U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Zamalo da pukne petarda. Bukvalno ista situacija kao kod pred prethodna dva gola. Da Bog mili sacuva.
otkaz mu dati sto prije!!!
Pocijepaše nas, nisam gledao srećom
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pustiše čovjeka da se namjesti sa 15 metara i puca, niko da blokira .
Inače nismo bili toliko loši.
Evo i penal za njih

Evo i penal za njih
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 20 mar 2024, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
0-2 Izrael
Puno su spremniji i jači od nas.
Ovo podržavate, da nas ć.ifuti nabijaju. Navijajte još za snsd reprezentaciju
De dobro je druze vise. I vas nabijaju SNSD Borac i Sloga Doboj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Scenario koji se ponavlja iz godine u godinu u svim omladinskim selekcijama. Ako nisu ništa promijenili nakon katastrofalnih nastupa u prvoj fazi kvalifikacija, zašto očekuju rezultat ovdje protiv daleko kvalitetnijih protivnika?
-
- Kontakt:
Znas kako je kod nas, nikad nema vremena za promjene, sve se brzo desava, a i kada se promjeni nadju se losa rjesenja.
Meni samo nije jasno da smo toliko jadni i nesposobni da nikog vise dobiti ne mozemo kada treba, na neki manguplug, rutinu, srecu jer mozga ionako i nemamo, posebno u ovim mladjim kategorijama.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Raspad sistema je vidljiv na svakom polju. Nema ni sreće, ni mangupluka u takvoj situaciji. Jednostavno to igrači i ekipa osjete.Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:58Znas kako je kod nas, nikad nema vremena za promjene, sve se brzo desava, a i kada se promjeni nadju se losa rjesenja.
Meni samo nije jasno da smo toliko jadni i nesposobni da nikog vise dobiti ne mozemo kada treba, na neki manguplug, rutinu, srecu jer mozga ionako i nemamo, posebno u ovim mladjim kategorijama.
Jedva uspijevamo da se konsolidujemo i nađemo motiv za baraž EP, juniori mislim da i ne znaju zašto su tu.
Pishaj ga. Opet nakon prvih kola adio... Ali sta ocekivati kada jedva prodjes kval. grupu.
-
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑20 mar 2024, 21:09Raspad sistema je vidljiv na svakom polju. Nema ni sreće, ni mangupluka u takvoj situaciji. Jednostavno to igrači i ekipa osjete.Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:58Znas kako je kod nas, nikad nema vremena za promjene, sve se brzo desava, a i kada se promjeni nadju se losa rjesenja.
Jedva uspijevamo da se konsolidujemo i nađemo motiv za baraž EP, juniori mislim da i ne znaju zašto su tu.
Upravo to, posebno upecatljivo ovo " juniori i ne znaju zasto su tu"

Nekako, kod nas kao da se razvio taj mentalitet godinama samo da se okupi i da se igra, i malo glumi, neki folovi, talenti...rezultat kao da nikad nije prioritet.
A tako ce biti i sutra predosjecam, nekako ovih dana sve se uljepsava, svi se naložili dok ih Ukrajinci malo cvrsce ne stisnu, poslije toga gotovo, klonu, izgube se, predaju se, predihnut ne mogu.
Ono sto raduje da ce ovaj baraz, definitivno biti neka prekretnica.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
I ja se toga bojim.Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 mar 2024, 21:40
Upravo to, posebno upecatljivo ovo " juniori i ne znaju zasto su tu"bolna istina.
Nekako, kod nas kao da se razvio taj mentalitet godinama samo da se okupi i da se igra, i malo glumi, neki folovi, talenti...rezultat kao da nikad nije prioritet.
A tako ce biti i sutra predosjecam, nekako ovih dana sve se uljepsava, svi se naložili dok ih Ukrajinci malo cvrsce ne stisnu, poslije toga gotovo, klonu, izgube se, predaju se, predihnut ne mogu.
Ide ložiona par dana pred tekmu, ali teško se može za sedam dana napraviti nešto što nema godinama. Milošević nije uspio stvoriti ni privid ozbiljne ekipe u prve četiri tekme. Mislim da ni sami igrači ne vjeruju da mogu nešto napraviti.
Šanse uvijek postoje, ali ako se potrefi ona jedna od 5 utakmica u kojoj možemo dobiti Ukrajinu. Ralno nijedan faktor nije na našoj strani, osim domaćeg terena.
-
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑20 mar 2024, 22:07I ja se toga bojim.Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 mar 2024, 21:40
Upravo to, posebno upecatljivo ovo " juniori i ne znaju zasto su tu"bolna istina.
Ide ložiona par dana pred tekmu, ali teško se može za sedam dana napraviti nešto što nema godinama. Milošević nije uspio stvoriti ni privid ozbiljne ekipe u prve četiri tekme. Mislim da ni sami igrači ne vjeruju da mogu nešto napraviti.
Šanse uvijek postoje, ali ako se potrefi ona jedna od 5 utakmica u kojoj možemo dobiti Ukrajinu. Ralno nijedan faktor nije na našoj strani, osim domaćeg terena.

Bravo majstore, kao i uvijek na nivou objasnjenja, to je to.
Bas to, on nikakve temelje nije postavio zadnje 4 utakmice i sad misli da Ce to stimati sve tek tako samo zato jer je bitna utakmica na neku euforiju a bar mi znamo da su u euforiji najbolnija prizemljenja.
Daj Boze da se prevarimo.
I kako ces imati jaku A reprezentaciju, budućnost, igrače, kad te u omladinskim selekcijama tambura kako ko stigne.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.