RK Bosna

Robertmkd
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Robertmkd » 29 dec 2011, 01:56

Ma kako nie ialo rukomet nakon rata u BIH ? sta pricas i ti zeleni neverovatno ???. Covece ima internet i sam proverio odma.

Mostar nakon rata ima po 4.000 gledaca u CL, Bosni izmedju 2003 do 2009 imao svoji period a par puta imao 7.000 gledaca u Skenderije i se traze karta vise ostao 6.000 ljudi von dvorana protiv Hamburg u polufinale kup na kup pobednika, a u CL uvek puno.

I sad ce ti mene glumis da to nie bio tako ? a jedini razolog je zato sta Banja Luka ce igrati CL umesto vas, a oni ima skoro 6.000 gledaca na bitnim tekmi u Seha.

Ma opet kazem kosarke i Rukomet u Sarajevo (zato sta i KK igrale zadnjim par sezoni ispred 1000 gledaca u ABA lige) se ugasnilo jer ste napravile previse efurije oko fudbala.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 dec 2011, 09:36

Roberte, na ovom forumu izbjegavamo vrijeđanja i pokušavamo diskutovati civilizirano. Ukoliko to nisi u stanju, biće ti zabranjen pristup forumu.

Mancini
Kontakt:

Re:RK Bosna Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2011, 12:51

Malo sam fulao,Goran Tomić pomoćni trener a iz Visokog je glavni trener ali ne znam mu tačno prezime!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2011, 15:39

CEVAPI je napisao/la:Predlažem ovom Robertu da odgmiže nazad u rupu iz koje je izgmizo (makedonija)!! Ovo je bosanski forum i takav treba i ostati,a ljudi koji nisu iz BiH su dobrodošli,ali pod uslovom da su normalni!!!
A bosnas pod hitno na liječenje!!!
Svakakvom svijetu je danas internet dostupan!!!
"Čuj rukomet danas u Evropi uopšte nije u modi" :lol: :lol: :lol: Šta ima moderni? :lol: :lol: :lol:
u vecini evropskih metropola rukomet kao sport uopste ne postoji,a tamo gdje postoji je trecerazredan odnosno cetvrtorazredan sport ,mislim na popularnost i gledanost,tacnije rukomet je u brojkama najnegledaniji kolektivni sport u Evropi!!! jbg,ako laze koza ne laze rog! u Zagrebu je recimo sad hokej popularniji i od kosarke i od rukometa zajedno! ali ovdje je tema r.k.bosna i njen krah iz kojeg se vjerovatno nikad vise nece dici! za to nije kriv bosnas,nego enormno velika zainteresovanost za taj sport evo sad konkretno u glavnom gradu BIH! i Pilavu doslo do guse,kad protiv evropskog prvaka Barcelne uz besplatan ulaz bude poluprazna dvorana,kakav je motiv covjeku da i dalje ulaze u taj klub i taj sport? pa vise Zeljo ima navijaca na treningu nego r.k.bosna na utakmici sa Barcelonom-evropskim prvakom koje li ironije,da nije smjesno bilo bi zalosno,ali nije to problem samo Sarajeva...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 dec 2011, 15:45

bosnas_ je napisao/la:
CEVAPI je napisao/la:Predlažem ovom Robertu da odgmiže nazad u rupu iz koje je izgmizo (makedonija)!! Ovo je bosanski forum i takav treba i ostati,a ljudi koji nisu iz BiH su dobrodošli,ali pod uslovom da su normalni!!!
A bosnas pod hitno na liječenje!!!
Svakakvom svijetu je danas internet dostupan!!!
"Čuj rukomet danas u Evropi uopšte nije u modi" :lol: :lol: :lol: Šta ima moderni? :lol: :lol: :lol:
u vecini evropskih metropola rukomet kao sport uopste ne postoji,a tamo gdje postoji je trecerazredan odnosno cetvrtorazredan sport ,mislim na popularnost i gledanost,tacnije rukomet je u brojkama najnegledaniji kolektivni sport u Evropi!!! jbg,ako laze koza ne laze rog! u Zagrebu je recimo sad hokej popularniji i od kosarke i od rukometa zajedno! ali ovdje je tema r.k.bosna i njen krah iz kojeg se vjerovatno nikad vise nece dici! za to nije kriv bosnas,nego enormno velika zainteresovanost za taj sport evo sad konkretno u glavnom gradu BIH! i Pilavu doslo do guse,kad protiv evropskog prvaka Barcelne uz besplatan ulaz bude poluprazna dvorana,kakav je motiv covjeku da i dalje ulaze u taj klub i taj sport? pa vise Zeljo ima navijaca na treningu nego r.k.bosna na utakmici sa Barcelonom-evropskim prvakom koje li ironije,da nije smjesno bilo bi zalosno,ali nije to problem samo Sarajeva...
Jooooj, drugar - "bosnas_"!!!!
Popusti nas malo, svega ti. :roll:

