu bi dao jos mjesec roka, i raskinuo ugovor, stvarno je ovo vise kriminalno zavlacenje, da je doktor, jeste, moze utakmicu jednim potezom rijesit, moze, sve to stoji, ali koje godine, i dokle?
Ovo ne govorim sto ga ne volim, ja bi volio da u petak 3 gola dadne, ali stvarno je više dosta, ovo govorim jer znam da ne igra za male pare, a ustvari ne igra nikako.
Ako se u narednih 15 dana ne moze spremiti za makar 20 minuta, uz dužno poštovanje, on nama ne može pomoći u šampionskom pohodu.
Ermine, izađi u petak, zabij ga pred kraj i demantuj me, niko sretniji od mene.
Dosta je vise i tog da nekog vratimo u zivot i prodamo, i godinama vec nam je to uspjeh, neka ostane, daj da osvojimo titulu, milion zaduzimo, i milion od nje odma vratimo.
Kad osvojimo titulu nek ide dzaba, ali dosta je više i tog, radimo godinama i vidimo svi dokle smo došli.
Zecu bi dao jos mjesec roka, i raskinuo ugovor, stvarno je ovo vise kriminalno zavlacenje, da je doktor, jeste, moze utakmicu jednim potezom rijesit, moze, sve to stoji, ali koje godine, i dokle?
Ovo ne govorim sto ga ne volim, ja bi volio da u petak 3 gola dadne, ali stvarno je više dosta, ovo govorim jer znam da ne igra za male pare, a ustvari ne igra nikako.
Ako se u narednih 15 dana ne moze spremiti za makar 20 minuta, uz dužno poštovanje, on nama ne može pomoći u šampionskom pohodu.
Ermine, izađi u petak, zabij ga pred kraj i demantuj me, niko sretniji od mene.
Ma sumnjam da ce Amar i povesti Zeca u Bijeljinu zbog terena. Bio je gore i vidio kako je tezak teren.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.
Blažević imao neku jaču upalu vilice zato nije bio u kombinacijama zadnje dvije prijateljske utakmice.
Čuj upala vilice, pa mogul nas makar te morbidne stvari zaobići
-
- Kontakt:
Gledao sam trening pricaju Zec ne ide, lendric klupa. I Alispahic ce na klupu. Bice nam zajebano. Sutra se putuje momci sretno, mislim da idemo ns ono kilavo pa sta bude.
Nije sada neka demagogija ali...Zec,Stilic,Alispahic...Amar zna sta ima i ocekujem u dva tri kola suj trojicu u rosteru...a onda akobogda uz zdravlje tek cemo vidjeti ono pravo....Amar zna vratiti igraca i spremiti ga...Zec je imao problema dugo vec dok nije dosao u Zelju,brzo je poveo igrati nespreman i zato mu se ove povrede desavale...ali mislim da Amar sprema nesto veliko i uz Lendrica ovo Ce za par kola da bude pisanje po protivnicima....
Ako Lendric ide za Bijeljinu ima opcija uvijek da udje ako zagusti. Sve i da je prodat on ce dati sve od sebe ako zatreba. To mu stvarno niko ne moze prigovoriti. Mora i na klupi malo vise kvalitetnijih igraca sad biti kad su 5 izmjena. Alispahica ubaciti ako se vidi da nam sredina bas ne ferca. Bitno da je on tu.
Hocemo li docekati tog Zeca vise kako treba na terenu, pa taj je vjeciti ranjenik, prije se ranjenici iz rata oporave nego on, da Bog sacuva.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Cemu zurba. Mlad je on, pred njim je vrijeme a nije ni da ima neku Bog zna platu. Samo sabur. Ipak je on nas manijak.

@igrajlopte 🐦
Izgleda lakse se rak lijeci od ovih povreda kod Ermina.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jel mu naraslo? Hocel put Bijeljine?

-
- Kontakt:
Vjrrovatno nece Amar da mu se desi prosli put, za njega je rekao da je produzena ruka izmedju igraca i trenera..Ono sto sad se vidi na treningu da je spreman i da ako ga zdravlje posluzi biti najbolji nas igrac..Stila i on su dvije klase iznad ove lige i momci zive da podignu titulu ispred Vjecne vatre i nadamo se aBd ove godine.
-
- Kontakt:
A sta ce Gasal u prvoj postavi?Je li to faktor iznenadjenja za debelog krmka
Da sam ja na Amarovom mjestu ne bih ni ja vodio Zeca u Bijeljinu. Sta treba na ono gore da se syebe i sta si dobio s tim? Teren je gore uz Tusanj najgori u cijeloj ligi. Vec protiv Borca na Grbavici po meni je mjera da bude bar na klupi jer je teren perfektan.
Bruda od citavog posta jedino sam skontao ovo zadnje pisanje po protivnicimasegasega je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:55Nije sada neka demagogija ali...Zec,Stilic,Alispahic...Amar zna sta ima i ocekujem u dva tri kola suj trojicu u rosteru...a onda akobogda uz zdravlje tek cemo vidjeti ono pravo....Amar zna vratiti igraca i spremiti ga...Zec je imao problema dugo vec dok nije dosao u Zelju,brzo je poveo igrati nespreman i zato mu se ove povrede desavale...ali mislim da Amar sprema nesto veliko i uz Lendrica ovo Ce za par kola da bude pisanje po protivnicima....

Evo kane, valja bježati dok ne počne sa svojim "vijestima" :smajlikojibježiodkane:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.