Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

reds
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la reds » 18 apr 2010, 16:40

majestic24 je napisao/la:jeste li stvarno tolike kepic da cete im pustiti pobjedu
Ja bih pustio da sam na mjestu Beniteza. :mrgreen:
FK Pjetlovi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 apr 2010, 16:45

Povrede su ucinile svoje ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 16:46

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Povrede su ucinile svoje ;)
Nažalost, jbg. :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 16:47

Eto povrede su učinile svoje da se ne može sačuvati vodstvo od 2-0 protiv Wigana. Dajte ba. Wenger je izgubio ovu utakmicu povlačenjem svoje ekipe. Nema se tu šta više reći.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 16:50

Monolog je napisao/la:Eto povrede su učinile svoje da se ne može sačuvati vodstvo od 2-0 protiv Wigana. Dajte ba. Wenger je izgubio ovu utakmicu povlačenjem svoje ekipe. Nema se tu šta više reći.
Povlačenjem ?! Čega, uveo je umjesto Theo, Eboue-a koji igra istu poziciju kao i Theo, uveo Meridu umjesto Tomasa koji igraju istu poziciju, samo naravno da ne govorimo o kvalitetu igrača... kasnije izveo Eastmoonda uveo RVP-a al kasno je bilo tada...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 16:54

GunnerS je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Eto povrede su učinile svoje da se ne može sačuvati vodstvo od 2-0 protiv Wigana. Dajte ba. Wenger je izgubio ovu utakmicu povlačenjem svoje ekipe. Nema se tu šta više reći.
Povlačenjem ?! Čega, uveo je umjesto Theo, Eboue-a koji igra istu poziciju kao i Theo, uveo Meridu umjesto Tomasa koji igraju istu poziciju, samo naravno da ne govorimo o kvalitetu igrača... kasnije izveo Eastmoonda uveo RVP-a al kasno je bilo tada...
Pazi, Eboue je svakako defanzivniji od Walcotta, Tomas ne može izdržati svih 90 minuta to je evidentno. Merida igra istu poziciju, možda je čak i ofanzivniji. No, oni su ušli sa drugačijim zadacima, da se razumijemo. Nisu ušli da napadaju, pa Eboue je bio 3 metra ispred Sagne od kako je ušao u igru. Nek se ovo Wengeru obilo o glavu. Umjesto da dotuku Wigan, kako bi to svaka velika ekipa uradila, oni su im prepustili sredinu terena i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 16:56

Heh, ja sam Diaby-u **** sve po spisku, jer po meni on je glavni krivac, vuče se po terenu kao mrtva baba a i promašio je 100% priliku za 0:3...

Znam ja da su se igrači povukli i prepustili Wiganu, da, to je svima jasno, al jbg.greška...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 18 apr 2010, 17:08

GunnerS je napisao/la:Heh, ja sam Diaby-u **** sve po spisku, jer po meni on je glavni krivac, vuče se po terenu kao mrtva baba a i promašio je 100% priliku za 0:3...

Znam ja da su se igrači povukli i prepustili Wiganu, da, to je svima jasno, al jbg.greška...
ovdje niko ne razmislja kao trener.. 80-i minut 0:2 (prije gola) skoro sigurna pobjeda slijedeca tekma je man. city ni malo naivan protivnik a posto je klupa ionako tanka i kvalitetom i kvantitetom morao je malo odmoriti igrace i ne rizikovati nekakvu povredu.. on nema vise toliko igraca da citavu utakmicu moze napadacki odigrati i vecina trenera bi isto postupila kao i wenger ali vecina trenera nema onako slabe golmane...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 apr 2010, 17:29

