I ja se slazem, ne bih nista mijenjao u toj prvoj postavi od prosle sezone.asylum je napisao/la:
Klupa : ?? , Kelly, Skrtel, Adam, Henderson, Downing, Wichkam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja se slazem, ne bih nista mijenjao u toj prvoj postavi od prosle sezone.asylum je napisao/la:
Mozda neki nikada nisu ni bili na listi zelja.Han!$;Lfc je napisao/la:Gubimo utrku za svakog igrača: Jones, Young, Chissokho a evo izgleda i Wickham (ide u Sunderland), Clichy, Mata čak možda i Adam negdje sam čitao da sad ide u VilliMeni je ovo sve stvarno smiješno, pogledajmo ManUtd koji je već doveo ako se ne varam već 3 kvalitetna igrača, loše nam se piše ako ovako nastavimo ... Wickham hoće u Liverpool, Clichy isto ali ne znam šta radi Camolli i ostali ...
Več jesuMure_LFC je napisao/la:Hocel vise dovest ikog smorise me ovi mediji, euforija, pa onda spustanje na zemlju, nakako sve manje imam nade da ce uopste dovesti ikoga...![]()
Little Samasylum je napisao/la:Sky S.O.u.r.c.E.S: Sammy Lee has left his position as Assistant Manager at Liverpool.
Poziciju je zauzeo Clark.
Lee jeste legenda ali sam siguran da ce Clark to bolje da odradi.
daje se po 20 miliona za hendersona i downinga da bi sjedili na klupi, bravo strucnjak, tebe za trenera odmahLiverpool8 je napisao/la:I ja se slazem, ne bih nista mijenjao u toj prvoj postavi od prosle sezone.asylum je napisao/la:
Posebni, ne moras se sa svakog profila javljati da bi prokomentarisao nesto. Ovo posebni ti je zato sto si sa posebnim potrebama.Decko s tribine je napisao/la: daje se po 20 miliona za hendersona i downinga da bi sjedili na klupi, bravo strucnjak, tebe za trenera odmah
100%anfield je napisao/la:Je li danas Adam i Downing potpisuju :d
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.