Najjaci mi je bio protiv Sirokog u prijateljskoj. Ja gledao opet u prvom ga faulira neko i nije svirao sudija i on onako sjedi i tamo prema Amaru govori: “I kako da se ja sad ne iznerviram?”

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najjaci mi je bio protiv Sirokog u prijateljskoj. Ja gledao opet u prvom ga faulira neko i nije svirao sudija i on onako sjedi i tamo prema Amaru govori: “I kako da se ja sad ne iznerviram?”
Treba mu kar'nu ispružiti a ne ruku.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:18Hoće li se rukovati naši sa Slavkom?![]()
Potom se osvrnuo na činjenicu da se s njim nisu željeli rukovati u Željezničaru.
"Ne znam je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio da uradi Dino Pekić. Prišao sam kulturno klupi gostiju da poželim sve najljepše, što je i zadatak domaćeg trenera, ali mi je odmah odmahnuo rukom kao da ne prilazim, a onda je i trener odbio da se rukuje. Ja mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar promaši tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, nisam ja kriv. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome javljati. To nema veze sa sportom i fudbalom".
Znaci da nije krilo 100% jer tu nemamo sta dodatno osnaziti