FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
naše vođe navijača nemaju osjećaja za atmosferu uopšte, po 20 min pjevaju jednu pjesmu i normalno da ritam padne .
u početku grmi, ali se ljudi zasite.
treba svakih 5 min mijenjati pjesmu, da grmi uvijek.
baklje , topovski, maloumnici neviđeni
što se tekme tiče, milanović loš , meni se čini da se on forsira na silu jer smo dali one pare za njega.
zbog toga i tatar mora na desno krilo, a iz milion tekmi se vidjelo da on ne moze tu da pruzi najbolje.
ovi što kažu dobar krste, izgleda da su ostali u 70im godinama.
čovjek siluje loptu, usporava igru katastrofa.
lopte se moramo brze rjesavati, brzi pasovi.
velika greska i neozbiljnost je što nije doveden vezni igrač, a imamo povoljan žrijeb.
zna se odavno da imamo problema sa povredama.
što se tiče revanša , možemo gore nešto uraditi.
samo se nadam da će se što više igrača oporaviti, da možemo gore jako da krenemo.
mustafić dobar sinoć, po meni bolja kombinacija đokanović - mustafić , nego đokanović - krste
u početku grmi, ali se ljudi zasite.
treba svakih 5 min mijenjati pjesmu, da grmi uvijek.
baklje , topovski, maloumnici neviđeni
što se tekme tiče, milanović loš , meni se čini da se on forsira na silu jer smo dali one pare za njega.
zbog toga i tatar mora na desno krilo, a iz milion tekmi se vidjelo da on ne moze tu da pruzi najbolje.
ovi što kažu dobar krste, izgleda da su ostali u 70im godinama.
velika greska i neozbiljnost je što nije doveden vezni igrač, a imamo povoljan žrijeb.
zna se odavno da imamo problema sa povredama.
što se tiče revanša , možemo gore nešto uraditi.
samo se nadam da će se što više igrača oporaviti, da možemo gore jako da krenemo.
mustafić dobar sinoć, po meni bolja kombinacija đokanović - mustafić , nego đokanović - krste
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Dosadan si northNorthN01 je napisao/la:Ma 10ba .. ajmo pocet sad bas srat..ispade sve pitari bili samo 50hz .. poznati su pitari inace po brojnosti pogotovo na gostovanjima..evropu da ne spominjemKamuflazn je napisao/la:Pa nisu samo vodje i njih 50ak iz kopa zasluzni za aymosferu, cak sta vise, njihova je zasluga najmanja tu. Obicna raja je nazasluznija.
ISTINA ZA VEDRANA!
Vjerujem ti ,dosadni ste i vi i sa pljuvanjem i rak ranama i pitarlukomLecler je napisao/la:Dosadan si northNorthN01 je napisao/la:Ma 10ba .. ajmo pocet sad bas srat..ispade sve pitari bili samo 50hz .. poznati su pitari inace po brojnosti pogotovo na gostovanjima..evropu da ne spominjemKamuflazn je napisao/la:Pa nisu samo vodje i njih 50ak iz kopa zasluzni za aymosferu, cak sta vise, njihova je zasluga najmanja tu. Obicna raja je nazasluznija.
-
- Kontakt:
Pa zato sto se nije ni pokusalo sprijeciti ono ubacivanje baklji u teren samo se po sebi namece da se odobravaju ovakve stvari sramota niste ni svjesni sta ste klubu uradili sa ovim nemojte molim vas na ovaj nacin voliti sarajevo ovakvi netrebate nikom pa ni sarajevu hvala prijatnoNorthN01 je napisao/la:Sto su rak rana,? Sto su se upalile 4baklje? Sta pricas ?kraljlavova je napisao/la:Rak rana fudbalskog kluba sarajevop su trenutno horde zla sramota sta su sebi dozvolili.takvi navijaci nam ne trebaju svidjelo se to nekom ili ne casta izuzecima ali za ono sinoc nema opravdanja
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa baš nam je to i trebalo, da neko stane i malo pegla loptu obzirom da smo osakećeni povredama što se i odražava na igru. Đokanović je to radio, uzme loptu i ide odma naprijed, jest griješio ali to je neminovno ali me fascinirao par puta kako je iznio loptu.Testo je napisao/la: ovi što kažu dobar krste, izgleda da su ostali u 70im godinama.
