BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
SuniraMubasic
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Jaaaaaooo kad nakon Čeltica na Bilinom zagrmi, izvadiiii ga, Sabriiinaaaa https://sportsport.ba/fudbal/direktoric ... lja/373281

Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro igracki ste jaci od nas mislim nemam sta pricat da niste, ali kazem ti pogledas kvote na prolaze vase protiv ekipa sa kojima ste igrali i kvotu na maccabi...nemamo sta rasrpvljat na tu temu...mada ok ako zelis reci da smo kukavici odigrali to stoji ne poricemzagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:05Bresta smo nadigrali u svim segmentima al eto covjek nije priznao gol i tu se sve zavrsilo nit su nas nadigral,ponizili ili nesto slicno. Isti taj Brest ispadne od Makabija najaceg tima Izraela iz penala ako cemo realno ali ste vi od Bresta napravili u najmanju ruku da je u rangu sa Vrbanjusom al hajd nije ni bitno. Hocu samo da spomenem da je ovo 4-ti play off Sarajevainvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:01Pa sto vi niste prosli Bresta ? Daj molim te na vas u obje tekme prolaz 1.3, protiv nas na macabi 1.2mislim svaka cast za prloaz, al ono smijesna prica...mi uz koronu, odgodu, bez treninga, u gostima, u teskoj klimi, kao potpuni atusjaderi, ispali...i to je jer eto smo real napravili ?
=\_1921_/=
Auuuu muke i grca kod strumpfova... ne znaju je li im vise muka zbog Sarajeva ili zbog njih samih... Valja gledat sve ovo sad, i trpit... i molit Boga da Celtic bude bude Celtic.
Lijepo je biti nekom nesto... Zbog Sarajeva mnogi nemaju sna. Kako ono fol pjevaju da sam pitar ja ne bi imao sna
Nema sna strumpfete, i nece ga zadugo biti. Sve ce vam se samo kazati nakon sto Fanimo iskara skote u one rumene obraze..
Laku i budnu noc vam zelim.
Lijepo je biti nekom nesto... Zbog Sarajeva mnogi nemaju sna. Kako ono fol pjevaju da sam pitar ja ne bi imao sna
Laku i budnu noc vam zelim.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Igralo je i Sarajevo najace takmicenje u tom vremenu i to vise od grupaJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:00Sirotinja nije igrala još 89. Ali ta generacija je četiri godine zaredom igrala glavnu fazu kup uefa /lige evrope. Od kad postoji ova naša liga niko još nije uspjeo proći barem jednom u grupnu fazu, a kamoli 4 puta zaredom.
Nije nego me nerviraju vase ublehe cast pojedincima koji objektivno gledaju situaciju. Ja sam i prije pisao da nasi timovi nisu favoriti protiv bilo koga i tako se treba postaviti ozbiljno jer znas sta se desi kad polete zvijezde pa misle da su favoritiinvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:07Pa dobro igracki ste jaci od nas mislim nemam sta pricat da niste, ali kazem ti pogledas kvote na prolaze vase protiv ekipa sa kojima ste igrali i kvotu na maccabi...nemamo sta rasrpvljat na tu temu...mada ok ako zelis reci da smo kukavici odigrali to stoji ne poricemzagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:05Bresta smo nadigrali u svim segmentima al eto covjek nije priznao gol i tu se sve zavrsilo nit su nas nadigral,ponizili ili nesto slicno. Isti taj Brest ispadne od Makabija najaceg tima Izraela iz penala ako cemo realno ali ste vi od Bresta napravili u najmanju ruku da je u rangu sa Vrbanjusom al hajd nije ni bitno. Hocu samo da spomenem da je ovo 4-ti play off Sarajevainvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:01
Pa sto vi niste prosli Bresta ? Daj molim te na vas u obje tekme prolaz 1.3, protiv nas na macabi 1.2mislim svaka cast za prloaz, al ono smijesna prica...mi uz koronu, odgodu, bez treninga, u gostima, u teskoj klimi, kao potpuni atusjaderi, ispali...i to je jer eto smo real napravili ?
