PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ista ko i ovdje. Franto se naguzi, a ostali se redaju...joker90 je napisao/la:Kakva je situacija na Slobodinim prepucavanjima?
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- alanford87
- Kontakt:
Slazem se da su uvijek pricali najljepse bajke, price za mase. Ima dijelom istine u tom sto pises, ali je to daleko od istine
Ne bih dalje, dovoljno sam saznao cime pune glavu ljudima poput tebe.
Budi mi dobar
Ramazan je i posveti se svojim vjerskim duznostima 

Budi mi dobar

- alanford87
- Kontakt:
Kakva golcina
Bravo komsije 

Stvari koje pisem procitao sam u "krscanskoj"literaturi, jako poznat pisac Stiven Lohed.alanford87 je napisao/la:Slazem se da su uvijek pricali najljepse bajke, price za mase. Ima dijelom istine u tom sto pises, ali je to daleko od istine![]()
Budi mi dobarRamazan je i posveti se svojim vjerskim duznostima
Edukuj se nikada nije kasno i bacaj iz kuce stiva dobrice cosica skodi ti mozdanim vijugama.
Takodjer preporucujem stiva krscanskog trgovca i pisca gospodina Griitija.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 12 jun 2016, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- alanford87
- Kontakt:
Koja knjiga?
Vidis da nemas pojma.da ti neko napise skoci ti bi rekao koliko daleko.alanford87 je napisao/la:Koja knjiga?
Znas li ti ko je ovaj covjek.....

On i dobrica cosic ko od jedne matere tako ko i ti.

"Modra boja,na bijelome platnu,
On ne zna ko je Branko Ćopić, a ne nešto drugo.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- alanford87
- Kontakt:
Pa pitao sam te da mi das izvor
Ti sad lagano citaj Safet Beg-Basagica, potrazi ako ti se ne da, barem naslove njegovih knjiga.
Svaki pisac ili historicar ima svoje subjektivno misljenje i to unosi u svoje zapiske
Franto je procitao. Da ste i vi, ne bi tako pisali
Joj ona precka se isprijeci ko i Rizvanbegovici kada izdase kapetana Gradascevica u borbi protiv Osmanlija

Ti sad lagano citaj Safet Beg-Basagica, potrazi ako ti se ne da, barem naslove njegovih knjiga.
Svaki pisac ili historicar ima svoje subjektivno misljenje i to unosi u svoje zapiske

Joj ona precka se isprijeci ko i Rizvanbegovici kada izdase kapetana Gradascevica u borbi protiv Osmanlija

Jesi ti slucajno onaj sto je doveo kozu na tekmu u federalnoj?alanford87 je napisao/la:Pa pitao sam te da mi das izvor![]()
Svaki pisac ili historicar ima svoje subjektivno misljenje i to unosi u svoje zapiske![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije, on je koza koju su doveliDoeTz je napisao/la: Jesi ti slucajno onaj sto je doveo kozu na tekmu u federalnoj?

Touché.TobeYarabi je napisao/la:nije, on je koza koju su doveliDoeTz je napisao/la: Jesi ti slucajno onaj sto je doveo kozu na tekmu u federalnoj?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- alanford87
- Kontakt:
Evo i jedan pravi Hrvat usao u igru, Schildenfeld
Hrvati razvalili

Hrvati razvalili

Ima tema o toj utakmici, pa opleti tamo, smaras ovdje.alanford87 je napisao/la:Evo i jedan pravi Hrvat usao u igru, Schildenfeld![]()
Hrvati razvalili
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Krleža opet vrisno..
E čuj omrsi se,yebem ti tabut u koji ćeš leći.

E čuj omrsi se,yebem ti tabut u koji ćeš leći.

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
nek smara sta vas boli qurac
kad ste juce vi postavljali zastave i nekakve gluposti niko vam nije nista rekao, sad kad su komsije otresle Tursku ko slinu sa safalta ne godi vam Frantino pisanje
Turska ga je ispusila momacki i bolje da nisu ni dolazili na prvenstvo kad nemaju kvalitet
usput da pozdravim ekstremiste (ne normalnu raju) sa hercegovackog krsa i nayebem im se mame 

Sloboda Tuzla
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Opet ti ku.rac ne izlazi iz stau.fukaratz je napisao/la:nek smara sta vas boli qurackad ste juce vi postavljali zastave i nekakve gluposti niko vam nije nista rekao, sad kad su komsije otresle Tursku ko slinu sa safalta ne godi vam Frantino pisanje
![]()
Turska ga je ispusila momacki i bolje da nisu ni dolazili na prvenstvo kad nemaju kvalitet
usput da pozdravim ekstremiste (ne normalnu raju) sa hercegovackog krsa i nayebem im se mame

Željezničar iz metropole!
smarasAzaKamikaza je napisao/la:Opet ti ku.rac ne izlazi iz stau.fukaratz je napisao/la:nek smara sta vas boli qurackad ste juce vi postavljali zastave i nekakve gluposti niko vam nije nista rekao, sad kad su komsije otresle Tursku ko slinu sa safalta ne godi vam Frantino pisanje
![]()

Sloboda Tuzla
- alanford87
- Kontakt:
Dan zalosti u Sarajevu
Na Dan žalosti ne mogu se održavati programi kulturno-zabavnog karaktera na javnim mestima, a medijske kuće su dužne da usklade i prilagode svoje programske sadržaje.
Dan žalosti se obiljezava obaveznim isticanjem zastave Turske na pola koplja.
Podsjetimo se: Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj stradali su igraci na celu sa Fatihom Terimom od "Vatrenih", reprezentacije Hrvatske. Velika tuga i zal se danas osjeti na ulicama Sarajeva, javlja FENA.
Na Dan žalosti ne mogu se održavati programi kulturno-zabavnog karaktera na javnim mestima, a medijske kuće su dužne da usklade i prilagode svoje programske sadržaje.
Dan žalosti se obiljezava obaveznim isticanjem zastave Turske na pola koplja.
Podsjetimo se: Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj stradali su igraci na celu sa Fatihom Terimom od "Vatrenih", reprezentacije Hrvatske. Velika tuga i zal se danas osjeti na ulicama Sarajeva, javlja FENA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.