RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ove godine očekujem rekordnu posjetu na ovoj temi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mozaaak otkad tebe nije bilo na ovom pdf-umozak je napisao/la:Ove godine očekujem rekordnu posjetu na ovoj temi.

Ova slika vam je nenadyebiva baš, svaka čast pravoj mostarskoj RAji.nisko je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- pravnik1981
- Kontakt:
Na koji grafit misliscrvenobijeli je napisao/la:sta je sa senedina ostrakovica,da li zna njegova sudbina,i svaka cast na onom grafitu u ulazu u mostar

Povratak otpisanih
welcome back Pastrmka i Bajevic-Maric-Vladic
Sad se lagano spremati za drugi august 

welcome back Pastrmka i Bajevic-Maric-Vladic

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- NeverGiveUp
- Kontakt:
hercegovac236 je napisao/la:Lijepo vidjeti i čuti simbole našeg foruma.![]()
Zna li neko gdje nam je onaj TitovaJuga zaglavio?
Pozdrav druže Crveni

Nadam se da je Oštri na kraju ostao kod nas što bi bila šega, imali bi 4 golmana

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Dzeste rodjeni.Iz pouzdanih izvora sam sazno da vam dolazi strasan igrac.Kazu nebi valjalo srest ga iza 12 u noci.Nadam se da je izvor informacija tacan.
Ko dolazi onda? Zidane, ili Jack Trbosjek?
Nek' ste se vratili, ono je dječije bilo, forum nije isti bez vas.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Rodjeni se nikada ne povlace to sam znao ... BIt ce dana razocarenja kada se sve cini kao da je uzalud , kada nema rezultata, kada se desavaju incidenti na terenu , u svlacionici ..bit ce teskih dana kada nam se sve cini besmisleno i uzaludno ..
Od 92 pa naovmo za nas ne postoji laki put , politicke i druge okolnosti takve . Sabili su nas u cosak jedni, drugi, treci. Fudbalsko politickoj situaciji ne odgovoaramo i to je znaci borba bez prestanka ... Nista dzaba, nista lako , nista odjednom ...
Sudbina Mostara zna se barem onog probosanskog .. nista sportsko, nista ekonomsko, kulturno napredno se ne smije pomagati . i tu su slozni svi osim nas
Ovi nasi mladji narastaji i ne znaju kako je to kada zabijes "veliki tim" poput ondadnje Zveze, Partizana , Hajduka .. u 16 metara sa rajom koja je stasala u klubu i rijesis tekmu u prvih 20 minuta .. To moraju momci nauciti
Razmisljo sam puno sta mi fali kod nas kao navijacma kao klubu.
Fali mi ono kada se Mili , Goca zalete 30 metara klizeci kada se raja digne na noge , smeta mi ono neprestano lupanje navijanje nez ikakve veze sa utakmicom i dogadjajia na istoj . Vise volim da raja osjete damar i da se cijeli stadion digne na noge kao sto se desavalo zadnjih mjeeci ... Da se osjeti momenat , trenutak ...
Drago mi je i cast mi je sto na ovoj nasoj temi ima ovako fine raje 'starohana" , nas sto na poslu bjezimo u wc sa telefonom gledajuci vijesti o klubu , nas sto ubismo u pojam cijelu nasu okolinu pricama o Velezu ondasnjem, . Koja je to masina bila , koji je to gospodluk bio u nasem malom gradu.. Kako se to lopte igralo i kako fudbal i fudbalska kultura leze u nasim genima ...
Imam dvije velike bole trenutno .to je nas omladiski (NE)pogon i sto nam stadion nije sredjen na nivou .. ne mislim na reflektore nego vise na mokre cvorove ..nesto sto bi se dalo lako srediit i napucati ..ono sada je sramota velika ...
Od 92 pa naovmo za nas ne postoji laki put , politicke i druge okolnosti takve . Sabili su nas u cosak jedni, drugi, treci. Fudbalsko politickoj situaciji ne odgovoaramo i to je znaci borba bez prestanka ... Nista dzaba, nista lako , nista odjednom ...
Sudbina Mostara zna se barem onog probosanskog .. nista sportsko, nista ekonomsko, kulturno napredno se ne smije pomagati . i tu su slozni svi osim nas
Ovi nasi mladji narastaji i ne znaju kako je to kada zabijes "veliki tim" poput ondadnje Zveze, Partizana , Hajduka .. u 16 metara sa rajom koja je stasala u klubu i rijesis tekmu u prvih 20 minuta .. To moraju momci nauciti
Razmisljo sam puno sta mi fali kod nas kao navijacma kao klubu.
Fali mi ono kada se Mili , Goca zalete 30 metara klizeci kada se raja digne na noge , smeta mi ono neprestano lupanje navijanje nez ikakve veze sa utakmicom i dogadjajia na istoj . Vise volim da raja osjete damar i da se cijeli stadion digne na noge kao sto se desavalo zadnjih mjeeci ... Da se osjeti momenat , trenutak ...
Drago mi je i cast mi je sto na ovoj nasoj temi ima ovako fine raje 'starohana" , nas sto na poslu bjezimo u wc sa telefonom gledajuci vijesti o klubu , nas sto ubismo u pojam cijelu nasu okolinu pricama o Velezu ondasnjem, . Koja je to masina bila , koji je to gospodluk bio u nasem malom gradu.. Kako se to lopte igralo i kako fudbal i fudbalska kultura leze u nasim genima ...
Imam dvije velike bole trenutno .to je nas omladiski (NE)pogon i sto nam stadion nije sredjen na nivou .. ne mislim na reflektore nego vise na mokre cvorove ..nesto sto bi se dalo lako srediit i napucati ..ono sada je sramota velika ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da nije James eno kažu da je mako iz Madrida.Mora da mu je mlada bila kod pastrmke na konaku pa joj se svido Mostar.zizu1991 je napisao/la:Ko dolazi onda? Zidane, ili Jack Trbosjek?![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RockyMaivia
- Kontakt:
Pozdrav raja, pozdrav svima a narocito starijim navijacima Veleza. Ja sam stari navijac Veleza isto, pravi Mostarci ce se sjecati onog natpisa na Bulevaru "Glumice **** vas Radovan". E majke mi moje upravo tako cemo mi ove sezone da sve pojebemo. Majke mi moje ima da ih sve nazigu bez vazelina kad pocne ova liga.
Pratim vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucio da se pridruzim mojoj mostarskoj raji tamo gdje pripadam.
Mostar u Srcu Velez Do Groba