Svaki put kad smo se zaletili to jest brže pokušali u sredi, odmah kad loptu izgubimo odmah je bilo gusto u odbrani ali srećom imamo dva strašna stopera.
Meni Velkoski odlično obavlja posao na zadnjem veznom ali jedva čekam da se vrati Stanojević ili Oremuš ili da dovedemo zadnjeg veznog jer opet nije to to, ali ne možemo ništa kapitenu prigovorit, čak šta više od mene može dobiti i visoku ocjenu. On je nama od izuzetnog značaja, pravi vođa, eto može zakrpiti 4 pozicije, što je jako važno kad ovako imamo 1483 povrijeđena igrača.
Mustafić je odlično sinoć odigrao, mene je pozitivno iznenadio i odmah se gura u prvu, zaboravljaju se prošle njegove tekme kad je bio tanak, a takvoh je bilo više. Al nadam se da će mu ovo dići samopouzdanje i da što više minuta dobijati.
Đokanoviću produžit ugovor i nastaviti mu davati priliku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što su zapalili 4 baklje, i iste ubacili u teren zbog čega je izazvan prekid utakmice koji će klub koštati minimalno 50.000 eura i možda koji meč bez publike. Jel ti misliš da bi neko kritikovao navijače zbog tih baklji kad klub ne bi bio kažnjavan? Druže, ne kontam kakav tebe film puca? Niko ovdje ne kritikuje navijače zbog uzroka, nego zbog posljedice.NorthN01 je napisao/la:Sto su rak rana,? Sto su se upalile 4baklje? Sta pricas ?kraljlavova je napisao/la:Rak rana fudbalskog kluba sarajevop su trenutno horde zla sramota sta su sebi dozvolili.takvi navijaci nam ne trebaju svidjelo se to nekom ili ne casta izuzecima ali za ono sinoc nema opravdanja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kad se vec toliko pravite pametni onda ste se trebali raspitat po krugovima , ko je malo vise upucen od vas sviju ,ko je palio baklje..momci sa sjevera il sa zapada momci koji su NEKAD bili na sjeveru .. a drugo ja ti licno garantujem da su hz palile, zapalili bi 50komada a. Ne bi palili u korteu dimove i baklje..i trece ti isto garantujem da niko iz ekipe hz nije bacao topovski a i ako jeste jedan onda jedan debil i nista drugo.. sjeveru da se prisiva da je rak rana to je apsurd ..pametnjakoviciSarajevoJeBordo je napisao/la:Što su zapalili 4 baklje, i iste ubacili u teren zbog čega je izazvan prekid utakmice koji će klub koštati minimalno 50.000 eura i možda koji meč bez publike. Jel ti misliš da bi neko kritikovao navijače zbog tih baklji kad klub ne bi bio kažnjavan? Druže, ne kontam kakav tebe film puca? Niko ovdje ne kritikuje navijače zbog uzroka, nego zbog posljedice.NorthN01 je napisao/la:Sto su rak rana,? Sto su se upalile 4baklje? Sta pricas ?kraljlavova je napisao/la:Rak rana fudbalskog kluba sarajevop su trenutno horde zla sramota sta su sebi dozvolili.takvi navijaci nam ne trebaju svidjelo se to nekom ili ne casta izuzecima ali za ono sinoc nema opravdanja
