FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2013, 22:49

fukara87 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Jel 15 maja igramo sa Slavenom osminu finala kupa.....:)

I dal se računa kao jedna od tri koje smo dobili kao kaznu da igramo pred praznim tribinima.....
Kako ce se brojati kantonalni kup majketi ? :lol: pa po tvome bi trebali igrati Serif Hasic i Cejvanovic sad u subotu jer su imali 3 zuta.
ALMIR REDŽIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 46. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 3 (TRI) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013.

JASMIN JARANOVIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 1 (JEDNE) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013. JARE IGRA PROTIV SLOBODE ON JE ODMORIO PROTIV JEDINSTVA...

MIRZA HALILAGIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 44. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 2 (DVIJE) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013.

Evo na stranici saveza...:)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 maj 2013, 22:50

Halo bolan kantonalni kup je upitanju :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2013, 22:53

fukara87 je napisao/la:Halo bolan kantonalni kup je upitanju :lol: :lol:
Nije naglašeno koji, ne mora značiti da se odnosi samo na državni.....::) a naredne srijede 15 maja se igra osmina finala u Lukavcu se sastaju Radnički - Slaven.....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 maj 2013, 22:56

Ok znaci Serif Hasic i Mirza Cejvanovic igraju protiv Radnickog, de nemoj me nasmijavat majketi.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 maj 2013, 23:03

Malo je nejasna i nije potpuno objašnjena ta stavka.

- Igrač ima suspenziju recimo 3 PRVENSTVENE ili KUP utakmice:
----- Taj igrač ne može da igra ovaj KUP koji se igra na kantonalnom nivou (???)
----- Tom igraču se ipak ne ubraja ta utakmica u odrađivanju suspenzije (???)

- Ako pak igrač u toku utakmice u ovom "kantonalnom" KUPU zaradi isključenje:
----- Suspenzija koju zaradi se proteže i na PRVENSTVENE ili KUP utakmice (???)
----- Tom igraču se ubrajaju PRVESTVENE ili KUP utakmice u odrađivanju kazne (???)

Npr. danas u Slavinovićima nisu mogli igrati Slomić i Trumić zbog suspenzije, ali im se ova utakmica ne ubraja u odsluženje iste. (???)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2013, 23:06

Ako nisu mogli igrati, onda se ovaj kup računa, kako sam i govorio prošli tjedan.

Kantonalni kup ustvari predstavlja kvalifikacije za državni kup i službeno je natjecanje - Englezi igraju svi jedni protiv drugih jer mogu, naši ne mogu pa se to podijelilo po kantonima.

Evo Kupa na wikipediji http://bs.wikipedia.org/wiki/Kup_Bosne_ ... 013./2014.
Hayley <3

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2013, 23:06

Ma savez je ovaj smiješan, znači danas Slomiću bila 4 - ta utakmica u nizu da ne igra (kako je i dobio), međutim ne računa se......cccc

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 maj 2013, 23:11

Kao što vidite stavio sam upitnike, jer na 1001 stranu sam se okrenuo i nisam dobio konačan i decidan odgovor - pitao sam tako delegate, pos. suđenja, službenike Bratstva, Jedinstva, Radničkog; ljude za koje smatram da znaju nešto više oko tog pravilnika, jedan od odgovora je bio citiram: "Ne mogu igrati Slomić i Trumić jer su suspendovani, ali im to ne umanjuje suspenziju".

Ja mislim da također ovo se treba da broji, jer krovna kuća koja je suspendovala igrača na određen broj prvenstvenih ili kup utakmica - je ista ona krovna kuća pod kojom se igra ovaj kup.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 08 maj 2013, 23:13

Nije mozda je Savez TK krovna kuca za ovaj kup.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 maj 2013, 23:17

MakeTZ je napisao/la:Nije mozda je Savez TK krovna kuca za ovaj kup.
upravo tako ! potpisujem

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 maj 2013, 23:19

Evo kao što vidimo danas je defintivno odigrana/ kup utakmica/ KUPa Bosne i Hercegovine, tako da se utakmice broje.

Dakle Slomić je u konkurenciji za subotu, isto i Hasić i Čejvanović za Slobodu, ako ne budu mogli - onda je to ogromna malverzacija Saveza.

