NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

atomac123
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la atomac123 » 23 jul 2019, 23:56

Polako ba ljudi sta vam je, svasta se valja, od novog sponzora, infrastrukture pa na dalje. Samo lagano bez srkleta bit ce to sve dobro. Jedan po jedan dan, vidjet cemo sve kad krene sezona.
Ove godine jos se kalit u ovoj ligi, polako skupljat iskustvo i pare, dovest infrastrukturu na neki nivo i tek se onda moze pricat o PL.
TŽV!

nuce456
Kontakt:

Post Postao/la nuce456 » 23 jul 2019, 23:57

MANUTDTe je napisao/la:nuce456 ta prica o premier ligi je nidje veze. Bez uporista je a ne sjecam se da je iko ikad rekao da se ide. Samo gnjev na sebe mozemo navuci, nema potrebe.
Sto je onda stavljeno u ugovoru treneru bonus za ulazak u premier ligu?

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 23 jul 2019, 23:57

desnaruka je napisao/la:
plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje ;)
A i laici poput nas vide da su treninzi lagani, i nije ovo samo moje misljenje, nego vise nas. Al ok ja pljujem
Ma ja sam laik pa vidim da ono ne lici ni na sta,mrguda je cak bolje treninge imao :bow:
Jest, nemao ih niko ni takve :urnebes: što se tice sponzora,jeste osiguranje, al da se s njima nije dogovorilo, domaci jedan je bio spreman biti, tako da..super je. Al manite se priče Premijer liga, nismo djeca, ni blizu toga nismo

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 23 jul 2019, 23:59

nuce456 je napisao/la:
MANUTDTe je napisao/la:nuce456 ta prica o premier ligi je nidje veze. Bez uporista je a ne sjecam se da je iko ikad rekao da se ide. Samo gnjev na sebe mozemo navuci, nema potrebe.
Sto je onda stavljeno u ugovoru treneru bonus za ulazak u premier ligu?
Kakav bonus ba, pusti to. A i da jeste možeš ti stavljati sta hoćeš, kad znaju da ne mogu to ostvariti.

desnaruka
Kontakt:

Post Postao/la desnaruka » 24 jul 2019, 00:01

Bas si smijesan s tim najavaama o premier ligi,pa daj Boze i u 5 da budes,trenutno su jaci i olimpic i zvijezda i orasje i gosk,nasa realnost je peto mjesto ove godine i ponovo mirna zavrsnica sezone :opaopa:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 24 jul 2019, 00:02

Sto neko napisa, samo u tišini radit da ne bi gnjev navukli, i da nas svi na noz cekaju

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 jul 2019, 00:04

desnaruka je napisao/la:Bas si smijesan s tim najavaama o premier ligi,pa daj Boze i u 5 da budes,trenutno su jaci i olimpic i zvijezda i orasje i gosk,nasa realnost je peto mjesto ove godine i ponovo mirna zavrsnica sezone :opaopa:
Mi nismo realni, eto nas ko semso mandzuka. Tamo svaka objava premijer liga, kako će nas svi klati nismo svjesni zbog tih najava za prvo mjesto. Nama guzica zinula za nekom premijer ligom, a znamo kakva je ova liga da se može ispast u pet bodova. Pa da nacelnik na skupštini ne ustade i ne riješi ovo, mi bi bili u ku.cu, nego moliti boga da ovako normalno postepeno ide i da budemo stabilan prvoligaš u narednim godinama, pa nekad iskorak napraviti. Ova uprava kad ode, druga se neće preuzeti toga, svi znamo to, i sta slijedi nakon toga..nismo juventus da 4 godine po ligu preskacemo

desnaruka
Kontakt:

Post Postao/la desnaruka » 24 jul 2019, 00:10

HeliosIzDomzala je napisao/la:
desnaruka je napisao/la:Bas si smijesan s tim najavaama o premier ligi,pa daj Boze i u 5 da budes,trenutno su jaci i olimpic i zvijezda i orasje i gosk,nasa realnost je peto mjesto ove godine i ponovo mirna zavrsnica sezone :opaopa:
Mi nismo realni, eto nas ko semso mandzuka. Tamo svaka objava premijer liga, kako će nas svi klati nismo svjesni zbog tih najava za prvo mjesto. Nama guzica zinula za nekom premijer ligom, a znamo kakva je ova liga da se može ispast u pet bodova. Pa da nacelnik na skupštini ne ustade i ne riješi ovo, mi bi bili u ku.cu, nego moliti boga da ovako normalno postepeno ide i da budemo stabilan prvoligaš u narednim godinama, pa nekad iskorak napraviti. Ova uprava kad ode, druga se neće preuzeti toga, svi znamo to, i sta slijedi nakon toga..nismo juventus da 4 godine po ligu preskacemo

Sreca i semso i sule su blokirani na prvoj ligi,nema vise ko ni najavljivati,ocito su ovdje dosli da prosipaju pricu o premier ligi,kao sto ti kazes nacelnik nam je spasio dupe radi izbora a do godine je pitanje sta ce se desavati sve..

