Ko šta voli nek izvoli

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pivo je zakonNoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
ovdje se mi možemo osvježiti i bez piveNoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
sve mi se cini da nisam ljubitelj pivaNoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
jesuli ovo cice od ane-mirjane račanovićNoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
Ma tekma na tv-u a komentatora slušaš na radio Stari grad...heheheIks brate je napisao/la:Pozdrav svima ovdje...Kao i svi ovdje nadam se da mozemo izboriti taj plasman na sp.Realno protivnik je jaci ali vjerujem u nase momke i vjerujem da mogu jednom pametnom igrom ostvariti dobar rezultat.Ne znam stvarno kako cu izdrzati sutrasnji dan,kao i vecina ovdje vjerovatno,jer je strah ogroman.Nestrpljivo sam cekao tu subotu ali opet je se pribojavam,fkt cu morat' uzet' neku tableticu za smirenje prije tekmeCitam da ce komentator biti Zoran Suko : / Prelos izbor po meni...Mislim da je Spaho dosta bolji,pa i Kristic...
najljepsa missica koju sam kod nas vidio...no rules je napisao/la:jesuli ovo cice od ane-mirjane račanovićNoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
NoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
Upravu to, ali pazi. Za vrijeme Estonije - BiH ja slušam RSG i gledam BHTV, Marjan se ko' lud dere, vodimo u Talinu, a ja gledam Rahimić smiruje, lagano kreće napad. Eh, reko ko' je ovdje lud. I, bogami završi golom Džeke akcija. Od tada nisam siguran da ću to dvoje koristiti zajedno, doduše radilo se o satelitskom BHTV-u ako se dobro sjećam, ili...south_boys je napisao/la: Ma tekma na tv-u a komentatora slušaš na radio Stari grad...hehehe
Malo se povlači ovaj portugalski Blaž Slišković. Izgleda da je ipak pogledao par utakmica naše reprezentacije.Selektor Karlos Kviroz (Carlos Queiroz) danima je širio optimizam u reprezentativnom kampu u Obidosu.
Govorio je da će njegov tim "gotovo sigurno" učestvovati na SP u Južnoj Africi, pa čak i da će tamo biti jedan od favorita za svjetsku titulu. Ipak, u najavi meča bio je mnogo oprezniji.
- Ovo neće biti lagana utakmica za nas, ali ni za BiH. Oba tima imaju šanse, nema favorita. Detalji i koncentracija će biti odlučujući - rekao je Kviroz.
A ovo je naša šansa. Svi će obratiti pažnju na dvojac iz Wolfsburga a uništit će ih onaj iz Hoffenhaima.Stoper Porta Bruno Alveš (Alves) važi za Kvirozovog čovjeka od povjerenja. U sedam kvalifikacionih susreta u kojima je nastupio Alveš, Portugal je primio samo dva gola.
- Ovo je meč u kojem moramo igrati najbolje što možemo. BiH je odlično organiziran tim, a najjači su u napadu s Džekom i Misimovićem - rekao je Alveš.
Wolverine je napisao/la:Vi stvarno vjerujete u te izjave Quieroza. mislim da vjerujete da ih je covjek izjavio. pa covjek valjda ima pametnijeg posla nego da daje izjave po cijeli dan. u ova dva dana sam procitao najmanje 10 njegovih razlicitih izjava. mislim ko tu koga ???
NoName je napisao/la:Meni je što se tiče misica najbolja Alisa Šišić. Makar sam vidio njene kvalitete![]()
Malo se povlači ovaj portugalski Blaž Slišković. Izgleda da je ipak pogledao par utakmica naše reprezentacije.Selektor Karlos Kviroz (Carlos Queiroz) danima je širio optimizam u reprezentativnom kampu u Obidosu.
Govorio je da će njegov tim "gotovo sigurno" učestvovati na SP u Južnoj Africi, pa čak i da će tamo biti jedan od favorita za svjetsku titulu. Ipak, u najavi meča bio je mnogo oprezniji.
- Ovo neće biti lagana utakmica za nas, ali ni za BiH. Oba tima imaju šanse, nema favorita. Detalji i koncentracija će biti odlučujući - rekao je Kviroz.
A ovo je naša šansa. Svi će obratiti pažnju na dvojac iz Wolfsburga a uništit će ih onaj iz Hoffenhaima.Stoper Porta Bruno Alveš (Alves) važi za Kvirozovog čovjeka od povjerenja. U sedam kvalifikacionih susreta u kojima je nastupio Alveš, Portugal je primio samo dva gola.
- Ovo je meč u kojem moramo igrati najbolje što možemo. BiH je odlično organiziran tim, a najjači su u napadu s Džekom i Misimovićem - rekao je Alveš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.