FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChelseaFann11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChelseaFann11 » 31 jul 2010, 14:29

r_emir je napisao/la:Ako nema nikakvog obezbjeđenja ili policije,onda Manijaci mogu slobodno da preskoče ogradu i da gledaju utakmicu,ko ce ih spriječiti u tome ako nema obezbjeđenja.
dok nasi momci pruzaju dobre partije to se nece desiti, a i kada smo lose igrali ne sjecam se slicnog incidenta.. ali ko zna..to se vrlo lako moze desiti !! na vecini tekmi nema obezbjedjenja..
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 31 jul 2010, 14:30

ChelseaFann11 je napisao/la:
r_emir je napisao/la:Ako nema nikakvog obezbjeđenja ili policije,onda Manijaci mogu slobodno da preskoče ogradu i da gledaju utakmicu,ko ce ih spriječiti u tome ako nema obezbjeđenja.
dok nasi momci pruzaju dobre partije to se nece desiti, a i kada smo lose igrali ne sjecam se slicnog incidenta.. ali ko zna..to se vrlo lako moze desiti !! na vecini tekmi nema obezbjedjenja..
e da mi je znati gdje si ti to isao na te tekme pa nije bilo obezbjedjenja :mrgreen:

mozda si gledao chelsea pa zamjenio sa nasom premier ligom :mrgreen:

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 31 jul 2010, 14:32

lottdogg je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:
e da mi je znati gdje si ti to isao na te tekme pa nije bilo obezbjedjenja :mrgreen:

mozda si gledao chelsea pa zamjenio sa nasom premier ligom :mrgreen:

ako redare mozes nazvati obezbjedjenjem hebi ga onda ti :D
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 jul 2010, 14:35

bparena je napisao/la:
jug je samo jedan je napisao/la:fkzeljeznicar.com/vijesti/čoli-uručen-željin-dres

samo su mu trebali iz zahvale na ledzima napisat - COLA 92-95

p.s. taj me pakšu ne interesuje pored moje legende Tife i Grbavice
Sta je radio Cola u gore pomenutom periodu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2010, 14:43

Stole iz Bora je napisao/la: Sta je radio Cola u gore pomenutom periodu?
bio u beogradu nalet ga bilo :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 31 jul 2010, 14:46

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: Sta je radio Cola u gore pomenutom periodu?
bio u beogradu nalet ga bilo :roll:
O cemu ce Bosnjaci odmah nego o ratu.
Otrgni te se malo toga. :roll:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2010, 14:49

Thunderstruck je napisao/la:O cemu ce Bosnjaci odmah nego o ratu.
Otrgni te se malo toga. :roll:
cuj ovog padobranca...vazda se na ljepilo za miseve neko ufati...
nacionalisto kad ne kontas zajebanciju onda se ne javljaj...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 jul 2010, 14:53

UPS je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Jedina istina je da je Željo, otkako se igra PLBiH, imao češće veću posjetu od Sarajeva. ;)

I kod vas nije "ubode se titula jednom u 3-4 godine", nego "ubode se titula jednom u 20 godina. ;) Osim, ako ne ubaciš i onu koju samo vi sami sebi priznajete, onda je "jednom u 10 godina". ;)

Jedina istina je da vas NEMA koliko ima nas, veoma jednostavno. I tu ne pomaze ni avaz, kantonalna , ovaj sajt i ostali koji se natjecu koliko ce vam hiljada dodati na posjetu. Vasa najveca posjeta u PL je....? podsjeti me nesto sam zaboravio :roll:
Nisam ni rekao da nas ima koliko i vas već da nas ima više. Čitaj malo. :lol:

A to tvoje spominjanje "najveće posjete" dovoljno govori o kapacitetu mogućnosti raspravljanja o ovoj temi. Kakve najveća posjeta u okviru Premijer lige ima veze sa ukupnom gledanošću neke ekipe. I Hertha kad igra protiv Bayerna bude 50.000+, pa u običnim utakmicama ne mogu skupiti ni 35.000 da ih gleda. I sad bi ovi iz Herthe trebali držati govor onim iz Mönchengladbacha kojima je prosjek 50.000 (kapacitet stadiona) i pitati "de nam recite koja je vaša najveća posjeta u okviru Bundeslige, nešto se ne sjećam." :lol: E, moja djeco, na fksinfo, pa tamo pišite gluposti, ovo je ozbiljan forum.

