BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Monolog » 28 sep 2011, 22:14

E ovo ne valja nikako. Em se primaju glupi golovi, em Mandanda i stativa ne daju lopti u gol.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2011, 22:16

Debakl nažalost :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 sep 2011, 22:33

GOOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOOOOOOOOL..........Qrac gol..PREČKA!!!!!!!!!! :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 sep 2011, 22:33

Dobro, kada neko vidi rezultat, pomisli da ih je Marsej rastavio na proste faktore, ali nije tako. Ljudi jednostavno iskoristili sve sto im se pruzilo i poklonilo, dok BVB pogadja stative sa metar i po. Evo dok ovo pisem, pogodise precku sa 2 metra. Sa tako slabom realizacijom se ne moze u ligi prvaka. Neshvatljive pogreske u odbrani, nedostatak kvalitetne realizacije i eto, rezultat toga su 3 komada u mrezi. Nazalost.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 sep 2011, 22:41

KAd neko ima 13-7 omjer udaraca i primi 3 gola onda je definitivno zalutao u LP.Realizacija ovog tima je sramotna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2011, 22:42

ribery je napisao/la:Dobro, kada neko vidi rezultat, pomisli da ih je Marsej rastavio na proste faktore, ali nije tako. Ljudi jednostavno iskoristili sve sto im se pruzilo i poklonilo, dok BVB pogadja stative sa metar i po. Evo dok ovo pisem, pogodise precku sa 2 metra. Sa tako slabom realizacijom se ne moze u ligi prvaka. Neshvatljive pogreske u odbrani, nedostatak kvalitetne realizacije i eto, rezultat toga su 3 komada u mrezi. Nazalost.
Slazem se Ribery,nikakva realizacija pa onu su trebali biti golovi samo treba na tome poraditi,i bice ok.

P.S. nekako mi zao Kloppa :(
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2011, 22:50

Izgleda da se igrači BvB još nisu probudli iz sna od prošle sezone.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 sep 2011, 22:51

FRANK RIBERY je napisao/la:BVb igra kao što je i igrao u zadnjih 8-9 godina u Evropi.Loše za Bundesligu.
FRANK RIBERY je napisao/la:KAd neko ima 13-7 omjer udaraca i primi 3 gola onda je definitivno zalutao u LP.Realizacija ovog tima je sramotna.
Druže mislim da malo pretjeruješ i pokušavaš da nas isprovociraš.

Ako si gledo utakmicu onda ti je jasno da je bolja ekipa izgubila. Jedini naš problem je neiskustvo igranja u LP. Lucho sam odigrao više utakmica u LP nego naši svi igrači zajedno. Jedna velika škola za sve BvB igrače. Prva gostujuća utakmica u LP za 99 % igrača našeg tima, a druga uopšte. Tako da ne smijemo biti previše kritični. Iz ovakvih utakmica se najviše uči. Ne treba biti negativan. Mislim da ćemo ipak na kraju proći grupu. Kvalitet je neosporan, dok neiskustvo nažalost uzima svoj danak ;)

Zaboravio si da je ovaj BvB najmlađi prvak u historiji Bundeslige, tako da to ima neke prednosti ali nažalost i ovakve stvari se moraju dogoditi. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 sep 2011, 22:54

Imao je Marsej dosta dobrih šansi u prvom poluvremenu tako da je pobjeda ok. Rezultat je ipak previsok.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 28 sep 2011, 22:54

Bayern = Bundesliga

Bundesliga = Bayern
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 sep 2011, 22:55

Semir bvb je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:BVb igra kao što je i igrao u zadnjih 8-9 godina u Evropi.Loše za Bundesligu.
FRANK RIBERY je napisao/la:KAd neko ima 13-7 omjer udaraca i primi 3 gola onda je definitivno zalutao u LP.Realizacija ovog tima je sramotna.
Druže mislim da malo pretjeruješ i pokušavaš da nas isprovociraš.

Ako si gledo utakmicu onda ti je jasno da je bolja ekipa izgubila. Jedini naš problem je neiskustvo igranja u LP. Lucho sam odigrao više utakmica u LP nego naši svi igrači zajedno. Jedna velika škola za sve BvB igrače. Prva gostujuća utakmica u LP za 99 % igrača našeg tima, a druga uopšte. Tako da ne smijemo biti previše kritični. Iz ovakvih utakmica se najviše uči. Ne treba biti negativan. Mislim da ćemo ipak na kraju proći grupu. Kvalitet je neosporan, dok neiskustvo nažalost uzima svoj danak ;)
Nemam namjeru da provociram jer mi je BVb vrlo drag klub, ali ove godine su sezonu usrali zbog napadača kojeg nisu doveli.Isključivi krivci za situaciju su Klop i uprava koja nije dovela napadača.Potpuni promašaj u transfer politici ove godine.Umjesto da se pojačaju oni su na kraju postali slabiji.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 sep 2011, 22:56

fino na zimskoj pauzi dovedete cisse-a iz freiburga i et rješenja ... da vas Lewat više ne nervira

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2011, 22:59

thulkazal je napisao/la:fino na zimskoj pauzi dovedete cisse-a iz freiburga i et rješenja ... da vas Lewat više ne nervira
Do tad će ispasti iz CL i o tome se trebalo ranije razmišljati.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 sep 2011, 23:00

Iako sam ocekiv'o bolje rezultate Dortmunda u LP, ovo nikoga ne treba iznenaditi. OM ima kontinuitet igara u Ligi prvaka, dok se Dortmund pojavljuje svakih pet godina. Bajern je jedini klub u Bundesligi koji kontinuirano igra u Ligi prvaka. Svi ostali se brzo dignu i jos brze propadnu. Niko ne moze dobre igre iz Bundeslige prenjeti na Ligu prvaka. To je donekle uspjevalo Leverkuzenu i Verderu, al' su i oni brzo bili desetkovani od evropskih mocnika.

