Ja samo ne znam jel ovde 90% raje nepismeno, ili se prave glupi...sta se hvatate ponovljene utakmice, ona se morala odigrati jer bi u protivnom Sarajevo bilo kaznjeno sa oduzimanjem najmanje 9 bodova...sto se tice kazne oplimpiku, ona je onolika kolika je i trebala biti, jer nije olimpik najveci i jedini krivac...najveci krivac je sloboda, koja se nije udostojila kada vec na ispisnici nije bilo kartona, da pismeno trazi od saveza stanje sa kartonima...i svu svoju ljutnju i bijes usmjerite ka svojoj nesposobnoj upravi...sto se tice bodova oni ce sigurno danas biti dodjeljeni Sarajevu, zasluzeno, samo je zalosno sto to dolazi nakon ovako dugo vremena...a sam dokaz je smjena komisije, i mozda ce biti jos smjena, i to sve pokazuje koliki su se propusti desili ondosno lopovluci samo da se Sarajevu ne daju tri zasluzena boda...pa kada naucite pravila, i budete radili profesionlano svoj posao, onda mozete ocekivati to o cemu sanjate, a to je izlazak u evropu, a sada ste predaleko tome...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav