FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 02:14

19TM87 je napisao/la:slika

pa da ste u pola igrali prvi dio sezone ko sad, sad bi se vi sa nama borili za titulu
borit cemo se mi za titulu vec iduce sezone...zapamti....a ovo samo pokazuje da uprava nema sluha kad je prvi dio sezone bio u pitanju i umjesto da je ova pojacanja dovela odmah na startu prvenstva i sada ganjala evropu dali su kesh i to gotovo isti samo da se spasimo od ispadanja... :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 maj 2010, 02:25

Kakva titula i Evropa kad ste na proljeće jedva jedan bod uzeli u gostima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 02:29

Željovac je napisao/la:Kakva titula i Evropa kad ste na proljeće jedva jedan bod uzeli u gostima.
titulu i evropu sam spomenuo u kontekstu iduce sezone... :? ..neznam sta ti nije jasno i zasto spominjes 1 bod na strani OVE polusezone :?

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 10:23

jel zna neko kad PONOVO :D zasjeda ova nesretna komisija sto hoce onim pacenicima sa koseva da udijeli sadaku...negdje sam procitao da je 4. to na rasporedu pa ako neko zna vise nek napise...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 12:36

Sutra ja mislim da ce zasjedat,al ko ih shisha,da smo igrali na pocetku sezone kao na proljece vec bi bili medju prvih 5,al kasno je za kajanje,ovu ekipu ostavit za narednu sezonu,i medju prvih 5 smo sigurno ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 22:36

nadam se da ce ovi nasi ispostovat ovo sto su rekli za istupanje iz lige....ti bodovi nam svakako nece trebat ali treba jednom za svagda stat u kraj da klubu koji je star preko 90 godina nekakav sibicar gracic kroji sudbinu..stvar je principa..dosta je vise sarajevske satrologije i bodova nakon 3 mjeseca,2 komisije i 2 utakmice....DOSTA :evil:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 23:17

Ako nam sutra oduzmu 3 boda,,mozemo ocekivat navalu navijaca njanjajeva na temu,jer kad se spomene Gavaric odmah su tu,sa svojim pricama i zakonima ;) al haj nek im dadnu ta 3 boda,spali su da mole ilju i usljanovica za 3 boda :lol:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 03 maj 2010, 23:26

harry_90 je napisao/la:Ako nam sutra oduzmu 3 boda,,mozemo ocekivat navalu navijaca njanjajeva na temu,jer kad se spomene Gavaric odmah su tu,sa svojim pricama i zakonima ;) al haj nek im dadnu ta 3 boda,spali su da mole ilju i usljanovica za 3 boda :lol:
Vec sam negdje napisao al evo opet cu najodgovorniji klub je Olimpik,njemu bi trebalo oduzet jedno 12 bodova pa bi malo bolje odrađivali svoj posao ,nebi im palo na pamet smjestiti nekome,jer je ovaj slucaj ocigledno smisljen!
Na kraju krajeva tko ce tu odluku donijeti,koji ljudi,koja komisija,treba li kakva vecina i sl? :roll:
HSK Zrinjski Mostar

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 23:34

Babilon je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako nam sutra oduzmu 3 boda,,mozemo ocekivat navalu navijaca njanjajeva na temu,jer kad se spomene Gavaric odmah su tu,sa svojim pricama i zakonima ;) al haj nek im dadnu ta 3 boda,spali su da mole ilju i usljanovica za 3 boda :lol:
Vec sam negdje napisao al evo opet cu najodgovorniji klub je Olimpik,njemu bi trebalo oduzet jedno 12 bodova pa bi malo bolje odrađivali svoj posao ,nebi im palo na pamet smjestiti nekome,jer je ovaj slucaj ocigledno smisljen!
Na kraju krajeva tko ce tu odluku donijeti,koji ljudi,koja komisija,treba li kakva vecina i sl? :roll:
Meni je ovo vise presmjesno i prejadno,pa dvije komisije donijele odluku u korist Slobode,da nije znala za Gavarica,kaznila Olimpik za propust,i ponovila se tekma,ponovo ih naguzili,i sad dodje neki derpe da kaze da te komisije nisu nadlezne za taj slucaj,pa zasto su im dali da odlucuju,ako nisi nadlezne,to je se moglo reci u startu,gdje je odluka UEFE o ovom slucaju,nigdje !!! Al eto hoce na guzove bodove,pa nek im dadnu,apelaciona i takmicarska komisija odjednom nisu nadlezne,i neki kloc izjavio da je prekinuo cirkus :lol: pa citav savez je cirkus,nakon 2 mjeseca reci da te komisije nisu nadlezne,ma daj .