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ko diriguje tribinom? Zašto te Horde koje toliko vole klub nisu spriječile da se pali tj da pali neko drugi i baca u teren kao što si radilo protiv Levskog? Tri puta je upozorovano putem razglasa da će biti prekinuto. Ovdje nekog nazivaš karinašom, pametnjakovićem, tražiš identitete i profile zbog nečega, kad si mudonja što nisi spriječio tog da nanese štetu klubu? Ko se to pita na tribini gdje su Horde Zla?NorthN01 je napisao/la: Kad se vec toliko pravite pametni onda ste se trebali raspitat po krugovima , ko je malo vise upucen od vas sviju ,ko je palio baklje..momci sa sjevera il sa zapada momci koji su NEKAD bili na sjeveru .. a drugo ja ti licno garantujem da su hz palile, zapalili bi 50komada a. Ne bi palili u korteu dimove i baklje..i trece ti isto garantujem da niko iz ekipe hz nije bacao topovski a i ako jeste jedan onda jedan debil i nista drugo.. sjeveru da se prisiva da je rak rana to je apsurd ..pametnjakovici
Diriguje ko treba, da se htjelo sprijecit, sprijecilo bi se ..SarajevoJeBordo je napisao/la:Ko diriguje tribinom? Zašto te Horde koje toliko vole klub nisu spriječile da se pali tj da pali neko drugi i baca u teren kao što si radilo protiv Levskog? Tri puta je upozorovano putem razglasa da će biti prekinuto. Ovdje nekog nazivaš karinašom, pametnjakovićem, tražiš identitete i profile zbog nečega, kad si mudonja što nisi spriječio tog da nanese štetu klubu? Ko se to pita na tribini gdje su Horde Zla?NorthN01 je napisao/la: Kad se vec toliko pravite pametni onda ste se trebali raspitat po krugovima , ko je malo vise upucen od vas sviju ,ko je palio baklje..momci sa sjevera il sa zapada momci koji su NEKAD bili na sjeveru .. a drugo ja ti licno garantujem da su hz palile, zapalili bi 50komada a. Ne bi palili u korteu dimove i baklje..i trece ti isto garantujem da niko iz ekipe hz nije bacao topovski a i ako jeste jedan onda jedan debil i nista drugo.. sjeveru da se prisiva da je rak rana to je apsurd ..pametnjakovici
Nazivam svakog karinasem i pametnjakovicem ko govori za sjever da je rak kluba odnosno pametnjakovicem svakog poput tebe sto si.opalio po sjeveru a ustvari uopste ne znas da su momci sa zapada palili.. nece niko da se pegla pa privatno u zivotu da se mora ganjati sa likovima jer je taj upalio baklju na stadionu .. nema potrebe za tolikim uvredama na racun sjevera to je samo poenta moje price ..a vidim.pratio si moje postove pa si onda mogao procitat da i ja licno ne podrzavam ovo od sinoc .. al eto haj svi sve znate a polufinale kupa prati 300ljudi na stadionu..pusti suplje Boga ti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo idiot može tvrditi da su Horde krive za ove 3-4 baklje i par topovskih, znači ili idiot ili neko ko se uopšte ne razumije oko ovoga, neko ko ne ide na utakmice i slično.
Horde su kroz Zenicu zapalile baklje i dimne.
Greška Hordi je ta što niko ovih par debilčića nije pokušao zaustaviti i pored upozorenja od delegata. Znači to mogu uraditi kao što su radili i prije ali to se sinoć nije desilo, ja znam za jednu priču ali ne znam koliko je pouzdano.
Greška Hordi je ta što niko ovih par debilčića nije pokušao zaustaviti i pored upozorenja od delegata. Znači to mogu uraditi kao što su radili i prije ali to se sinoć nije desilo, ja znam za jednu priču ali ne znam koliko je pouzdano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne razumijem. Frajer cijelo jutro i citav dan pokusava da opravda nesto za sto svi ostali smatraju da je greska i glupost teska. Eto ti sad pametan mi ludi jel ?