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 jul 2019, 00:14

desnaruka je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:

Sreca i semso i sule su blokirani na prvoj ligi,nema vise ko ni najavljivati,ocito su ovdje dosli da prosipaju pricu o premier ligi,kao sto ti kazes nacelnik nam je spasio dupe radi izbora a do godine je pitanje sta ce se desavati sve..
To ti kažem. Vidiš da je ljudima u upravi bilo dopiz.ilo, teret je to, obaveza. Kad tad će dići ruke od svega, kad se izmuzu i psihički i s parama, sta onda? Nek ide dok ide i postepeno, za sad rade ogroman posao.

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 24 jul 2019, 00:31

Ljudi izadju sa planom od 3 ili je 5 god. ne sjecam se tacno, u kojem stoji stabilizacija i infrastruktura.
I sad neko bombe o premier ligi baca. Sta ti je, ne bacaj bombe i malo se okreni oko sebe (stadiona) pa onda pisi. Ne pretvaraj temu u cirkus

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 24 jul 2019, 02:06

keep it rolling guys :kafa:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

nuce456
Kontakt:

Post Postao/la nuce456 » 24 jul 2019, 20:02

Gradina Tosk 2 1,nema vezeee,idemoo daljeeee

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 24 jul 2019, 20:10

nuce456 je napisao/la:Gradina Tosk 2 1,nema vezeee,idemoo daljeeee
Sta nema veze ba jesi ti gledo ovo
Valja ispast ako ovako nastave
TŽV!

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 24 jul 2019, 20:17

Danas ko je gore bio, sve je vidio.
Suvisno je bilo sta komentarisati...

Po imenima ekipa puno jaca nego prosle sezone, al na terenu barem do sada katastrofa..
Nadam se da ce Nuce to popraviti, al nisam optimistican po pitanju njega...
Iskreno se nadam da grijesim..

Mogao bi se Ajdin vratiti do 5-og kola :cool:
FGR !

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 24 jul 2019, 20:23

Ja pljujem jelde? Meda mi ne mozemo, ljudi nas nadigrali kao da su oni rang više a ne mi. Prilike mi nismo imali osim prvog gola, koji je iz njihove greške. A o fizickkoj spremi da ne govorim hahhaa treba nam bar jos 5 pojačanja al iz Gračanice. Fuj

nuce456
Kontakt:

Post Postao/la nuce456 » 24 jul 2019, 20:26

atomac123 je napisao/la:
Cuj ispast a ovako strasna imena u ekipi,druze blize smo mi premier ligiiii nego ispadanju

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 24 jul 2019, 20:27

nuce456 je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:
Cuj ispast a ovako strasna imena u ekipi,druze blize smo mi premier ligiiii nego ispadanju
Ti nisi bio danas a haman ni u Jelahu, druze ne mozemo mi meda. Ne igraju imena nego taktika i sprema. A mi ni jednog ni drugog
TŽV!

desnaruka
Kontakt:

Post Postao/la desnaruka » 24 jul 2019, 20:28

Treba alarme upaliti na vrijeme,inace nam se ne pise dobro. Danas jako lose,nisam bio.al dovoljan je rezultat. Ima jos uvijek vremena da se sve popravi. :bih:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 24 jul 2019, 20:29

nuce456 je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:
Kakva premijer liga sta pricas ti, očito je na ciju stranu naginjes. Sta cemo s tim da trener poslije danasnjeg poraza nije ni usao u svlačionicu? Nek ide i nek se ne vraca

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 jul 2019, 20:46

Nije Muslimovic trener za TOSK. Imate kvalitetne pojedince koje treba uigrati. Danas vas je Gradina razbila i da je bilo 3,4 razlike ne bi bilo nezasluženo. Travancic vam je pola ekipe, ako se spremi da moze bar 60 minuta odigrat.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.