Sad kad okrenu a kvota 50 barem

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E jbg sad druze. Kada je prelaz onda je nastimano, kada nije prelaz onda je opet nastimao, kada favorit dobije 4:0 e onda je sve realno.j00k3r je napisao/la:C. Nascimento
to je taj igrac, ma ovo se moralo sudit covice, mogu mislit kakve su uplate navalile nakon sta je poveo domacin, jos ponedjeljak, jedina svjetla tocka za uzet lovu se ugasila nakon samo 10ak minuta...![]()
koja je to mafijoza, ccc
gledas li ti tekmu, BAS OVU?masteRofPoker je napisao/la:E jbg sad druze. Kada je prelaz onda je nastimano, kada nije prelaz onda je opet nastimao, kada favorit dobije 4:0 e onda je sve realno.j00k3r je napisao/la:C. Nascimento
to je taj igrac, ma ovo se moralo sudit covice, mogu mislit kakve su uplate navalile nakon sta je poveo domacin, jos ponedjeljak, jedina svjetla tocka za uzet lovu se ugasila nakon samo 10ak minuta...![]()
koja je to mafijoza, ccc
Mislim svi mi znamo da dosta toga nije cista posla, ali nama nikada ne valja.
Ma ne gledam, ali onako sam se osvrnuo na ovu temu. Nista licno druze.j00k3r je napisao/la:gledas li ti tekmu, BAS OVU?masteRofPoker je napisao/la:E jbg sad druze. Kada je prelaz onda je nastimano, kada nije prelaz onda je opet nastimao, kada favorit dobije 4:0 e onda je sve realno.j00k3r je napisao/la:C. Nascimento
koja je to mafijoza, ccc
Mislim svi mi znamo da dosta toga nije cista posla, ali nama nikada ne valja.
bilo mi je tako masu puta i sada ispaštam radi toga, ne pamtim gori period za životaNexus je napisao/la: poslije će vam biti krivo sto ga niste poslušali.
a sto ne igras po 1 par?subcoccinela je napisao/la:cekam gazmetan keca i ljudi promase 2 penala u 5 minuta,definitivno se mora odmoriti od kladionice jer pad na samo jednom paru vise je prevrsio mjeru
tješi se kad vidiš mene, gore ne možesubcoccinela je napisao/la:cekam gazmetan keca i ljudi promase 2 penala u 5 minuta,definitivno se mora odmoriti od kladionice jer pad na samo jednom paru vise je prevrsio mjeru
et gavan gall je napisao/la:Ajde Brest gol samo
Tako jeHattrick123 je napisao/la:et gavan gall je napisao/la:Ajde Brest gol samo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.