Osudjujete par pojedinaca, zasto onda niste nesto poduzeli po tom pitanju da se to zaustavi, nego se 4-5 puta ponavlja to bacanje baklji u teren a vi nijemi ostajete na to.
Po meni je okej da se pali baklja,ali ubacivanje u teren to nikako, pogotovo ne u utakmicama ovakvog nivoa gdje saljemo sliku o klubu,ligi i cijeloj drzavi, citavoj Evropi.
Osudjujete par pojedinaca, zasto onda niste nesto poduzeli po tom pitanju da se to zaustavi, nego se 4-5 puta ponavlja to bacanje baklji u teren a vi nijemi ostajete na to.
Po meni je okej da se pali baklja,ali ubacivanje u teren to nikako, pogotovo ne u utakmicama ovakvog nivoa gdje saljemo sliku o klubu,ligi i cijeloj drzavi, citavoj Evropi.
Nisi upravu.Horde se ne mogu pitati sve na tribini gdje je bilo svega i svačega.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ko diriguje tribinom? Zašto te Horde koje toliko vole klub nisu spriječile da se pali tj da pali neko drugi i baca u teren kao što si radilo protiv Levskog? Tri puta je upozorovano putem razglasa da će biti prekinuto. Ovdje nekog nazivaš karinašom, pametnjakovićem, tražiš identitete i profile zbog nečega, kad si mudonja što nisi spriječio tog da nanese štetu klubu? Ko se to pita na tribini gdje su Horde Zla?NorthN01 je napisao/la: Kad se vec toliko pravite pametni onda ste se trebali raspitat po krugovima , ko je malo vise upucen od vas sviju ,ko je palio baklje..momci sa sjevera il sa zapada momci koji su NEKAD bili na sjeveru .. a drugo ja ti licno garantujem da su hz palile, zapalili bi 50komada a. Ne bi palili u korteu dimove i baklje..i trece ti isto garantujem da niko iz ekipe hz nije bacao topovski a i ako jeste jedan onda jedan debil i nista drugo.. sjeveru da se prisiva da je rak rana to je apsurd ..pametnjakovici
Kao sto ti je momak fino i rekao Horde bi ga zapalile da su htjele da prave nesto.Stas ti kad ti pitar neki derbi navijac krehne baklju pijan k'o zemlja..stas ti da ga ubijes poslije nisza od toga.Pojedini kao da odu u kino ili pozoriste pa ocekuju da se moze sve dirigovati.Pa protiv Celtica na sjeveru je u cosku neki krelac zapalio baklju nikakve veze sa HZ.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije potrebna dalja diskusija. Sve si rekao.NorthN01 je napisao/la:Diriguje ko treba, da se htjelo sprijecit, sprijecilo bi se ..SarajevoJeBordo je napisao/la:Ko diriguje tribinom? Zašto te Horde koje toliko vole klub nisu spriječile da se pali tj da pali neko drugi i baca u teren kao što si radilo protiv Levskog? Tri puta je upozorovano putem razglasa da će biti prekinuto. Ovdje nekog nazivaš karinašom, pametnjakovićem, tražiš identitete i profile zbog nečega, kad si mudonja što nisi spriječio tog da nanese štetu klubu? Ko se to pita na tribini gdje su Horde Zla?NorthN01 je napisao/la: Kad se vec toliko pravite pametni onda ste se trebali raspitat po krugovima , ko je malo vise upucen od vas sviju ,ko je palio baklje..momci sa sjevera il sa zapada momci koji su NEKAD bili na sjeveru .. a drugo ja ti licno garantujem da su hz palile, zapalili bi 50komada a. Ne bi palili u korteu dimove i baklje..i trece ti isto garantujem da niko iz ekipe hz nije bacao topovski a i ako jeste jedan onda jedan debil i nista drugo.. sjeveru da se prisiva da je rak rana to je apsurd ..pametnjakovici
Nazivam svakog karinasem i pametnjakovicem ko govori za sjever da je rak kluba odnosno pametnjakovicem svakog poput tebe sto si.opalio po sjeveru a ustvari uopste ne znas da su momci sa zapada palili.. nece niko da se pegla pa privatno u zivotu da se mora ganjati sa likovima jer je taj upalio baklju na stadionu .. nema potrebe za tolikim uvredama na racun sjevera to je samo poenta moje price ..a vidim.pratio si moje postove pa si onda mogao procitat da i ja licno ne podrzavam ovo od sinoc .. al eto haj svi sve znate a polufinale kupa prati 300ljudi na stadionu..pusti suplje Boga ti

Jesu te te poslale HZ da ih branis na forumu? 

