Kako je moguce da si ovako normalan, a navijas za koga navijas?sljivo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 21:37Sarma cim cuje dvije rijeci jednu za drugom, alaba-greska, odmah se budi ko drakula u aksam da popljuje, a pljuje ga ne zbog igre vec zbog zahtjeva koje je trazio i sto je odugovlacio sa ugovorom. Sta god da napravi pljuje se zbog tog, a dodatno zbog cinjenice da ce u Real, kao i Kroos kojem se traze nemoguci i nepostojeci razlozi da bi ga se popljuvalo. A kad napravi nesto dobro to prodje bez komentara. I kad pogrijesi nikad se ne uzme cinjenica sta igra, kakvu ulogu ima i koliko je ona teska za igrat.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Ko je to?
Alabi se treba navaliti na krsta, momcina je kikser strasan. Direktno ih je kostao gola i imao je jos situacija koje su mogle rezultirati golom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Moram jer to nije fer, i nije pravdno jer mnogi su isto ili gore se odnosili pa nisu dobili taj tretman. Lewa nije htio da cuje za manje par, Muller isto, Neuer isto, a Alaba nije manje zasluzan od njih, jos je tu dugo i prosao je sve i ucestvovao u dvije LP. Kroos trazio 8 mil, sto je mizerija za takvog igraca, nasi ga sutnuli i sad ne valja. Svajni rekao da je Junajted veci klub od Bajerna i to nista, covjek legenda. E to ne mogu. Alaba nije imao PR masineriju kao.ovi i nije miljenik svaba kao ovi gore i to je sva razlika.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koji je klupq u Portugalu

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Lewa,Neuer i Muller su dobili ono što su zaslužili na terenu dok Alaba ne može u taj platni rang jer nije zaslužio.Njegove igre unazad 2g su odron kikseva kao u priči i onda lik ima obraza tražiti 20+ mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E žalosti pa Wedghorst ima više golova od najboljeg strijelca EPL na ovom prvenstvu
Razdeljak bobuljičavi - krosonjaBundesliga je napisao/la: ↑17 jun 2021, 21:47Ko je to?
Alabi se treba navaliti na krsta, momcina je kikser strasan. Direktno ih je kostao gola i imao je jos situacija koje su mogle rezultirati golom.

Samo šibaj što se mene tiče, ali nemoj prestajati ni kad kod one bagre bude isto radio

Đastin pila naopako i zaboravio je neke zabrane koje je imao. Hoće da mu zovem Monologa da dobije po ušima.
Vom Jäger zum Gejagten
To vjerovatno na poslu trazis manju platu? I ako zatrazis vecu svi te pocnu pljuvat i tjerat?
Ja samo provjerenom finansijskom magu Sarmi vjerujem kad su zasluzene i nezasluzene plate u pitanju.
Nije ga niko pljuvao nego je dobio kritike zbog loše igre a kulminacija cijele situacije oko njega su nerealni zahtjevi.Bayern mu nudio veću platu odbio kraj priče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Je li moguce da su Lukakuu dali nagradu za igraca utakmice protiv Danske
Boze sacuvaj,haman De Bruyne nije ni igrao

Boze sacuvaj,haman De Bruyne nije ni igrao

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad sam rekao alaba los, ismijavao me saurman. Sad kad je napustio bayern ipak je los.

-
- Kontakt:
Kakav Kroos i pristojnost. Kako je plakao u medijima vise puta sto ga je Bayern sutnuo. Ne bih ja prestajao ali oni likovi ni teme kako treba nemaju. Pisu tamo svake prestupne godine.
P.S.
Sljivo nemoj lagat to za Svajnija. Rekao je da mu je zelja od djetinjstva bila da igra u Unitedu. Nikad nije rekao da je veci klub od Bayerna. Obicne izmisljotine.
Alaba i Coman imaju crnu boju koze. Naravno da im nije lahko u Bavarskoj. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Volite li vi bavarci Ballacka?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Opet Alaba izleti u prazno

Finale:
Nizozemska - Italija
confirmed
Alaba maestralan.
Nizozemska - Italija
confirmed
Alaba maestralan.
Sto branis najgore ocijenjenog igraca na terenu? Klasicna Blackenbauer partija, doktorski. Za ovo treba pay cut a ne bolji ugovor.sljivo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 21:48Moram jer to nije fer, i nije pravdno jer mnogi su isto ili gore se odnosili pa nisu dobili taj tretman. Lewa nije htio da cuje za manje par, Muller isto, Neuer isto, a Alaba nije manje zasluzan od njih, jos je tu dugo i prosao je sve i ucestvovao u dvije LP. Kroos trazio 8 mil, sto je mizerija za takvog igraca, nasi ga sutnuli i sad ne valja. Svajni rekao da je Junajted veci klub od Bajerna i to nista, covjek legenda. E to ne mogu. Alaba nije imao PR masineriju kao.ovi i nije miljenik svaba kao ovi gore i to je sva razlika.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Golman onoliko trči prema pomoćnom sucu traži ofsajd kojeg nije bilo i dobija karton a zna da ako je bilo ofsajda da će to VAR pokazati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.