Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
Ovi momci sa slika koriste clen. Lako ih je prepoznati u cut periodu. Vecinom su na biciklu, slusaju muziku, dok okrecu pedale brzinom ko babe u 80'im.
Kako je najbolje skidati dlake sa prsa?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Redovnom depilacijom.
Žiletom, to vremenom kada malo nadođeš pa da provjeriš šta se krije ispod šume. Ako si visok i uz kvalitetnu masu dlake na prsima te čine so Wolverine.
Ja koristim neku kremu nakon koje same spadaju. Samo sto nakon dva-tri dana ruzno izgleda. Ima li neki bezbolan nacin da se vade iz korijena? Da sporije rastu. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nema, imaš profesionalnu depilaciju, 20KM, manje - više i prođe određeni period dok opet ne počnu rasti. Znam za tu kremu.
Koliko traje taj period otprilike, nakon što se uradi ta depilacija?Neutral je napisao/la:Nema, imaš profesionalnu depilaciju, 20KM, manje - više i prođe određeni period dok opet ne počnu rasti. Znam za tu kremu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
I mene zanima. Sta ovi bilderi sa slika koriste.shzna je napisao/la:Koliko traje taj period otprilike, nakon što se uradi ta depilacija?Neutral je napisao/la:Nema, imaš profesionalnu depilaciju, 20KM, manje - više i prođe određeni period dok opet ne počnu rasti. Znam za tu kremu.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Odgovoriti ću vam u toku dana ako Bog da, ako ne zaboravim. Moram se prvo raspitati.
Neko je postavio ovu sliku

http://sadikhadzovic.com/
Samo pljujte ljude koji su preko 10 godina u ovom sportu i optuzujte ih da koriste ovo ili ono,ako ce vam biti lakse prihvatit sto izgledate kako izgledate

http://sadikhadzovic.com/
Samo pljujte ljude koji su preko 10 godina u ovom sportu i optuzujte ih da koriste ovo ili ono,ako ce vam biti lakse prihvatit sto izgledate kako izgledate

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Teretana
Ma pusti komplexase pije ovo pije ono, pa et pij i ti pa ćeš biti toliki niko ti zabranio nije kad je tako lahko 

Re: Odg: Teretana
Uzeo sam ovaj Bodyfit, moram jos DM-a otici da uzmem dekstroze ali sjebo zglob pa ne mogu hodati.JoseMourinho je napisao/la:Hvala za link za ovaj popust, uzet ce se danasanonymousHD je napisao/la:Jest moguće, ali ti treba 5 godina, perfektnih 5 godina. Ishrana, treninzi, sve da pratiš.Greivis je napisao/la:Prirodnim putem je nemoguce doci do ovakvog izgleda.
@joey, naruči sebi ovo.
http://musclefreak.ba/products/myprotei ... rotein-5kg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislio sam ovaj piti nakon treninga i prije spavanja, pa cemo vidjeti kako ce pogurati

sedmi pokusaj...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jeza .. CT-Kai ubitačan duo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
treba mi savjet momci.
za nekih mjesec dana će mi testiranje aBd za vojsku i znate već, sta se radi, sklekovi, trbusnjaci, trčanje.
ja sam odličan u trčanju, ali u sklekovima i trbusnjacima ne briljiram
e sad, mene zanima da li u teretani mogu raditi neke vježbe koje bi mi pomogle da radim više sklekova ?
i postoji li nešto od hemije sto bi mi pomoglo da prije napredujem ?
za nekih mjesec dana će mi testiranje aBd za vojsku i znate već, sta se radi, sklekovi, trbusnjaci, trčanje.
ja sam odličan u trčanju, ali u sklekovima i trbusnjacima ne briljiram

e sad, mene zanima da li u teretani mogu raditi neke vježbe koje bi mi pomogle da radim više sklekova ?
i postoji li nešto od hemije sto bi mi pomoglo da prije napredujem ?

-
- Kontakt:
Za sklekove vijezbaj sklekove. Uzmi torbu na ledja stavi pet kila u nju i vijezbaj. Kad ti pet dosadi stavi 10 itd.
Za hemiju pogledaj ovaj link.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- IlPrincipe
- Kontakt:
100% sam siguran da je ovaj momak kad je rekao hemija mislio na suplemente a ne steroide, to je ono što narod u BiH yebe, kao i mene što je yebalo donedavno ..samoposmatram je napisao/la:Za sklekove vijezbaj sklekove. Uzmi torbu na ledja stavi pet kila u nju i vijezbaj. Kad ti pet dosadi stavi 10 itd.
@jasmin10 kupi
-kreatin 200gr oko 20-25KM i
-1kg proteina najbolje Gold Optimum Nutrition Whey 60-70KM
Kreatin piješ 20min prije treninga i odmah poslije treninga mjerica 5mg, a protein nakon treninga i još jednom u toku dana poslije obroka.
Moj prijedlog. Jednostavno. I da naravno ovo što ti je @samoposmatram rekao za sklekove sa težinama na leđima radi radi radi .. Bez treniranja možeš se samo uništit, moraš trenirat al baš žestoke treninge. Ima da te prime 100%

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- BurningLegion
- Kontakt:
Suplementi nisu kemija. Mislim, eto, kemija su u jednakoj mjeri u kojoj je recimo pakovanje mlijeka kemija. Ili pasteta.
ma kakvi steroidi, ne daj Boze
a znaci nije mi potrebna teretana ?
@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm
i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse

a znaci nije mi potrebna teretana ?
@ilprincipe, da li cu dobiti mase uzimajuci proteine+kreatine ? s obzirom na to da sam tezak oko 65 kg, a visok 185cm

i da li su kreatini toliko losi, jer sam cuo da nakon prestanka uzimanja kreatine se doslovne ispuse

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.