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 23:40

Babilon je napisao/la:
to je komisija kojoj cete bas VI bit kolateralna steta jer je ocigledno da se pitama steli evropa na sve moguce nacine....tako smo i mi prosle godine bili kolateralna steta sirokog za izlazak u evropu..zivi bili pa vidjeli..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 23:44

Ma kao sto kaze slani,ovim njanjama se steli evropa kako stigne,prosle godine mi,sad ce neko drugi nastradat,jer se manekenima mora obezbjedit da igra evropa,al haj ko ih hebe,kad su postali prosjaci,i djeca ilje i usljanovica :D

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 03 maj 2010, 23:46

e,samo da pohvalim tribinu za gostujuce navijace..nema sta....svaka cast....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 03 maj 2010, 23:47

harry_90 je napisao/la:Ma kao sto kaze slani,ovim njanjama se steli evropa kako stigne,prosle godine mi,sad ce neko drugi nastradat,jer se manekenima mora obezbjedit da igra evropa,al haj ko ih hebe,kad su postali prosjaci,i djeca ilje i usljanovica :D
Pa zar im nisu bila dovoljna dva poraza?! :mrgreen:
Ja od sramote nebi mogao traziti tri boda od saveza,mozda bod bi trazio al tri?! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 23:48

radebl je napisao/la:e,samo da pohvalim tribinu za gostujuce navijace..nema sta....svaka cast....
Hvala :D znamo i sami kakve je,i predosadni ste stim vise,i kad aBd napravi,opet vam nece valjat ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 23:50

Babilon je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ma kao sto kaze slani,ovim njanjama se steli evropa kako stigne,prosle godine mi,sad ce neko drugi nastradat,jer se manekenima mora obezbjedit da igra evropa,al haj ko ih hebe,kad su postali prosjaci,i djeca ilje i usljanovica :D
Pa zar im nisu bila dovoljna dva poraza?! :mrgreen:
Ja od sramote nebi mogao traziti tri boda od saveza,mozda bod bi trazio al tri?! :mrgreen: :mrgreen:
Ma neki nemaju obraza al 2 puta su se sageli pred Slobodom,i opet ce :D sad su to djeca ilje i usljanovica,pazi kako pricas,mogu i vama naudit pred kraj prvenstva,da vam negdje otkinu 3 boda,zbog pobjede ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 23:56

Sta vam je ljudi? Sjednica ce opet biti prekinuta, i tako sve u nedogled. :D :D
Kao sto rekoh. Ceka se kraj sezone, da se vidi kako ko stoji na tabeli, e tada bi bodovi mogli biti dodijenjeni Sarajlijama.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 maj 2010, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 04 maj 2010, 00:37

ma protestujte ispred uprave slobode i dajte im ta tri boda tako vam boga..ja mislim da je najvise sa svom ovom segom profitirao gavaric :D jbte taj lik je ubjedljivo najpoznati igrac premier lige :Djos malo ce djeca na poligonima igrajuci izgovarati GAVARICCCCC :D
-PAJA Fan Club!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2010, 01:36

ma otegnut ce se do kraja sezone,i onda ko uleti vise para..Sarajevo za evropu ili Sloboda za opstanak,ako nam budu trebala ta tri boda...nas savez ko nas savez nace nacin da i ovdje zaradi sta :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 maj 2010, 09:28

Ja samo ne znam jel ovde 90% raje nepismeno, ili se prave glupi...sta se hvatate ponovljene utakmice, ona se morala odigrati jer bi u protivnom Sarajevo bilo kaznjeno sa oduzimanjem najmanje 9 bodova...sto se tice kazne oplimpiku, ona je onolika kolika je i trebala biti, jer nije olimpik najveci i jedini krivac...najveci krivac je sloboda, koja se nije udostojila kada vec na ispisnici nije bilo kartona, da pismeno trazi od saveza stanje sa kartonima...i svu svoju ljutnju i bijes usmjerite ka svojoj nesposobnoj upravi...sto se tice bodova oni ce sigurno danas biti dodjeljeni Sarajevu, zasluzeno, samo je zalosno sto to dolazi nakon ovako dugo vremena...a sam dokaz je smjena komisije, i mozda ce biti jos smjena, i to sve pokazuje koliki su se propusti desili ondosno lopovluci samo da se Sarajevu ne daju tri zasluzena boda...pa kada naucite pravila, i budete radili profesionlano svoj posao, onda mozete ocekivati to o cemu sanjate, a to je izlazak u evropu, a sada ste predaleko tome...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 09:40

Gigant je napisao/la:Ja samo ne znam jel ovde 90% raje nepismeno, ili se prave glupi...sta se hvatate ponovljene utakmice, ona se morala odigrati jer bi u protivnom Sarajevo bilo kaznjeno sa oduzimanjem najmanje 9 bodova...sto se tice kazne oplimpiku, ona je onolika kolika je i trebala biti, jer nije olimpik najveci i jedini krivac...najveci krivac je sloboda, koja se nije udostojila kada vec na ispisnici nije bilo kartona, da pismeno trazi od saveza stanje sa kartonima...i svu svoju ljutnju i bijes usmjerite ka svojoj nesposobnoj upravi...sto se tice bodova oni ce sigurno danas biti dodjeljeni Sarajevu, zasluzeno, samo je zalosno sto to dolazi nakon ovako dugo vremena...a sam dokaz je smjena komisije, i mozda ce biti jos smjena, i to sve pokazuje koliki su se propusti desili ondosno lopovluci samo da se Sarajevu ne daju tri zasluzena boda...pa kada naucite pravila, i budete radili profesionlano svoj posao, onda mozete ocekivati to o cemu sanjate, a to je izlazak u evropu, a sada ste predaleko tome...
Halo frajeru sta ima Sloboda okolo zivkat i pitat jel ima cojk kartona pravilo je da ako nepise nista na ispisnici da cojk i nema kartona. Sto se tice tri boda pa eto vam nismo mi toliko jadni ko v,i netreba nama mozemo mi i bez toga jer imamo mi jednu stvar za koju vi niste culi PONOS i netreba nam da se spustamo na vas nivo.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.