Ne znam hoce li ova pravila UEFAe biti od pomoci, cisto sumnjam,...

Nisam gled'o tekmu tako da ne mogu komentarisati,.. Sada Dortmund mora uzeti sest bodova u dvomecu sa Genkom, sto nece biti nimalo lako. Onda moraju uzeti najmanje bod u Londonu i na kraju pobjediti Marsej na svom terenu. Bice jako jako tesko.

Al' Dortmundu je ipak najvaznija Bundesliga,.. Trebaju zapeti i uzeti drugo mjesto, u najgorem slucaju plasirati se medju cetri najbolja. A onda sljedece sezone uloziti veliki novac ako planiraju boriti se za titulu i zapazenu ulogu u Ligi prvaka.

Samo da se ovi nastupi u LP ne odraze negativno na Bundesligu,.. Toga sam se pribojavao od samog pocetka.

EDIT. Ja napisa Genk, a ono Oli. Uuu, sa Olijem ce biti jos teze nego sto bi bilo sa Genkom :mrgreen: . Posebno na njihovom terenu,.. Bice motivisani da izbore trece mjesto. Al' daleko od toga da se ne mogu pobjediti.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 28 sep 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 sep 2011, 23:01

Pa dobro eto ako ste igrali da valja, onda ovaj poraz ne treba da brine, barem ne još.
Sada se vraća Barrios, što znači da ste odmah za 20% jači izlaskom Lewandovskog, a još dodatnih 10% ulaskom Lucasa. :mrgreen:
Ima još utakmica, slijede dva okršaja sa Grcima, i ukoliko se tu dođe do punog plijena, a zašto ne bi, onda postajete glavni kandidati za prolaz dalje. Olympiakos je slabiji nego li je to bio prošlih godina, tako da tu ima mjesta za optimizam.
Ružno je vidjeti da prvak Bundeslige ostvari ovakav rezultat, ali eto valjda će i vas sreća poslužiti. ;)

A kad samo pomislim da su neki vaši članovi stavljali Schmelzera, Bendera, Piszceka, Weidenfellera, Subotića u isti rang, ili čak i ispred Lahma, Neuera, Schweinsteigera, Luiz Gustava, Badstubera dođe mi da povratim.
Ovim putem pozdrav za one koji se pronalaze, da selam od Bavarske mašinerije. ;)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2011, 23:01

Sad je red na Kloppu, da posluzi ekipu za sljedecu tekmu u CL mislim da BvB moze proci grupu samo da porade, na realizaciji. Nur der BVB

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 sep 2011, 23:01

Valencia je napisao/la:
Nisam gled'o tekmu tako da ne mogu komentarisati,.. Sada Dortmund mora uzeti sest bodova u dvomecu sa Genkom, sto nece biti nimalo lako. Onda moraju uzeti najmanje bod u Londonu i na kraju pobjediti Marsej na svom terenu. Bice jako jako tesko.
Olympiakos ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 sep 2011, 23:02

Valencia je napisao/la:
Iako sam ocekiv'o bolje rezultate Dortmunda u LP, ovo nikoga ne treba iznenaditi. OM ima kontinuitet igara u Ligi prvaka, dok se Dortmund pojavljuje svakih pet godina. Bajern je jedini klub u Bundesligi koji kontinuirano igra u Ligi prvaka. Svi ostali se brzo dignu i jos brze propadnu. Niko ne moze dobre igre iz Bundeslige prenjeti na Ligu prvaka. To je donekle uspjevalo Leverkuzenu i Verderu, al' su i oni brzo bili desetkovani od evropskih mocnika.

Ne znam hoce li ova pravila UEFAe biti od pomoci, cisto sumnjam,...

Al' Dortmundu je ipak najvaznija Bundesliga,.. Trebaju zapeti i uzeti drugo mjesto, u najgorem slucaju plasirati se medju cetri najbolja. A onda sljedece sezone uloziti veliki novac ako planiraju boriti se za titulu i zapazenu ulogu u Ligi prvaka.

Samo da se ovi nastupi u LP ne odraze negativno na Bundesligu,.. Toga sam se pribojavao od samog pocetka.
Prati malo utakmice Lp da ne praviš ovakve gafove.Genk je u BVB-ovoj grupi samo u snovima.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2011, 23:04

Genk,je u grupi sa Bayerom :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 sep 2011, 23:05

FRANK RIBERY je napisao/la: Nemam namjeru da provociram jer mi je BVb vrlo drag klub, ali ove godine su sezonu usrali zbog napadača kojeg nisu doveli.Isključivi krivci za situaciju su Klop i uprava koja nije dovela napadača.Potpuni promašaj u transfer politici ove godine.Umjesto da se pojačaju oni su na kraju postali slabiji.
Slažem se. Mislim da se moralo reagovat kad se Lucas povrijedio, ali izgleda da je Lewat bio nepoznanica u napadu kako Kloppu tako i nama, jer nije imao puno prilika da igra u špicu (samo kao joker). Dobio je svoju šansu povredom Barriosa. Nije je iskoristio. Treba ga nabit špicom do Poznana.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.