Što se PLBiH i činjenica tiče, činjenica je da u jednom trenutku prošle sezone, Rudar iz Prijedora imao veću posjetu od Sarajeva. Rudar. Prijedor. Ups. :oops:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 31 jul 2010, 15:20

Mani sad suplje price. Jednom nakon 7-8 godina se borite za vrh, dosli vam u upravu ljudi koji vam odgovaraju, uradili solidan marketing i naravno da ce se prosjecna posjeta povecati. Odmah pada u sijenu onih 200-300 ljudi od prosle godine. ;)
Nego, moje pitanje je bilo jednostavno. Koliki je vas rekord u utakmicama PL? Ako hoces i prije PL, u bivsoj jugi? Koliki je rekord evropskih utakmica?
Tu se sine NIKAD niste mogli i necete ni moci porediti. Ti daj cifre pa mozemo dalje pricati

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 jul 2010, 15:23

UPS je napisao/la:Mani sad suplje price. Jednom nakon 7-8 godina se borite za vrh, dosli vam u upravu ljudi koji vam odgovaraju, uradili solidan marketing i naravno da ce se prosjecna posjeta povecati. Odmah pada u sijenu onih 200-300 ljudi od prosle godine. ;)
Nego, moje pitanje je bilo jednostavno. Koliki je vas rekord u utakmicama PL? Ako hoces i prije PL, u bivsoj jugi? Koliki je rekord evropskih utakmica?
Tu se sine NIKAD niste mogli i necete ni moci porediti. Ti daj cifre pa mozemo dalje pricati

Ja mislim da je najvise bilo protiv newcastle 38 000.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 15:25

Svaki slijedeci post ovakve glupave rasprave bice obrisan,raspravu nastavite na temi o PL ili preko PP-a,hvala
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2010, 16:52

hvala bogu pa ima neko i ko zapisuje te stvari.

inače bi neko mogao i povjerovati da sarajevo u prosjeku gleda više ljudi nego želju, ili šta ja znam, da sarajevo uzima titulu svake 3-4 godine :lol:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 jul 2010, 18:43

Sa publikom!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 jul 2010, 19:03

Utakmica Olimpik - Željezničar igra se uz prisustvo publike!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 31 jul 2010, 19:45

tm8782 je napisao/la:Utakmica Olimpik - Željezničar igra se uz prisustvo publike!!!

Odakle ti ova informacija???

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 31 jul 2010, 19:46

Idemo na Kosevo!!!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 31 jul 2010, 19:49

Senad_tm87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Utakmica Olimpik - Željezničar igra se uz prisustvo publike!!!

Odakle ti ova informacija???
Sad ti je na vijestima sport na Hayatu bilo.

Xenon
Kontakt:

Post Postao/la Xenon » 31 jul 2010, 20:09

Olimpik i Željo ipak će igrati pred publikom!

Gracić je odlučio otvoriti kapije Koševa nakon što je dobio obećanja od nadležnih u Kantonu Sarajevo da će se uskoro razmotriti načini na koji će se klubovima olakšati izuzetno skupo organiziranje sportskih nadmetanja

Uprava Olimpika odlučila je promijeniti svoju odluku da se utakmica prvog kola Premijer lige BiH koju Vukovi na Koševu u srijedu igraju protiv Željezničara igra pred praznim tribinama.

Naime, kako doznajemo, predsjednik Olimpika Nijaz Gracić odlučio je otvoriti kapije Koševa za navijače na utakmici u srijedu, nakon što je dobio obećanja od nadležnih institucija u Kantonu Sarajevo da će se uskoro razmotriti načini na koji će se sportskim klubovima na području Kantona olakšati izuzetno skupo organiziranje sportskih nadmetanja.

Dakle, duel aktuelnog prvaka BiH i Olimpika, definitivno se igra uz prisustvo gledatelja.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 31 jul 2010, 20:24

Joj kakav bi početak bio uzet šest bodova iz prve dvije tekme(Olimpik i Zvijezda) i 4 boda iz druge dvije tekme ( Sloboda, Travnik)

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 31 jul 2010, 20:36

Bit če Utakmiča protiv Olimpik X.
Resultat 0:0.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa, TefalTava i 44 gosta.