Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 17:00

Vučinić je svojim ulaskom maksimalno rasteretio Pirla i Giovinca i to je odmah rezultiralo pobjedom.

Iskreno bojao sam se da se ne ponovi prošla sezona, ali danas je sve naplaćeno.

Na početku smo se previše opustili i dopustili Genoi da se razmaše, u drugom poluvremenu smo se uozbiljili i ubjedljivo pobjedili.

I ova utakmica je pokazala da u drugom poluvremenu igramo mnogo bolje.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 sep 2012, 17:01

Igru briši - bodove piši...

Buffon - jedan od dva najbolja pojedinca na tekmi, koliko nas je taj čovjek puta spasio to je nevjerovatno--- Grande Gigi
Caceres - borio se i giljao, malo mu nije pasala ona pozicija ali je solidno odradio tekmu
Barzagli - anemičan i nesiguran, spasio u par navrata ali se bespotrebno trošio ganjajući Immobilea i ostale navalne igrače, dijelom zbog lošije defanzive veznjaka
Bonucci - solidan rola, malo više nervozan
Chiellini - odlično odigrao iako može bolje, vidi se nedostatak tekmi u nogama
De Ceglie - nit' smrdi nit' miriše, slabo odigrao
Giacherinni - bio bolji u drugom poluvremenu, vidi se da fali utakmica
Marchisio - bez Vidala lošiji za 30%, izgubio nekoliko opasnih lopti, defanzivni blok slabo odradio
Pirlo - nešto lošija partija maestra, uslovljena opet propustima koji su pravili vezni igrači pogotovo u prvom poluvremenu
Matri - ništa nije pokazao, i onaj da je zabio bilo bi iz offsidea
Giovinco - solidno igra, ali kad je Vučko tu

Vučinić - uz Buffona igrač utakmice, asistencije dvije, vrhunski, ima muda do poda
Asamoah - svaka čast za gol, dobro popravio lijevu stranu
Licht - na njega smo navikli da odigra dobru rolu.

Ovaj Juve danas imao dosta nedostataka, pogotovo u odbrani, jača ekipa bi to ekspresno kaznila, imali smo dosta sreće ali ne smije se zaboraviti da protiv jačih ekipa odbrana nikada ne smije ostati na cjedilu kao danas.

Veznjaci moraju prići i popustiti priotisak, ova danas taktika nije baš birala plodove jedno vrijeme zbog visokog presinga protivnika. Juve može i mora bolje... bitne su tri bobe u džepu..

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 16 sep 2012, 17:03

delpy je napisao/la:Nevjerovanto je kako nam Asamoah fali :O pa ovaj Ashton kurcu nije valjo, ovako bi i ja znao odigrat, fuj fuj fuj.. Pirlo se seta po terenu ccc .. Matri :shock: :o
Vucko, Asamoah pod hitno unutra trebaju.. Giach se kofol nesto i trudio..
:
:mrgreen:

Bravo Asa bravo Vucko bravo Giach ..
don_burza je napisao/la:Ja cekam 3+ i dusa me boli kad gledam utakmicu
Dodje na kraju
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 sep 2012, 17:04

Mora se uzeti u obzir da smo utakmicu počeli bez naša tri najbolja igrača ove sezone: Asamoah, Vučinić i Vidal.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 17:04

Onaj Pirlo isto da nabije loptu napamet .. al uvijek savrseno :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 sep 2012, 17:06

43 8-)

Mislio sam da neće pobjediti nakon prvog poluvremena, ali u drugom Carera ubacuje Asamoaha i Vučinića i to je bilo dovoljno za pobjedu. Cacaresu treba utakmice, mora malo vježbati i centaršut, ali ja njega vidim na poziciji stopera, a ne na beku. Pored toga Vidal nije igrao, tako da će biti odmoran za Chelsi. Đaks je napredovao mnogo, još odličnu partiju krunisao golom, kad je bilo najbitnije.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 17:11

Stari pobjednički Juve se vratio, to je pokazala i ova utakmica, opet imamo onaj pobjednički mentalitet.

Izgubljenu utkamicu smo mi pobjedili.

GRANDE JUVE!
Željezničar ale!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 sep 2012, 17:13

GaziHusrevbeg je napisao/la:Stari pobjednički Juve se vratio, to je pokazala i ova utakmica, opet imamo onaj pobjednički mentalitet.

Izgubljenu utkamicu smo mi pobjedili.

GRANDE JUVE!

Potpis druze jednostavno ponovno je usaden taj pobjednicki mentalitet u igrace i ne gube glavu kad je rezultat los :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 17:18

Ne bih se složio sa onim što je @ramiral napisao igru briši bodove piši.

