hilmo je napisao/la:Drina1945 je napisao/la:Drina će, kao i ostale klubove, kada igra u gostima, iznenaditi svojom ofanzivnom igrom. Vidim da ovi iz Sarajeva najavljuju da će Drina da se brani, očigledno im je skautiranje protivnika loša strana.
Pitanje je da li postoji skautiranje uopće, ali eto ja se nadam da ćete igrati otvorenije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
Bilo ko ko je pogledao i jednu utakmicu Drine u zadnje 2-3 sezone zna da smo mi ekipa koja ne umije da se brani i igra bunker.
Evo gostovali smo Velezu,Travniku,Mladosti pa ako ima neki navijac ovih klubova koji je bio na utakmici neka se javi ako smo igrali bunker,igrali grubo ili nesto slicno.
E sad ako te protivnik boljom igrom natjera da se branis ,sta da se radi?Treba biti realan Sarajevo je kvalitetniji tim,igra na svom terenu moramo se i braniti protiv boljeg ako te natjera igrom na to.
Ali ako mislis da cemo doci da igramo bunker,odugovlacimo i sl nema nista od toga.Drina igra fudbal koji je zaista lijep za oko,e sad zavisi koliko nam vi dozvolite da to pokazemo
MI smo svjesni da povoljan rezultat tesko mozemo ocekivati,pogotovo sto je Sarajevo vec dosta utakmica kiksalo.
Pitanje je da li ce nas trener izvesti najjaci sastav,jer nama je realno puno veca sansa u utakmici protiv Celika.
Ali ako mislite da vam dolaze neke fudbalske neznalice i mesari niste u pravu.
u svakom slucaju vjerujem da ce biti jedna lijepa utakmica,pa i ako izgubimo nadam se da ce Bandovic bar jednom
vaditi loptu iz svoje mreze!