Tako isto na prošlom SP nisu dozvolili da Španija ispadne u grupi...
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
-
- Kontakt:
Joj ovi izjava mi je vise glave majke mi,
Sve jedno te isto
Mi smo spremni mi mozemo svakoha dobiti, tako moze i svako nas dobiti, dobro treniramo
Svaka ekipa iste izjave gdje je ono pomest cemo cestu snjima
Sve jedno te isto
Mi smo spremni mi mozemo svakoha dobiti, tako moze i svako nas dobiti, dobro treniramo
Svaka ekipa iste izjave gdje je ono pomest cemo cestu snjima
Ima nas oko 3,5 K !
Momci moraju biti spremni za sudijsko navlačenje i nikako ne smiju dopustiti sebi da se počnu raspravljsti sa sudijama. Da ne bi bilo kao na prošlom EB protiv Njemačke trebaš na poluvremenu voditi 10-ak razlike a na kraju Atić napravi faul na šutu za 3 još dobije tehničku i Nijemci još neku frljoku zabiju.
A mozda je dobar momak pa ga poveli malo na more

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovdje pojedini vjeruju da cemo dobiti utakmicu do kraja.

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Rekao je 4 Miki (Teletovic).bordobijeli je napisao/la: ↑29 avg 2025, 11:12Ovo slucajno odgleda sinoc . I osjecaj je da jedva cekaju da izgubimo da pocnu srat po reprezentaciji . Covjek ima obraza pricati i kritikovati reprezentaciju a 10 najbolji godina zbog novca nije igrao za reprezentaciju . Podsmjehuju se selektoru , Robertsonu , Juka im se ne svidja , sprda ju se sto Garza posla pismo fibi , itd itd. Pitaju Djedovica najbolja petorka BIH s kojom je igrao kaze Halilovic,Sulejmanovic,Minja Milosevic,Domerkant ,Gordic. ne stavi jednog Teletovica . Ego ubi Djedovica, Sulejmanovica i sliicne zato sto nisu u prvom planu.
- invincible1921
- Kontakt:
Nemaju vas sta brinut sudije, budel egal presudice za njih
=\_1921_/=
Ubit ce nas Spanija k'o mraz paprike. Odgovorno tvrdim.
Od Gegića i Lazića očekujem vrh meč. Oni su momci koji posjeduju muda kad treba.. Za Atića znamo da je propuh..
Jest yebo majku trpa nas ko stigne. Ja mislim, da protivnici protiv nas u prosjeku pogadjaju 10 trojki. I sto kažeš uvijek neku budalu krene sut, da pogadja sve živo. Mozes ga opaliti sakom prilikom suta opet ce pogoditi nekako.hz1987 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:38Ono sto je simptomaticno, svakoj ekipi uspije protiv nas da proseeere trica. Ne znam jel to do nase igre, ili jednostavno protivinike krene samo protiv nas kao da je to neki nas maler. Ubjedjen sam da ce nekog spanca trica ocepit ono tipa sutne nemoguce i udje nidje veze. Preporucavam Adisu da prvi koji ubaci neku ludu tricu, odmah Vrabcem flasterise. Ima i drugi nacin koji je malo rizican a to je da na prvih nekoliko njihovih suteva napravimo zestoke faulove pa nek bacaju bacanja, jer ima jedan psihicki aspekt remecenja sutera takvim faulom da podsvjesno na svaki naredni sut uzmice i gubi fokus na sutu na protivnikovo pokrivanje/istrcavanje. Spanci su sutali tricu protiv gruzijaca 32/7. Tesko da to mogu ponoviti. Nama je Kipar utjerao 11 trica, samo jedan lik sam 5 komada.
I ako pravimo faul, napravi ga brate mili da ne moze kos dati. Kad si ga vec dirnuo u naletu, ne daj mu da sutne. Samo ostro.
Kladare daju na Spaniju 1.22, hendikep na 9.5 poena, znaci 10 razlike ocekuju statisticari.
Podsjecanja radi protiv Gruzije je bilo 1.25, hendi slican, a Gruzika ih je ubila.
Znaci imamo sanse, iako su male, treba ih iskoristiti na max.
Nadajmo se.
Podsjecanja radi protiv Gruzije je bilo 1.25, hendi slican, a Gruzika ih je ubila.
Znaci imamo sanse, iako su male, treba ih iskoristiti na max.
Nadajmo se.
CPOJ
Litvanija, Francuska?Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 20:01Srbija-Grcka-Turska-Njemacka
Ovo su timovi koji se ce boriti za medalje , cao prijatno
Prošli Eurobasket bilo 1.10 na Sloveniju protiv nas.
U kvalifikacija za Mundobasket (pred Eurobasket), 1.05 na Francusku u Skenderiji.

Hajmooo

- relativizam
- Kontakt:
Ako Adis Aziz ne izvede neko čudo a vrijeme je da pokaže zašto je selektor,očekujem da će nas Spanci natrpati sutem za tri poena i ocekujem puno naših greski
Mi Spance možemo dobiti samo ako Juka odigra neki lud meč i da mu se pridruži basketas sa 15ak poena i Atic da odigra svoj najbolji mec
Mi Spance možemo dobiti samo ako Juka odigra neki lud meč i da mu se pridruži basketas sa 15ak poena i Atic da odigra svoj najbolji mec
Treba sutra opet gledati Hrelju sa suzama u očima dok traje himna (suze mi krenule kad sam ga vidio), kad bi nas Gegić i Lazić predvodili do pobjede protiv Španije nekako bi se sportska pravda ispunila. Momci nas doveli na EB (trojkama u važnim momentima) da i drugi put pobjedimo Europskog prvaka ne bi nam bio prvi put
.
Nekako kontam da bi protiv Aldame najbolje bilo rotirati Alibegovića i Penavu jer koliko sam pratio Španiju i Aldamu momak je krilni centar koji više širi reket i više voli šutirati za 3 zbog toga mislim da su Amar i Ajdin bolji od Kenana ili Jusufa (ako Španija zaigra neki ludi small ball).
Sve u svemu nadam se slavlju poslije utakmice pa da protiv Italije toliko ne strepimo (iako ćemo se nafurati ako dobijemo Špance). Nadam se da će Talijani ubiti Gruzine tricama da ispucaju utakmicu u kojoj im sve ulazi da protiv nas ciglare

Nekako kontam da bi protiv Aldame najbolje bilo rotirati Alibegovića i Penavu jer koliko sam pratio Španiju i Aldamu momak je krilni centar koji više širi reket i više voli šutirati za 3 zbog toga mislim da su Amar i Ajdin bolji od Kenana ili Jusufa (ako Španija zaigra neki ludi small ball).
Sve u svemu nadam se slavlju poslije utakmice pa da protiv Italije toliko ne strepimo (iako ćemo se nafurati ako dobijemo Špance). Nadam se da će Talijani ubiti Gruzine tricama da ispucaju utakmicu u kojoj im sve ulazi da protiv nas ciglare

Uzasno branimo sut za tri. Danas Spanija 55% minimalno.
Ako se i bude gubilo treba gledat da se izgubi manje od 14 razlike.
Ne bi me čudilo da bude ono naše, izgubimo sutra 18 razlike, onda gruziju dobijemo 17 razlike.
Ne bi me čudilo da bude ono naše, izgubimo sutra 18 razlike, onda gruziju dobijemo 17 razlike.
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.