Pratim vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucio da se pridruzim mojoj mostarskoj raji tamo gdje pripadam.

Sve cemo Radovane majke mi , Dobrodošao medju pravu rajuRadovan je napisao/la:Pozdrav raja, pozdrav svima a narocito starijim navijacima Veleza. Ja sam stari navijac Veleza isto, pravi Mostarci ce se sjecati onog natpisa na Bulevaru "Glumice **** vas Radovan". E majke mi moje upravo tako cemo mi ove sezone da sve pojebemo. Majke mi moje ima da ih sve nazigu bez vazelina kad pocne ova liga.![]()
Pratim vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucio da se pridruzim mojoj mostarskoj raji tamo gdje pripadam.![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hvala Brato! Ima da pojebemo sve!ANTIFA ! je napisao/la:Sve cemo Radovane majke mi , Dobrodošao medju pravu rajuRadovan je napisao/la:Pozdrav raja, pozdrav svima a narocito starijim navijacima Veleza. Ja sam stari navijac Veleza isto, pravi Mostarci ce se sjecati onog natpisa na Bulevaru "Glumice **** vas Radovan". E majke mi moje upravo tako cemo mi ove sezone da sve pojebemo. Majke mi moje ima da ih sve nazigu bez vazelina kad pocne ova liga.![]()
Pratim vas vec neko vrijeme i napokon sam odlucio da se pridruzim mojoj mostarskoj raji tamo gdje pripadam.![]()
Mostar u Srcu Velez Do Groba!

- RezervniGolman
- Kontakt:
Radovane brat si moj. Majke mi moje 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Za Radovana
od raje što su rasla uz onaj grafit

Rezervni Golmane-Pastrmka brate,
radi prave Mo raje kao ti, BMV i ostali sam najvise odlucio da se pridruzim ovdje! Majke mi Svi ste vi moja braca!
Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze nasi Rodjeni!
Ponovo ponavljam, majke mo moje naj_ebacu sa majke svakoj seljacini koja dodje ovdje da nas provocira pa makar i dobio ban. Dosta ih je vise bilo, nasih pet minuta napokon dolazi, ako ne ove onda naredne sezone, uostalom postoji samo jedan klub uz kojeg se radja i umire.
Mostar u Srcu, Velez do Groba!

Ponovo ponavljam, majke mo moje naj_ebacu sa majke svakoj seljacini koja dodje ovdje da nas provocira pa makar i dobio ban. Dosta ih je vise bilo, nasih pet minuta napokon dolazi, ako ne ove onda naredne sezone, uostalom postoji samo jedan klub uz kojeg se radja i umire.

gost je napisao/la:Za Radovana![]()

Mostar u Srcu, Velez do Groba
Pastrmkaaa brate rodjeni nek si se vratio. U nove podvige 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- RezervniGolman
- Kontakt:
To brat mojRadovan je napisao/la:Rezervni Golmane-Pastrmka brate,radi prave Mo raje kao ti, BMV i ostali sam najvise odlucio da se pridruzim ovdje! Majke mi Svi ste vi moja braca!

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.