Mada vidim da su već ubacili na wp sve rezultate, a obzirom da ljudi iz tehničkog o. federalnog saveza to uređuju mjerodavno je, tako da vjerovatno i u cometu su igrači već dostupni, nešto što trebaju klubovi dodatno da istraže koliko sutra.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2013, 23:20

fukara87 je napisao/la:
upravo tako ! potpisujem
Dobro to jeste upravu, ali zašto onda danas Slomić nije mogao da igra ako nema veze, odmorio je tri utakmice, danas igra, sa Slobodom mu četvrta i to je to, ovaj savez ko razumije svaka čast, pravilnik neki naprave, a veze nemaju njegovo značenje........:)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2013, 23:22

Malo je vjerojatno da su oba igrača u zadnjoj utakmici u Kupu TK isključeni (sa izravnim crvenim kartonom) pa da danas odslužuju kaznu. Također, još je manje vjerojatno da NSTK provodi natjecanje Prve lige FBiH.

Smiješna je i zapanjujuća neažurnost organizacija koje vode nogomet na općinskoj/kantonalnoj/entitetskoj/državnoj razini. :oops:
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 maj 2013, 23:26

fukara87 je napisao/la:
upravo tako ! potpisujem
"Kup organizuje Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine." - Ključna stavka cijele priče.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 maj 2013, 23:31

VolimTz je napisao/la:Ali će biti najmanje onih koji su došli samo zato što mrze Lukavac, ima ih ali veoma malo, naravno to nisu momci koji se razumiju u navijački fazon.
Takvih je danas bilo oko stadiona u Slavinovićima. Kad su ono "ultrasi" nedavno napali vaše navijače u Mostaru (Rodoču) oštro sam to osudio i napisao da su "ultrasi" grupa koja nije oformljena kako bi bodrila svoj klub nego kako bi navijala protiv drugih, Veleža prvenstveno.

Oni balavci i huligani koji su kamenjem zasuli golmana Hodžića su nešto poput "ultrasa", jer umjesto da su otišli par kilometara dalje u Simin Han i bodrili svoju ekipu, oni su došli u Slavinoviće kako bi navijali protiv Radničkog.

Nije to sramota za Fukare, ali jasno govori o boldovanom - oni se ne razumiju u navijački fazon (odnosi se na grupu koja je došla da navija protiv Radničkog).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 maj 2013, 23:31

a vi to od juce pratite fudbal u drzavi pa sad skontali da u tom savezu i dalje radi olos i sljam zivi koji zivi kao parazit i gleda i najmanju sansu da sta naplati i zavali ovu sirotinju od BIH klubova..samo promjenili imena i talove..kaki crni komiteti i smjesne normalizacije....to je odradzeno samo da se repka ne suspenduje jer bi bilo lincovanja po sarajevu i to ispred saveza...de,ne budite djeca..nema ovdje regulare i napredka jos najmanje 10 godina...rezultati nasih klubova u evropi su jasna krvna slika kakav se ovdje fudbal igra..i za koga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2013, 23:32

Ako je tako u ekipu se vraća Semir Slomić, Mirza Halilagić isto jer je odradio dvije utakmice kazne (Jedinstvo i danas ova utakmica), Redža ima još jednu da pauzira, a Eldin Trumić je pauzirao Vitez, Jedinstvo i danas ovu (jel on dobio 3 ili 4 utakmice kazne).........;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 maj 2013, 23:42

I još za kraj dana da poželim sretan rođendan Darku Vojvodiću i najavim ekskluzivni intervju koji će sutra biti objavljen (a sniman je danas u Tz)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 maj 2013, 23:44

Ja sam se toliko zanjeo oko ovog kupa i pravila da sam zaboravio da napišem;

Darko, sve najbolje, dao Bog pa nam se vratiš!
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 08 maj 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 08 maj 2013, 23:45

Zoom088 je napisao/la:I još za kraj dana da poželim sretan rođendan Darku Vojvodiću i najavim ekskluzivni intervju koji će sutra biti objavljen (a sniman je danas u Tz)
jel u pink pantheru? vidio sam sjedio je danas s 2 lika :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.