Hahahaha koji si ti carChinaglia je napisao/la:lakše bi nam bilo, ovako se opustimo protiv nejači, kad vidimo kako u evropi igrate![]()

Hajd nejač odo spavati, nisam bardo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hahahaha koji si ti carChinaglia je napisao/la:lakše bi nam bilo, ovako se opustimo protiv nejači, kad vidimo kako u evropi igrate![]()
Pa zato što je lijepo u ovako tužnoj noći znati da ima neko još tužniji od tebe.Denno je napisao/la:Haha a zašto ti čitaš "jadnike" svaki dan? Il si možda pak ti jadnik, jer kad te je tražio lik sa RB da oči u oči prozborite, nisi imao damu, bojao se bit ćeš ti pokaran.IlCapitano je napisao/la:Dovoljno rečeno. Kad se jadnici raduju tvojim porazima više nego svojim pobjedama znaš gdje si, ko si i šta si.Prva radost ove sezone mi je titula Sarajeva, druga pobjeda u derbiju nad laziom za drugo mjesto, a ovo je treca.
Do petog uzastopnog karanja sljedeće sezone.Pi4ko
IlCapitano je napisao/la:Da, da, jbg. Dok je meni najveći problem poraz moje ekipe u finalu LP, drugima je strepnja koji od boljih igrača će im ovog ljeta otići ili navijanje cijelog ljeta da Juventus proda nekog kako bi njihova ekipa mogla prismrditi Scudettu na manje od 10 bodova.
Jbg, surova realnost.
IlFantasista je napisao/la:Evo čim Totti prestigne Padoina po broju Scudetta. Kaže još malo pa saće, u imaginarnim je u prednosti.
Denno je napisao/la:![]()
![]()
Sisaj, sisaj.Denno je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Da, da, jbg. Dok je meni najveći problem poraz moje ekipe u finalu LP, drugima je strepnja koji od boljih igrača će im ovog ljeta otići ili navijanje cijelog ljeta da Juventus proda nekog kako bi njihova ekipa mogla prismrditi Scudettu na manje od 10 bodova.
Jbg, surova realnost.![]()
Šta će se on javljati no lifer pravi, dok je bio moderator znao se qurčiti po pdf-u davati nekakve banove zbog izražavanja slobodnog mišljenja (koje naravno njemu ne odgovara jer je protiv njegovih luzera).Denno je napisao/la:A zašto se nisi javio momku haha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.