Otvori temu o populranosti sportova i tamo 'mud(r)uj koliko ti volja - ovo je tema: RK Bosna, rukomet.
Hvala.

PS:
Ako nastaviš s tim tvojim 'jednim te istim' - "idemo" malo do moderatora i admina, izvini :cry:
Bosno moja poharana....

Robertmkd
Kontakt:

Re: Re:RK Bosna Sarajevo

Post Postao/la Robertmkd » 29 dec 2011, 16:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Malo sam fulao,Goran Tomić pomoćni trener a iz Visokog je glavni trener ali ne znam mu tačno prezime!
Zdenko Antovic, donedavno vodio Vogoscu, samo je pitanje koga ce trenirati. Ovo definitivno znaci kraj evropske Bosne, no kao sto se kaze, rukomet ce se igrati i dalje. Bicemo konkurentni u Premijer ligi.
Pa dobra vest, bitno je klub da bide aktivan u Seha lige do kraj sezone onda verujem i nadem se da ce se sve rijesit ovo leto.

1 godina pauze od CL nie strasno.

Rule_hz
Kontakt:

Re: Re:RK Bosna Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 29 dec 2011, 17:33

Robertmkd je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Malo sam fulao,Goran Tomić pomoćni trener a iz Visokog je glavni trener ali ne znam mu tačno prezime!
Zdenko Antovic, donedavno vodio Vogoscu, samo je pitanje koga ce trenirati. Ovo definitivno znaci kraj evropske Bosne, no kao sto se kaze, rukomet ce se igrati i dalje. Bicemo konkurentni u Premijer ligi.
Pa dobra vest, bitno je klub da bide aktivan u Seha lige do kraj sezone onda verujem i nadem se da ce se sve rijesit ovo leto.

1 godina pauze od CL nie strasno.
Zdenko Antovic, donedavno vodio Vogoscu Antović nije kalibar trenera da vodi Bosnu iz tog razloga sto nema autoritet, i nikog ne postuje sem od koga zavisi ko će mu pare dati...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 29 dec 2011, 19:49

Nek vodi ko hoce bitno je dA KLUB OPSTANE...I dignut ce se kao Feniks...Sve stp zelim u ovom trenutku je igraj Bosno igarj i Pobjedi...

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 29 dec 2011, 20:09

Mislim da nisi dobro upućen,o kakvom ti kalibru pričaš?!?Zdenko ti je vjerovatno najbolji i najškolovaniji trener u BiH, a što su njega j.... druge okolnosti,o tome se ne govori jer su to stvari njegove lične/privatne prirode.... I još nešto ,Zdeno je jedan od najboljih igrača visočke Bosne ikad, Zdenko Antović je bio stalni Jugoslavenski reprezentativac, te kapiten omladinske reprezentacije Jugoslavije sa kojom je 1977. godine osvojio bronzanu medalju u Švedskoj na svjetskom rukometnom prvenstvu. Iz Zdenkove škole rukometa su izašli čak 18 omladinskih i 7 seniorskih reprezentativaca BiH.U Evropi je pobjeđivao Metković (koji je te godine osvojio KUP EHF)...itd,itd...a ti si sad došao da pričaš o vrliama Zdene Antovića,sine skini mu kapu i pomoli se da dođe voditi klub kao što je Bosna.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 29 dec 2011, 22:46

