FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E cuj u kulturi radiBarbareZeljin je napisao/la: ↑03 avg 2020, 09:39Nema veze nista ni sa cim. Ide utakmica,odvojeno ulaze,odvojeno sjede,odvojeno se pozdravljaju,rade izmjene,a onda radovanja skupa,dueli u kojim pusu za vrat jedno drugom,nidje veze.Admir74 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 09:06Nadam se.... Ali ovo oko publike me baš uništava.. Ovi mogu, mi ne...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:57
Ma cisto sumnjam. Pa mi smo najgledaniji, gdje ce to uskratiti i nama i sebi...
Sa jedne strane ne moze niko vise dozoliti da stane sve kao u martu i aprilu,a sa druge strane otelo se kontorli ovo. Vidjeces opet nakon ovog Bajrama. Mi smo bolan seljacki narod,ako mu pustis bilo kakvu slobodu on ce je iskoristiti kako ne treba.
Ja radim u kulturi,isto ovako naoplju se igralo. Jel ti mislis da ljudi ne spajaju stolice,da to neko kontrolise. Imas milion primjera. A mozes misliti koliko se na stadionu ne bi pridrzavali bilo koje mjere. Svi bi mi voljeli doci u sto vecem broju.

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 03 avg 2020, 10:31, ukupno mijenjano 2 puta.
E kakav kretenluk, cuj u 17 utakmica po onom paklu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nema
Allahu dragi čuj petak u 17 protiv kupusarske kartoteke, dobra utakmica za isprati oči varikinom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Na onom terenu i na 30 stepeni

Valjda ostvarimo kakvu pobjedu, al bit ce mucenje tesko
I to na džumanski dan utakmica da rezervišem jezikom flixbus za džehenem
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo duge lopte na treninzima uvjezbavati, oni ce od danas prestati zaljevati teren, nema sanse ista kratkim pasovima da postignes
19h u petak protiv Radnika ArenaSport 1 BiH prenos
EDIT protiv Borca u utorak
EDIT protiv Borca u utorak
Rodjeni su pitarske picke!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zar nije u 17h?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Mjesto koga protiv Radnika stavit Mesu? I da li Veseli zasluzuje mjesto u prvih 11?
Raspored drugog kola PLBiH: Dvije utakmice u petak, četiri meča dan kasnije
Određen je raspored utakmica drugog kola m:tel Premijer lige BiH.
Dva susreta bit će odigrana u petak, a četiri u subotu.
Od šest mečeva, četiri će biti u direktnom prenosu na kanalu Arena Sport 1 – dueli u Banjoj Luci, Bijeljini, Doboju kod Kaknja, kao i mostarski derbi.
Raspored 2. kola PLBiH:
Petak, 7. avgust:
BANJA LUKA: Borac – Sloboda (17 sati, Arena Sport 1)
BIJELJINA: Radnik – Željezničar (19 sati, Arena Sport 1)
Subota, 8. avgust:
DOBOJ KOD KAKNJA: Mladost – Sarajevo (17 sati, Arena Sport 1)
SARAJEVO: Olimpik – Široki Brijeg (17.30 sati)
MOSTAR: Velež – Zrinjski (19 sati, Arena Sport 1)
TUZLA: Tuzla City – Krupa (20.30 sati)
Ili su zamijenili ili nesto Borac je proslu igro u 18h
Jesmo brate moj, predobro nam biloKANA je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:23Evo mog brata jeste nam za bajram lijepo biloDejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.Hajric je naš budući Inzaghi

A kako pomenu Šehu, a i ovo ostalo što pričamo ovih dana, ja samo mogu reći da mi navijači pojma nemamo, i da se mi nešto pitamo, svake godine bi 15 novih idiota nekih dovodili i tako stalno. Ima ko o tome najbolje brine, sjedi na našoj klupi. E jedino što meni smeta što opet čovjek ni iz čega pravi ekipu i što nema pravu podršku iza sebe. Ne mogu ni zamisliti samo da ima tu komociju kao treneri u nekim konkurentnim klubovima, šta bi napravio.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mogo bi se olimpik pogledat poslije ikindije sa minareta
Il da se bucnem u zenBa pa na terasu
Il da se bucnem u zenBa pa na terasu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kozić - Koraksić - Šubert - Novaković - Vasić - Gogić - Mekić - Đurić - Bradonjić - Motika - Karić
Ovo je sastav Radnika koji je igro protiv Slobode
Ja ocekujem kod nas
Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Alispahić - Sadiković - Štilić - Juričić - Veselinović - Lendrić
Ovo je sastav Radnika koji je igro protiv Slobode
Ja ocekujem kod nas
Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Alispahić - Sadiković - Štilić - Juričić - Veselinović - Lendrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.