Mi smo odigrali odlično drugo poluvrijeme i zato smo zaslužili ovaj rezultat i pobjedu. Istina, visili smo u pojedinim trenucima, ali to je bilo zato što je Genoa igrala dobro, a ne što smo mi bili toliko loši. :D

Mi smo se navikli da protivniku ne dopuštamo ništa, pa zato mislimo da smo igrali loše, malo smo se pohasili. :mrgreen:
Željezničar ale!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 sep 2012, 17:21

Ima i toga, jer Genoa je neočekivano igrala napadački fudbal, dugo nisam gledao ekipu koja je igrala hrabrije protiv Juventusa, ja mislim da je to malo i iznenadilo igrače.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 sep 2012, 17:23

slika

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 16 sep 2012, 17:23

Buffon odličan
Barzagli jedan od najgorih na terenu, katastrofalna partija
Leo i on je srao ali je imao i dobrih intervecija
Chiellini i on je bio tanak
Caceres tak tak. Može on mnogo bolje. Centaršut loš
De Ceglie loš
Marchisio dobar mada može dosta bolje
Pirlo loš. Samo se šetkao
Giacc loš u prvom ali u drugom puno bolji
Matri je preloš. Ne vidi se na terenu. Dao bih ga odmah za Ciru
Giovinco solidan. Žao mi je što nije zabio. Jedan od igrača koji može dobiti prolaznu ocjenu
Vučko me nervira to je katastrofa. Dere se na Gicca zbog lošeg pasa a onda i on zasra. I ono kada uze od Gia penal da šuta :x Ali opet dobar. Standardno za njega je fulanje mrtvih šansi.
Licht dosta dobar. Ali temperament je katastrofa.
Asamoah je fenomenalan. 8-)

i na kraju

Borigol solidan. Dosta je ovako opasniji.
Ciro mi se pravo svidio. Brz, prodoran. Jest fulo onu šansu ali opet dosta dobar.

Što reče ramiral igru briši bodove piši.

E sada se može otići u London. Konačno LP 8-)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 sep 2012, 17:27

Nema ih šta iznenaditi moj @Beže, opšte poznato je da se sve ekipe lože protiv Juvea i da je uvijek cilj Staroj Dami otkinuti bod(ove).

Ne smijemo izgubiti ''poniznost'' koja nas je krasila prošle sezone... Nigdje bodovi neće doći lahko a danas je bilo nonšalancije u ponašanju pojedinih fudbalera. Conteova faca je rekla sve. Istina da smo se vratili u drugom poluvremenu, ali smo do tada već plesali na žiletu u par navrata (Immobile sam, pa prečka, pa onaj šut glavom onog lika što penal napravi, pa 100% šansa kad Gigi izvadi nemoguće...)

Do naše ''dobre'' igre i preokreta mogli smo biti potopljeni... nije to bilo toliko čvrsto izdanje ni nazad ni u sredini terena, ima i ta tekma Lige prvaka, misli mnogih su tamo, malo je i tim bio šaren, sve u svemu dobro je... mojka kritika se odnosila na ono kako ne bi trebalo da se dešava više ... a kritici uvijek ima mjesta... ;)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 17:30

Naši štoperi su poprilično sport, brza tranzicija igrača Geneo i promjena pozicija njihovih napadača je iznenadila naše igrače, ovo sam ja nekako i očekivao, isto je bilo i protiv Napolija. To je uzrok slabije predstave.

U nastavku kad su se malo pribrali i dobili par savjeta onda nam Genoa nije ništa mogla, imali su par prilika, ali i to iz prekida.

Treba pohvaliti i Giaccherinija. Čovjek je i danas pokazao da zaslužuje da igra i da ima mjesta u ovom Juventusu.
Željezničar ale!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 16 sep 2012, 17:31

Vidal je napisao/la: Vučko me nervira to je katastrofa. Dere se na Gicca zbog lošeg pasa a onda i on zasra. I ono kada uze od Gia penal da šuta :x Ali opet dobar. Standardno za njega je fulanje mrtvih šansi.
Ja mislim kako je Vucinic izrastao bas u ono sto nam treba u napadu - autoritet. Pogledaj Ibru u Milanu.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 sep 2012, 17:31

Slazem se sa Beg@ sto se tice da smo navikli da igramo i nedopustamo protivniku nista al to se nas igraci navili prosle sezone na to i normalno da primjetis da to nije to,al imaju ove sezone nesto drugo tu psihicku stabilnost i taj pobjednicki mentalitet i naravno iskustvo sa kojim hajmo reci lagano pobjedujemo i mislim da je to normalno,jako tesko cemo mi ponoviti proslu sezonu i igrati u onakvo ritmu jer sada vise nismo nikom iznenadenje i sve ekipe se bolje spremaju za nas al mi opet imamo taj dodatni kvalitet i pobjedujemo :D :D :D :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 sep 2012, 17:31

immobile ispao debil kako je proslavio
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 17:32

Juventino je napisao/la:
Vidal je napisao/la: Vučko me nervira to je katastrofa. Dere se na Gicca zbog lošeg pasa a onda i on zasra. I ono kada uze od Gia penal da šuta :x Ali opet dobar. Standardno za njega je fulanje mrtvih šansi.
Ja mislim kako je Vucinic izrastao bas u ono sto nam treba u napadu - autoritet. Pogledaj Ibru u Milanu.
Tako je! Potpis od riječi do riječi!

Sad kad nema Contea na klupi da se izdere i izgalami na igrači autoritet na terenu nam je neophodan, ne može se Gigi s gola derati svaki napad.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 16 sep 2012, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 sep 2012, 17:33

Giacherinni se popravio u drugom poluvremenu. Vidjelo se da fali Vidal na sredini - mirnoća, borbenost, uklizavanje, oduzimanje, presing - toga danas nije bilo a Principino nije mogao odgovoriti tim zadacima.

Taj propust i brza tranzicija igrača Genoe su opasno moje živce navodili da razlupam nešto po sobi al' me žena smiri... 8-)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 sep 2012, 17:34

Ko nije gledao evo i golove

http://www.101greatgoals.com/gvideos/ge ... ighlights/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.