FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Oni protiv nas mogu samo staviti 10 igraca iza lopte. Ja ne vidim kako nas mogu dobiti. Nema radovica, nema pece. Babuka naloži naše babaroge i ne bi trebalo biti problema.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I ja vjerujem u pobjedu samo mislim da cemo isto igrati jer ce ovi igrati bunker bunkera svih bunkerakerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:44Oni protiv nas mogu samo staviti 10 igraca iza lopte. Ja ne vidim kako nas mogu dobiti. Nema radovica, nema pece. Babuka naloži naše babaroge i ne bi trebalo biti problema.
Rodjeni su pitarske picke!
E jbg braco moja. Cim je Kana optimistican ...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
100% bruda, zamisli da ima budjet kao tuzla/sarajevo pa popisao bi se po ovoj ligi. Ma da mu obezbijede redovne plate i za ove sto imamo biti ce to extra.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:15Jesmo brate moj, predobro nam biloKANA je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:23Evo mog brata jeste nam za bajram lijepo biloDejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.Hajric je naš budući Inzaghi
![]()
A kako pomenu Šehu, a i ovo ostalo što pričamo ovih dana, ja samo mogu reći da mi navijači pojma nemamo, i da se mi nešto pitamo, svake godine bi 15 novih idiota nekih dovodili i tako stalno. Ima ko o tome najbolje brine, sjedi na našoj klupi. E jedino što meni smeta što opet čovjek ni iz čega pravi ekipu i što nema pravu podršku iza sebe. Ne mogu ni zamisliti samo da ima tu komociju kao treneri u nekim konkurentnim klubovima, šta bi napravio.
Upisite poraz....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** majku ne valjam ti kad sam optimistican, ne valjam ti kad sam pesimistican

- kerimatomic1921
- Kontakt:
@KANA budi svoj, tj nastavi biti pesimista. Cim sta lijepo napises nama kola krenu nizbrdo

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Acc KANA je banovan zbog kradje emaila

I Irfoni Boga ti kakvo ti je ono pitanje maloprije za Veselog 

Ma kakva teska utakmica,po prvi put ocekujem da se prosetamo protiv Radnika,ne vidim nacin na koji bi nam zaprijetili.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.
Ma ocekujem da zavrsimo utakmicu vec u prvom kao protiv Veleza i da onda samo lagano igramo i cuvamo snagu za BoracLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.

Nije to onaj opasni Radnik,slabi su sad Ljoze,jeste bice los teren istina ali i pored toga ocekujem laganicu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sjajnim partijama je uspio zavrsiti u rotaciji iza Mustafe i Hajdara, za to treba znanje

Samo nek je tvog pulena ispratio preko “vrata”.

Ako damo go u prvih 25 minuta bice to lagano do kraja, a Bgm ako ga ne damo na vrijeme bice patnje znajuci debelog on ce se zatvorit i cekat nas neki kiks a kako vrijeme bude odmicalo i igraci ce biti nerovozni. Al ne sumnjam u nas visok presing odma na pocetku da to lendra zaganja ukrademo neku loptu i eto gola, i poslije je sve lakse triput onda radnik mora napast a relano to ne znaju i nasa su lagana 3 boda.
Mozda ce i on uskoro preko "vrata"

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 5 gostiju.