Mislim da je venger konačno zaslužio da napusti klupu arsenala.Hvala njemu na svemu što je učinio u prošlosti za arsenal,ali čovjek je totalno ostao bez ideja.O taktici nema pojma.Sve vrijeme me je pratio neki čudan osjećaj da bi se stvari mogle zakomplicirati ako nam daju jedan gol,što se kasnije i obistinilo.Mislim držati jednog igrača kao što je van prsi na klupi čitavu utakmicu je u najmanju ruku retardiran potez.Ako ga je mogao protiv totenhema ubaciti u 68 minuti u igru,zašto nije mogao danas oko 75 minute.Vidi se da je momak željan igre i vjerovatno bi zabili još jedan go do kraja,ali važnije je da se zatvori utakmica,a svi znamo kako smo prolazili i prije kad smo to radili,samo venger ne zna.
Pored vengera igrači koji bi trebali da pakuju kofere i da napuste klup su još:DIJABI,BENTNER,DENILSON,FABIJANSKI,SILVESTRE.PO MENI LIČNO SVI OVI IGRAČI SU JEDNO VELKO SMECE.SVAKA ČAST BENTNERU NA DANAŠNJOJ ASISTENCIJI ZA GOL,ALI SVEUKUPNO GLEDANO NEMA KVALITET ZA KLUB KAO ŠTO JE ARSENAL,DOSTA TROM,NEMA POTREBNE DRSKOSTI U IGRI,DIJABI(NE SAMO U DANAŠNJOJ)NEGO U VEČINI UTAKMICA KOJE JE ODIGRAO,SUVIŠE MLAKO,NEMA DRSKOSTI KOJU BI TREBAO DA POKAŽE JEDAN VEZNJAK.ODIGRAO JE ON U OVOJ SEZONI DOSTA KVALITETNIH UTAKMICA,ALI PO MENI NA GOSTUJUČIM UTAKMICA JE KATASTROFALAN.Za denilsona važi isto ko i za dijabija,on jest zahvalan igrač,ali često puta ove sezone u utakmicama u kojima nije bilo fabregasa i gdje bi on trebao da bude organizator igre,totalno se izgubi,tako da ja nekad kad gledam utkmicu imam osjećaj da uopšte i ne igra(kao što je bio slučaj protiv totenhema)a vrlo često i dosta netačnih dodavanja ima,što nije karakteristično za veznjaka.
SILVESTRE-PA JA SE PITAM DA LI JE VENGER IMAO I JEDNO OKO KAD JE DOVODIO OVOG IGRAČA(VJEROVATNO DOVEDEN ZATO ŠTO JE KOŠTAO SAMO 700 HILJDA FUNTI).NAJBOLJI POTEZ FERGUSONA U KARIJERI KAD MU JE USPIO UVALIT JEDNOG OD NAJSMOTANIJIH IGRAČA U HISTORIJI EPL.
FABIJANSKI-SVIMA JE POZNATO ZAŠTO BI OVAJ TREBAO DA PRONAĐE NOVU SREDINU

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2010, 17:54

Mislim da je ovim porazom ugasena svaka nada za titulom prvaka. Bice bolje do godine. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 18 apr 2010, 17:56

omerbavarac je napisao/la:Mislim da je ovim porazom ugasena svaka nada za titulom prvaka. Bice bolje do godine. ;)
znamo :D valjda ce biti bolje slijedece godine...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 apr 2010, 18:24

Kakav crni Wenger, covjek je izvukao maksimum iz ovoga. Vama je za sve on kriv...
-Wenger je kriv sto se RvP povrijedio u Bariu pred 10.000 gledaoca u nevaznoj utakmici i zbog toga izostao 5mje.
-Wenger je kriv sto nam je ovo najgora sezona sto se povreda tice.
-Wenger je kriv sto rukomtnom klubu Chelsea ne sviraju penale i sto Machester daje golove u 97 minuti.
-Wenger je kriv sto je Cesc slomio nogu. Zapravo je Wenger i slomio nogu Ramseyu.
-Wenger je kriv za I i II svjetski rat.
-Wenger je kriv sto postoji Alqaida.
-Wenger je kriv sto je Bosna u katastrofalnom stanju.
Ukratko, za sve lose je Wenger kriv.
Neka odu i Fabregas i cijeli ostatak tima, ali Wenger ostaje i tacka.

...In Arsene We Trust...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 apr 2010, 18:49

Haj sad bar mozemo mirno pisati o transferima i slijedecoj sezoni, u ovoj se sve zna... :D
Igraci koji trebaju napustiti tim ili ce ga najvjerovatnije napustiti;
Silvestre-smotan,spor,star...dovidjenja
Gallas-licno meni veoma drag igrac, ali kako stvari stoje nece produziti ugovor...
Merida- istice mu ugovor i najvjerovatnije ga nece produziti...
Eduardo-samo odmaze timu i krade minute mladjim igracima poput Vele,JET-a,Watta,Simpsona itd.
Almunia- istice mu ugovor, tako da postoji nada da dodje bolji golman :D
Igraci koji bi se mogli dovesti;
Chamakh- kako stvari stoje, on je prvo pojacanje Arsenala...
Zapata- odlican igrac,on i Vermi bi bili idealan stoperski tandem
Hangeland- slicna situacija kao sa Zapatom, samo sto je ovaj dosta stariji, sto mu umanjuje sanse kod Wengera...
Inler- istice mu ugovor kao i Chamakhu, bio bi dobar back-up Songu.
Toulalan-upravo onaj igrac koji nam treba, u zadnje vrijeme igra kao CB i spominje se da bi cam na SP-u mogao igrati na toj poziciji, a kad se Song povrijedi ide na DM. Sa njim bi imali rijesenje za 2 pozicije...
Matuidi- moguci back-up na poziciji DM-a
Lloris- sa njim na golu bi bili nepobjedivi
Akinfeev- odlican golman, mada se nemoze mjeriti sa Hugom
Ruffier- jeftinija opcija sto se golmana tice
Formacija za iducu sezonu:
------------Lloris------------
Sagna-Vermi-Toule-Clichy
-------------Song-------------
-----Diaby----------Cesc-----
Nasri-----------------Andrey
----------RvP----------------
Lijepo je sanjati... :mrgreen:
P.S. Campbella obavezno zadrzati, kad United moze drzati igrace poput Nevilla, Scholesa ili Giggsa zasto i mi nebi zadrzali Sola kao zamjenu ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 19:01

Heh, vidim ima iznerviranih al nema potrebe za tim, ovo je i više nego očekivano što smo uradili u ovoj sezoni i premašili su sva očekivanja itd itd...

