BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Daj otkaz iste sekunde, i rijesio si problem, ha ja 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- skyisthelimit
LukasL33 je napisao/la:Cijeli zivot ne radim i dobijem posao naredne sedmice:S da ne gledma baraz. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj
koji si ti peh

15.10 - 15.06 ...
Ma ja ba, radi i zaradi za Poljsku i Ukrajinu. *ebo baraž!skyisthelimit je napisao/la:LukasL33 je napisao/la:Cijeli zivot ne radim i dobijem posao naredne sedmice:S da ne gledma baraz. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj
koji si ti pehsalim se neka posla
...Ja bi sad prihvatio da prespavam i petak i utorak samo da se plasiramo

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Goalgetter
- Kontakt:
Neznam jesam li dosad postavio, ali evo sta nas drug Dimitri misli o barazu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kaze Susic brine ga stoperska pozicija moguce je da se lomi izmedju Mravaca i Jahica,,isto tako vrlo su velike sanse da Salihovic ne bude igrao jer vec 2mj je van fudbalskih terena,tako da fakticki nit cemo imat jaku lijevu nit jaku desnu stranu
to prepusti susicu, ipak on zna zanat..zgembo89 je napisao/la:Kaze Susic brine ga stoperska pozicija moguce je da se lomi izmedju Mravaca i Jahica,,isto tako vrlo su velike sanse da Salihovic ne bude igrao jer vec 2mj je van fudbalskih terena,tako da fakticki nit cemo imat jaku lijevu nit jaku desnu stranu
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
zgembo89 je napisao/la:Ne moze covjek bit pametan nikako,ja prvi sam dosad nekoliko puta pisao na papir ko bi mogao i gdje igrati mozda djeluje smijesno al to je nesto sto je jace od mene od bilo koga od nas,ta ljubav prema domovini poput neke stihije nosi covjeka,ova reprezentacija je jedina svjetla tacka u nasim zivotima u ovoj raz*ebanoj zemlji..Kako god da sastavim,nikako ne mogu sve se bojim pogrijesio sam il puno u sredini propuha ako pojacam sredu onda bekovi su ugrozeni i tako...nije lahko,zasluzujemo to prvenstvo,a ne da nam se..
druze i meni je stalo da se jednom vise plasiramo pa da se mogu rahat ozenit

- underground
- Kontakt:

OVO JE NESTO NEVJEROVATNO

EDIT: obratit paznju na crveni trans na prvoj galeriji

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- underground
- Kontakt:
RESPEKT za jablanicu
ev ga haman i cazin samo sto se ne vidi skroz

ev ga haman i cazin samo sto se ne vidi skroz

UNITED CONVICTS ! ! !
i ko nosa Turske zastave po utakmicama BiH fuj , kakve mi veze imamo sa Turskom ? :S tuzno.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba pitati ove iz Cipra kako pobjediti Portugal, evo Jahicevi oba puta ostase neporazeni protiv Porta, a i A-Repka im je uvalila 4 komada u gostima 

POTPISANTIFA ! je napisao/la:i ko nosa Turske zastave po utakmicama BiH fuj , kakve mi veze imamo sa Turskom ? :S tuzno.
neki kazu neko bratstvo od tog bratstva po meni nema nista...
-
- Kontakt:
Je li igrao Jahic?Goalgetter je napisao/la:Treba pitati ove iz Cipra kako pobjediti Portugal, evo Jahicevi oba puta ostase neporazeni protiv Porta, a i A-Repka im je uvalila 4 komada u gostima
YNWA!
ah kako brate jednostavno.....igrali i nadigrali....odigraj bolje i pobjedićeš....Goalgetter je napisao/la:Treba pitati ove iz Cipra kako pobjediti Portugal, evo Jahicevi oba puta ostase neporazeni protiv Porta, a i A-Repka im je uvalila 4 komada u gostima
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
karameldar je napisao/la:Je li igrao Jahic?Goalgetter je napisao/la:Treba pitati ove iz Cipra kako pobjediti Portugal, evo Jahicevi oba puta ostase neporazeni protiv Porta, a i A-Repka im je uvalila 4 komada u gostima
15 minuta
Ne sertie, ja u parizu upoznao grupu turaka u BiH dresovima i sa turskom zastavom, srce ko stijena bilo, i zato pored BiH simpatisem samo jos Tursku i Hrvatsku, jer oni su nama ipak bolji od svih ostalih pa vi pricajte sta hocete.Interista je napisao/la:POTPISANTIFA ! je napisao/la:i ko nosa Turske zastave po utakmicama BiH fuj , kakve mi veze imamo sa Turskom ? :S tuzno.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
izdali nas i jedni i drugi...edo3majka je napisao/la:Ne sertie, ja u parizu upoznao grupu turaka u BiH dresovima i sa turskom zastavom, srce ko stijena bilo, i zato pored BiH simpatisem samo jos Tursku i Hrvatsku, jer oni su nama ipak bolji od svih ostalih pa vi pricajte sta hocete.Interista je napisao/la:POTPISANTIFA ! je napisao/la:i ko nosa Turske zastave po utakmicama BiH fuj , kakve mi veze imamo sa Turskom ? :S tuzno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.