Ako je tako, slažem se.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ako je tako, slažem se.
Upravo čitam jedan članak na tu temu na jednom stranom mediju. Naravno, ja nisam iznenađen obzirom da ja to već godinama vidim i tvrdim, no
Pa nisam baš siguran, da prethodne utakmice sa ATM govore baš to. Ako već treba rotirati, onda je bolje da počnu najbolji i pokušaju ostvariti važnu prednost, pa onda izvršiti izmjene. ATM nije taraba ekipa. Sinoćnja utakmica ti je pokazatelj kako je mijenjanje prve ekipe u ovakvoj teškoj takmičarskoj utakmici sasvim neproduktivno, jer je trener molera na kraju morao uvesti sve sile i igrati iscrpljujuće produžetke. Dakle, učinakMukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:48Večeras bi trebalo početi utakmicu bez Yamala ,Lewandowskog i Pedrija. Ferrann je očito u nekom svom modu a Rafinja je dovoljno odmoren i spreman. Fermin, Ferran i Rafinja u napadu. Gavi, De Jong i Pablo Torre sredina. Mozda ova ideja zvuci ludo i besmisleno ali mislim da bi se moglo. Odmoriti poluvrijeme ove ključne bilo bi idealno jer vjerujem da u najjacem sastavu Atletiko se može rastociti za poluvrijeme. To su pokazale dosadasnje utakmice. Atletiko spasava sezonu vecerasnjom utakmicom a u tim utakmicama su manje vise uvijek podbacili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.