mxx1000 je napisao/la:Mislim da nisi dobro upućen,o kakvom ti kalibru pričaš?!?Zdenko ti je vjerovatno najbolji i najškolovaniji trener u BiH, a što su njega j.... druge okolnosti,o tome se ne govori jer su to stvari njegove lične/privatne prirode.... I još nešto ,Zdeno je jedan od najboljih igrača visočke Bosne ikad, Zdenko Antović je bio stalni Jugoslavenski reprezentativac, te kapiten omladinske reprezentacije Jugoslavije sa kojom je 1977. godine osvojio bronzanu medalju u Švedskoj na svjetskom rukometnom prvenstvu. Iz Zdenkove škole rukometa su izašli čak 18 omladinskih i 7 seniorskih reprezentativaca BiH.U Evropi je pobjeđivao Metković (koji je te godine osvojio KUP EHF)...itd,itd...a ti si sad došao da pričaš o vrliama Zdene Antovića,sine skini mu kapu i pomoli se da dođe voditi klub kao što je Bosna.
Jao velikog rukometnog znalca, na svim temama se javlja... Da je dobar ne bi bio protjerivan iz toliko klubova u kojima je napravio "znacajne" rezultate... (Bosna V., Vogosca...)

(ne osporavam njegove igracke sposobnosti, ali trenerske nisu tako kao sto ti govoris)

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 30 dec 2011, 00:10

gradacac10 je napisao/la:
mxx1000 je napisao/la:Mislim da nisi dobro upućen,o kakvom ti kalibru pričaš?!?Zdenko ti je vjerovatno najbolji i najškolovaniji trener u BiH, a što su njega j.... druge okolnosti,o tome se ne govori jer su to stvari njegove lične/privatne prirode.... I još nešto ,Zdeno je jedan od najboljih igrača visočke Bosne ikad, Zdenko Antović je bio stalni Jugoslavenski reprezentativac, te kapiten omladinske reprezentacije Jugoslavije sa kojom je 1977. godine osvojio bronzanu medalju u Švedskoj na svjetskom rukometnom prvenstvu. Iz Zdenkove škole rukometa su izašli čak 18 omladinskih i 7 seniorskih reprezentativaca BiH.U Evropi je pobjeđivao Metković (koji je te godine osvojio KUP EHF)...itd,itd...a ti si sad došao da pričaš o vrliama Zdene Antovića,sine skini mu kapu i pomoli se da dođe voditi klub kao što je Bosna.
Jao velikog rukometnog znalca, na svim temama se javlja... Da je dobar ne bi bio protjerivan iz toliko klubova u kojima je napravio "znacajne" rezultate... (Bosna V., Vogosca...)

(ne osporavam njegove igracke sposobnosti, ali trenerske nisu tako kao sto ti govoris)
e to vam ja govorim o pipetu... ;)
imperator, prodavac magle

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 30 dec 2011, 02:51

imeime je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:

e to vam ja govorim o pipetu... ;)
Gradacac10 - Za tebe jesam. :?

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 30 dec 2011, 09:00

Ne mogu da vjerujem da se ovdje komentariše Zdeno Antović :lol: :lol: Pa čovjek je psihijatrijski slučaj!!! Nije vrijedan pomena,ali evo samo za pojedince koji ga nešto kao podržavaju i kažu da mu treba skinuti kapu da ih podsjetim : taj isti Zdeno Antović je prije 10-ak godina(mislim da je to bilo 98,al nisam siguran) na utakmici Banovići(u to vrijeme dobra ekipa posebno kući) i Bosne V. u Banovićima pred sam kraj susreta(kod nerješenog rezultata!?) podmetnuo nogu?! igraču Banovića Fajiću,koji je protrčavao kraj njega(Zdeno je čučao pored svoje klupe) i ovaj je pao,ali se i pridigao i nogom ga šutnuo ko kera :lol: :lol: !! Na to su skočili igrači Bosne,a onda je počelo takvo batinanje Visočaka da nisu znali šta ih je snašlo :lol: :lol: Kompletan bokserski klub Banovići je uletio i ..... Naravno Sirćo i Konjičanin(alfe i omege saveza u taj vakat) su utakmicu registrovali za Bosnu a Banoviće kaznili,dvoranu suspendovali... Uglavnom,to je taj stručnjak!! Majko draga!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 dec 2011, 12:50