Advokat likLakoste je napisao/la:Jesu te te poslale HZ da ih branis na forumu?
ISTINA ZA VEDRANA!
Klasican primjer pametnjakovica .. ja citavo jutro pisem da ne opravdam.ovaj potez ali da imam nesto protiv da se sjever naziva rak ranom i ono opet ovo napise..sta je ba haveru jesil to menstruaciju dobio il sta te lupaajdohordas je napisao/la:Ne razumijem. Frajer cijelo jutro i citav dan pokusava da opravda nesto za sto svi ostali smatraju da je greska i glupost teska. Eto ti sad pametan mi ludi jel ?
2000 hordi i pitara su mi preci i drazi od 20 milja derbi navijaca.Samnom na zapadu ce biti ista raja i na minusu protiv **** ekipa.Kad dodje papancadija kao protiv Celtica samo mi srklet stvara,to jos misli da igraju Obuca,Skoro i Benko.Goni u p.m.
I ovaj Ajdo vise opra na ruke..isto papagaj
I ovaj Ajdo vise opra na ruke..isto papagaj
FK SARAJEVO.
Pa Morto pobogu brate, pa vidis i sam da ovaj javno i fino kaze: da se htjelo sprijeciti, sprijecilo bi se.MortemHz je napisao/la:Samo idiot može tvrditi da su Horde krive za ove 3-4 baklje i par topovskih, znači ili idiot ili neko ko se uopšte ne razumije oko ovoga, neko ko ne ide na utakmice i slično.
O cemu dalje da diskutujemo???
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tribina sa koje se klub direktno oštećuje za novac, i to godinama, ne samo u Evropi, možda i za prazne ostale tribine, je šta? Daj mi neki drugi izraz onda ako nisu rak rana. Eto ne pale Horde Zla, pali neki seljak, derby navijač, zašto to dopuštaju? Vođa govori da se ljudi sklone sa stepenica, na baklje niko ništa. Obračunavali bi se s nekim ko ih ovako ovim putem kritikuje, al ne bi se zamjerali s onim ko pali baklje i nanosi štetu klubu kojeg navodno vole.NorthN01 je napisao/la:Klasican primjer pametnjakovica .. ja citavo jutro pisem da ne opravdam.ovaj potez ali da imam nesto protiv da se sjever naziva rak ranom i ono opet ovo napise..sta je ba haveru jesil to menstruaciju dobio il sta te lupaajdohordas je napisao/la:Ne razumijem. Frajer cijelo jutro i citav dan pokusava da opravda nesto za sto svi ostali smatraju da je greska i glupost teska. Eto ti sad pametan mi ludi jel ?
-
- Kontakt:
O tome se i prica citavo vrijeme moralo se reagovati za one stvari a posto nisi nista ni pokusao onda snosi odgovornostAdo76 je napisao/la:Pa Morto pobogu brate, pa vidis i sam da ovaj javno i fino kaze: da se htjelo sprijeciti, sprijecilo bi se.MortemHz je napisao/la:Samo idiot može tvrditi da su Horde krive za ove 3-4 baklje i par topovskih, znači ili idiot ili neko ko se uopšte ne razumije oko ovoga, neko ko ne ide na utakmice i slično.
O cemu dalje da diskutujemo???