On bar ne vrijeđa nas ovdje kao što si ti radioadriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora.

On bar ne vrijeđa nas ovdje kao što si ti radioadriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora.
svako jutro , mamicu mu yebem...u žvalje, i Spahi isto, a DDžeki Amru kuravuIbizevic je napisao/la:Safete, sjetim ti se najmilijih i ovo jutro
To za draft? Nisam vrijedjao tebe, nego hejtere sa 101. accountom i pod dejstvom alkohola u sitne saterio_Ferdy88 je napisao/la:On bar ne vrijeđa nas ovdje kao što si ti radioadriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora.
Al nam zato Mile želi Safeta za selektora i Spahu za kapitenaadriano_leite je napisao/la:To za draft? Nisam vrijedjao tebe, nego hejtere sa 101. accountom i pod dejstvom alkohola u sitne saterio_Ferdy88 je napisao/la:On bar ne vrijeđa nas ovdje kao što si ti radioadriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora.. On je ipak moderator i u normalnim jutarnjim satima pise to sto pise
.
@LenBias, mislim da ni Mile Dodik ne bi nama zelio Sergeja Barbareza za selektora.
Mozes li ih meni poslati u podne da i stara kajla sta zigu?hroni je napisao/la:svako jutro , mamicu mu yebem...u žvalje, i Spahi isto, a DDžeki Amru kuravuIbizevic je napisao/la:Safete, sjetim ti se najmilijih i ovo jutro
Dusan Bajevic je ubjedljivo najbolji izbor za klupu reprezentacije. Jako dobar trener, pedagog, te neko ko je 100% profesionalac, a i manje ce traziti od Vahe sigurno. Nadam se da ce Dusanov prvi potez biti odstranjivanje kabadahija iz repke, jer Pape ocigledno nije imao muda za to. Treba neko ko ima snage da se izbori sa banditima, a ne prijatelj bandita da nas vodi.Amir81 je napisao/la:
Al nam zato Mile želi Safeta za selektora i Spahu za kapitenaSafet je ujedinio cijelu BiH, sad svi pljuju po repki
![]()
Mislim da bi Duško ili Vaha ako ništa unijeli red u repku, naravno ako bi se htjeli prihvatiti te uloge.
De malo glumi idiota,nisi odavnoVirtu4l je napisao/la:Do kad Bernd Stange ima ugovor sa Singapurom?
moze buraz, oderi ih redomProbisvjet je napisao/la:Mozes li ih meni poslati u podne da i stara kajla sta zigu?hroni je napisao/la:svako jutro , mamicu mu yebem...u žvalje, i Spahi isto, a DDžeki Amru kuravuIbizevic je napisao/la:Safete, sjetim ti se najmilijih i ovo jutro
I famozni 3-5-2 koji nikako nemozes odigrati sa nasom reprezentacijom, ali sta ja znam. Titule ima u famoznoj Grckoj ligi prije 9 godina. Ta Grcka liga sluzi za nabijanje gol razlike. Pa bolji su Portugal, Ukrajina, Rusija pa i Turska duplo od Grcke lige. Da o ovim jacim ne govorim. A ovi koji se nadate da ce Dusko otjerat Spahu sigurno nece. Minimalno ce mu dat bar jednu sansu dok ne zasere kao i svim drugim igracima. Isto tako covjek nema iskustva sa nijednom reprezentacijom.OnlyUnited je napisao/la:Dusko ima 15 titula kao trener. Istina zadnja osvojena prije 9 godina...
http://zurnal.ba/novost/18095/kauc-sele ... alna-stvar" onclick="window.open(this.href);return false;Nakon poraza od Urugvaja, u utakmici u kojoj je za prolaz trebao samo bod, Cesare Prandelli nije poput hrvatskog i bh izbornika javnosti nudio isprike, nije prodavao priču kako su i on i igrači dali sve od sebe. Jedna od dužnosti trenera je, osim što treba biti autoritet igračima, da dečke koje je izabrao zaštiti od gnjeva javnosti. Zato je gospodin Prandelli svu odgovornost preuzeo na sebe rekavši kako je ispadanje Italije, prije svega, neuspjeh njegovog osobnog projekta.
Ja sam i za stranog managera. E sada, dobit ces kvalitet onoliko koliko platis.Ajax je napisao/la:I famozni 3-5-2 koji nikako nemozes odigrati sa nasom reprezentacijom, ali sta ja znam. Titule ima u famoznoj Grckoj ligi prije 9 godina. Ta Grcka liga sluzi za nabijanje gol razlike. Pa bolji su Portugal, Ukrajina, Rusija pa i Turska duplo od Grcke lige. Da o ovim jacim ne govorim. A ovi koji se nadate da ce Dusko otjerat Spahu sigurno nece. Minimalno ce mu dat bar jednu sansu dok ne zasere kao i svim drugim igracima. Isto tako covjek nema iskustva sa nijednom reprezentacijom.OnlyUnited je napisao/la:Dusko ima 15 titula kao trener. Istina zadnja osvojena prije 9 godina...
Vaha pa i CIro su bogovi za Duska.
Ja jesam naravno za smjenu Susica. Ali samo pravi treneri dolaze u obzir: Vaha, Ciro, Magath, ... ..
maaa daaaaaj?????1988risha je napisao/la:
Ciro pravi trener? Koliko je tebi godina?Ajax je napisao/la:I famozni 3-5-2 koji nikako nemozes odigrati sa nasom reprezentacijom, ali sta ja znam. Titule ima u famoznoj Grckoj ligi prije 9 godina. Ta Grcka liga sluzi za nabijanje gol razlike. Pa bolji su Portugal, Ukrajina, Rusija pa i Turska duplo od Grcke lige. Da o ovim jacim ne govorim. A ovi koji se nadate da ce Dusko otjerat Spahu sigurno nece. Minimalno ce mu dat bar jednu sansu dok ne zasere kao i svim drugim igracima. Isto tako covjek nema iskustva sa nijednom reprezentacijom.OnlyUnited je napisao/la:Dusko ima 15 titula kao trener. Istina zadnja osvojena prije 9 godina...
Vaha pa i CIro su bogovi za Duska.
Ja jesam naravno za smjenu Susica. Ali samo pravi treneri dolaze u obzir: Vaha, Ciro, Magath, ... ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.