CEVAPI je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje komentariše Zdeno Antović :lol: :lol: Pa čovjek je psihijatrijski slučaj!!! Nije vrijedan pomena,ali evo samo za pojedince koji ga nešto kao podržavaju i kažu da mu treba skinuti kapu da ih podsjetim : taj isti Zdeno Antović je prije 10-ak godina(mislim da je to bilo 98,al nisam siguran) na utakmici Banovići(u to vrijeme dobra ekipa posebno kući) i Bosne V. u Banovićima pred sam kraj susreta(kod nerješenog rezultata!?) podmetnuo nogu?! igraču Banovića Fajiću,koji je protrčavao kraj njega(Zdeno je čučao pored svoje klupe) i ovaj je pao,ali se i pridigao i nogom ga šutnuo ko kera :lol: :lol: !! Na to su skočili igrači Bosne,a onda je počelo takvo batinanje Visočaka da nisu znali šta ih je snašlo :lol: :lol: Kompletan bokserski klub Banovići je uletio i ..... Naravno Sirćo i Konjičanin(alfe i omege saveza u taj vakat) su utakmicu registrovali za Bosnu a Banoviće kaznili,dvoranu suspendovali... Uglavnom,to je taj stručnjak!! Majko draga!!!
Drago mi je da me razumijes, i da znas o cemu pričam...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 30 dec 2011, 13:53

CEVAPI je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje komentariše Zdeno Antović :lol: :lol: Pa čovjek je psihijatrijski slučaj!!! Nije vrijedan pomena,ali evo samo za pojedince koji ga nešto kao podržavaju i kažu da mu treba skinuti kapu da ih podsjetim : taj isti Zdeno Antović je prije 10-ak godina(mislim da je to bilo 98,al nisam siguran) na utakmici Banovići(u to vrijeme dobra ekipa posebno kući) i Bosne V. u Banovićima pred sam kraj susreta(kod nerješenog rezultata!?) podmetnuo nogu?! igraču Banovića Fajiću,koji je protrčavao kraj njega(Zdeno je čučao pored svoje klupe) i ovaj je pao,ali se i pridigao i nogom ga šutnuo ko kera :lol: :lol: !! Na to su skočili igrači Bosne,a onda je počelo takvo batinanje Visočaka da nisu znali šta ih je snašlo :lol: :lol: Kompletan bokserski klub Banovići je uletio i ..... Naravno Sirćo i Konjičanin(alfe i omege saveza u taj vakat) su utakmicu registrovali za Bosnu a Banoviće kaznili,dvoranu suspendovali... Uglavnom,to je taj stručnjak!! Majko draga!!!
Pa snalažljiv čovjek :lol: ,neka isto uradi protiv Borca i Izviđača i Bosna će opet uzeti titulu.. :lol:

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 31 dec 2011, 13:49

Antović-jeli potvrđeno ili...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2011, 14:21

Sretnu i uspješnu Novu 2012. godinu
voljenom klubu RK Bosna - Sarajevo

:) :arrow:
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2011, 14:23

Sretna Nova 2012. godina
i sve najbolje svim forumašima.
Bosno moja poharana....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2011, 15:09

Tuzno je sve ovo sto se desava oko jednog od najjacih klubova regiona do ove sezone,nije to zasluzio jedan kolektiv kao sto je RK Bosna,ali je vreme u kome zivimo i zelja pre svega za sticanjem sto vece licne koristi sa sto manje rada i ovde presudila. :(
Kada sam vec ovde iskoristicu priliku i da cestitam svim navijacima a posebno forumasima Sretnu Novu 2012.godinu i da bude mnogo bolja nego ova. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 31 dec 2011, 15:26

Trigger je napisao/la:Sretnu i uspješnu Novu 2012. godinu
voljenom klubu RK Bosna - Sarajevo

:) :arrow:
LIKE!!! :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.