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro jbg po tome nije favorit niko protiv nikoga...al eo ako gledamo na ppairu bili ste favoriti u oba ova susreta, prosli ste i ok svaka cast. Ne znam sta hoces da ti kazem vise...sad ako ces ti mene ubjedjivat da ste i protiv ovih Nomada ili kako vec bili 50-50, a imate tim kakav imate,,,e onda jbg...uglavnom da ne gusimo temu. Mi smo ispali pa ce rec da bezveze trolam temuzagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:11Nije nego me nerviraju vase ublehe cast pojedincima koji objektivno gledaju situaciju. Ja sam i prije pisao da nasi timovi nisu favoriti protiv bilo koga i tako se treba postaviti ozbiljno jer znas sta se desi kad polete zvijezde pa misle da su favoritiinvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:07Pa dobro igracki ste jaci od nas mislim nemam sta pricat da niste, ali kazem ti pogledas kvote na prolaze vase protiv ekipa sa kojima ste igrali i kvotu na maccabi...nemamo sta rasrpvljat na tu temu...mada ok ako zelis reci da smo kukavici odigrali to stoji ne poricemzagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:05
Bresta smo nadigrali u svim segmentima al eto covjek nije priznao gol i tu se sve zavrsilo nit su nas nadigral,ponizili ili nesto slicno. Isti taj Brest ispadne od Makabija najaceg tima Izraela iz penala ako cemo realno ali ste vi od Bresta napravili u najmanju ruku da je u rangu sa Vrbanjusom al hajd nije ni bitno. Hocu samo da spomenem da je ovo 4-ti play off Sarajeva
=\_1921_/=
- Osttribine
- Kontakt:
Ma hajde, svi protivnici Sarajeva su smijesni amateri ovo ono
, a cinjenica je ta da je jedino Sarajevo iz nase lige igralo play off u vise navrata. Kad je tako lako gdje su vasi klubovi u play offu LE. Da su veceras Ahmo i Tatar one dvije sanse realizovali moglo je biti ubjedljivije i sa manje stresa, ali to smo mi jbg, uvijek drama. Sretno nam protiv Celtica, mada ce biti tesko ali hajde.
Naša liga je zvanično pretekla makedonsku na UEFA rang listi
Nažalost, dobar žrijeb za Dundalk bi nas mogao koštati nekad opet padanja na 37. mjesto, ali možda i neće.
Ovogodišnji nastup naših klubova u Evropi je među 30 najboljih u Evropi, i tako će i ostati.
I ovo je u biti najbolji nastup od kad se igra ovakav sistem.
Nažalost, dobar žrijeb za Dundalk bi nas mogao koštati nekad opet padanja na 37. mjesto, ali možda i neće.
Ovogodišnji nastup naših klubova u Evropi je među 30 najboljih u Evropi, i tako će i ostati.
I ovo je u biti najbolji nastup od kad se igra ovakav sistem.
-
SuniraMubasic
- Kontakt:
Otresli smo znaci i SJ Makedoniju!?
Samo sto vise mladih talenata poput Tatara gurati u repku i to je spas za ligu! Idemooo
Samo sto vise mladih talenata poput Tatara gurati u repku i to je spas za ligu! Idemooo
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
- feniksptica
- Kontakt:
vidi dokoljenko se opet vratio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
SuniraMubasic
- Kontakt:
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ko da ima nekog napretka...
Igrali klubovi, igrala repke sablonski se primaju golovi u najkriticnijim momentima tekme ... gol u 45toj i 90toj vazda visi u zraku ...
Ko osim Rahmana prospusta sve Celtic zbog kartona ... ?
I kako smo zadovoljni s Tincekom veceras ...?
Ko osim Rahmana prospusta sve Celtic zbog kartona ... ?
I kako smo zadovoljni s Tincekom veceras ...?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
SuniraMubasic
- Kontakt:
Ukoliko ga senilni Dusko ubaci u pocetnih 11, itekako IMA!!!! Samo gurati talente poput Tatara u repku! Uz mladog Tatara tu je jos i Bilbija!
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
Od 42 do 36 mijesto vala naša liga se popravila!
Uz Hrvatsku i Srbiju imamo jedini još predstavnika u bivšoj Jugoslavije! Slovenski, Makedonski, Kosovski i Crno Gorski klubovi su svi ispali. Nazalost je Zrinjski ispo isto što je Crvena Zvezda na penala ispala protiv Omonije.
Mada da sam ponosan na momke.
protiv Celtic ce biti teško, ali namucili su se protiv Rige tako da se igra samo jedna utakmica i sve je moguce. Nadam se da ce Sarajevo upocetka igrati sa Adukorom i Djokanovicom protiv Celtic. Rahmanovic ispada glup, a Susic misli jedino kada ce njegova iduca plata stici.... 
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 25 sep 2020, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jel jedna ili dvije utakmice u playoff
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SarajevoForza
- Kontakt:

Plus jos minimalno 0.125 od playoffa
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.