Ne treba se okrećat još transferima jer nije vrijeme za to, pričekajmo kao i Wenger kraj sezone...

Bolje da se okrenemo dešavanjima sa povredama i idućoj tekmi, da se osvetimo City-u :)

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 18 apr 2010, 19:49

Sta sad svi tu napadate wengera,da je izasao nasri a usao RCP ili da je izasao bilo ko drugi i da smo primili ove golove vi bi govorili pa zasto ne zatvori utakmicu zasto ovo zasto ono,.zato sutite kad je sve i onako izgubljeno vec odavno jer ako do sada niste upratili chelsea prospe bodove dobije sudiju koji ce im progledati kroz prste za penal i dosuditi isti!!!Naravno nije da sam ja sada neki mirotvorac i ja se ljutim zbog prosutih bodove koje smo imali vec upisane i na koje smo racunali kad se vec izvukao raspored za sezonu,ovaj poraz je mozda na neki nacin i dobar jer nam je pokazao dosta toga ali sve u negativnom smislu,.fabianski,almunia,silvester,diaby,merida,vela,eduardo, trebaju da idu u 3 pm a ne samo iz arsenala ,pa retardirani diaby se umislio da je messi pa nesto dribla a nekonta da ja kroz tv sliku vidim sta ce napraviti sa svojim dugim nogama a kamoli onaj ko ga napada,GOLMAN nam je prijeko potreban trebamo extra golmana jer sve velike ekipe ga imaju samo ga mi nikad nismo ni imali pod vodstvom wengera lehman i seaman su bili dobri golmani alu su uvijek primali golove kao i nas dragi retardirani no1 almunia,dakle treba nam golman bio to frey,lloris,akinfeev,adler ili neko 10-i,treba nam jedan jak mlad lud stoper kao TV kao sto je zapata,ili neko treci ,jedan lijevi vezni nam je neophodan tj lijevo krilo jer ga ustvari u sili i prilici nikada poslije odlaska hleba nismo ni imali,.i vjerovatno back up za songa koji je ove sezone dosta pokazao i vjerujem da ce sljedece sezone biti jos iskusniji jaci stabilniji popraviti neke svoje mane odnosno nedostatke kao sto su sut,dugi pasovi itd,,,,chamakh vjerovatno dolazi tako da nam u spicu pored maestralno RVP-a i snalazljivog Bendy-a niko nije potreban.Toliko od mene ,naravno ovo je moje misljenje i nemojte sada da govorite ne treba tako nego treba ovako svako ima svoje misljenje i i neka ga iznese a da ne vrijedja tudje!!!!
P.S. Sa ovakvom ekipom naravno kad su svi raspolozeni i eventualnim pojacanjima gore navedenim bili bismo mozda i glavni favoriti sa sledecu sezonu.a wenger kao da planira nesto potrosuti da sluzbenoj stranici arsenala govori da moze prestici chelsea sa transferima ali se ne moze takmiciti sa njima kada je u pitanju placa kupljenih napadaca.,sve u svemu vidjet cemo da li ce ,,le proffesor''nesto potrositi na ljeto i obradovati mene kao i nadam se sve ostale forumase i navijace arsenala diljem svijeta,.eventualnim velikim pojacanjima,. afcafc

OVO SAM NAPISAO I NA FORUMU NA ARSENAL-BIH.TAKO DA NE ZAMJERITE AKO NESTO OVDJE NIJE SPOMENUTO I AKO NISTE UPUCENI,., ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 apr 2010, 20:32

I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 23:31

Genghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta.
Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-u ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 apr 2010, 17:43

GunnerS je napisao/la:
Genghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta.
Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-u ;)
Na tebe se ovi moji provokatorski postovi ne odnose, jer ti uglavnom imas realno misljenje, medjutim nekolicina navijaca Arsenala se ovdje ponašala bahato tokom cijele sezone (znas na koje mislim) i tako da su ove provokacije upućene njima ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 18:09

Genghis je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Na tebe se ovi moji provokatorski postovi ne odnose, jer ti uglavnom imas realno misljenje, medjutim nekolicina navijaca Arsenala se ovdje ponašala bahato tokom cijele sezone (znas na koje mislim) i tako da su ove provokacije upućene njima ;).
a ti si trebao primjetiti da je ta nekolicina navijaca odsutna sa foruma,tj ili banovani ili ih vise nema ..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2010, 18:47

Genghis je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Tebi hvala na tom mišljenju al kao što kolega iznad reče, njih više nema, stvarno i sada svi ovi navijači Arsenala koji pišu na ovom forumu su realni i normalni, za razliku od one 2-3 ;)

Evo vidim Wenger zainteresovan za Boltonovog stopera, Cahilla ?!

Jel' neko možda zna nešto o njemu, kakav je, ja stvarno ne znam...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.