Da nam je jos jedno krilo kao sto je Tatar davali bi gol vise po utakmici
U Brusiji 1:2, i gol u produzetku za prolaz, citirat cu se za 7 dana

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad se čovjek sjeti onih zlatnih vremena na sjeveru, recimo Genka i Dinamo Kijeva, kakvo navijanje i atmosfera, prejako je bilo.SedrenikHz je napisao/la:Imamo vecinom razlitica mislienja, ali ovak puut svaka ti je na mjestu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Eh nekadasnji sjever ...
Veliki je hendikep večeras bio ta lijeva strana s 2 nova igrača. Šteta što Letić i Milanović ne sarađuju ko Hebibović - Tatar. Vidi se neuigranost, a siguran sam da kvaliteta imaju. Hebib me pozitivno iznenadio, na početku mi izvadi živce kad uđe do 5m i naravno pogodi prvog ispred. Kasnije je odličan bio.ajdohordas je napisao/la:Tatar odigrao utakmicu zivota, 80 minuta mu nista nisu mogli, dok nije bez snage ostao
Ja Milanovica primjetio tek kada je izasao eto,mozda njegova i najlosija utakmica od kako je u Sarajevu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Veliki je hendikep večeras bio ta lijeva strana s 2 nova igrača. Šteta što Letić i Milanović ne sarađuju ko Hebibović - Tatar. Vidi se neuigranost, a siguran sam da kvaliteta imaju. Hebib me pozitivno iznenadio, na početku mi izvadi živce kad uđe do 5m i naravno pogodi prvog ispred. Kasnije je odličan bio.ajdohordas je napisao/la:Tatar odigrao utakmicu zivota, 80 minuta mu nista nisu mogli, dok nije bez snage ostao
100% samo malo agresivnije i vise napadacki tamo i ide prolaz aBdjohntravolta123 je napisao/la:Momci su odigrali koliko su mogli i trudili su se.
Bez pola ekipe smo igrali da smo bili kompletni vjerujem da bi ih stukli !
Mali Djokanovic je potencijal i treba da igra al ako potpise ugovor.
Strasan igrac.
Nadam se da ce se ko oporavit za 7 dana otic odigrat momacki pa sta bude...
Nismo se obrukali nikako u Europi i sto je vazno nije neka sreca imamo kontinuitet igara i zalaganja.
Pametno igramo.
Ne znam, vidim dosta vas govori da je Velkoski podbacio, al meni je ok bio, imao je onu jednu gresku na sredini kad su mu sa ledja uzeli loptu, al ostalo je bio korektan. Al treba igrati vise prema naprijed, to stoji.FrancescoTotti je napisao/la:Velkoski ne moze i ne smije igrat na sredini.
Lazic nas yeba za dva gola u europi evo, wtf.
Atmosfera bila odlicna, DAJTE NAM TAJ STADION da ori ovako svaku tekmu.
Brate i pored tih sitnih gresaka kad posla loptu u aut iz cista mira i to bas dok smo ih pritisli tad se fakat vidjelo da on ne smije igrat tu ulogu na terenu gdje mora bit igrac koji ce povuc naprijed i razigravat. Ne moze jer ne zna jer nije njegova pozicija.Kaunas je napisao/la:Ne znam, vidim dosta vas govori da je Velkoski podbacio, al meni je ok bio, imao je onu jednu gresku na sredini kad su mu sa ledja uzeli loptu, al ostalo je bio korektan. Al treba igrati vise prema naprijed, to stoji.FrancescoTotti je napisao/la:Velkoski ne moze i ne smije igrat na sredini.
Lazic nas yeba za dva gola u europi evo, wtf.
Atmosfera bila odlicna, DAJTE NAM TAJ STADION da ori ovako svaku tekmu.
Po meni Gavrić mnogo bolji od Velkoskog, iznenađen sam da solidno skače. Velkoski je svaki napad usporio svojim carinjenjem lopte i tapkanjem oko nje sa 5-6 dodira ko da igra protiv Krupe koja se brani, a ne Evropu. Možda suludo zvuči, ali na DMFu sa Đokanovićem i Mustafićem bi bili dinamičniji. A tamo da se pitam bi hladno stavio jednog DMFa i igrao 4132 sa Handžićem i Mersom ako bude spreman. Očigledno je da se BATE može ugroziti skok igrom.ajdohordas je napisao/la:Ja Milanovica primjetio tek kada je izasao eto,mozda njegova i najlosija utakmica od kako je u Sarajevu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Veliki je hendikep večeras bio ta lijeva strana s 2 nova igrača. Šteta što Letić i Milanović ne sarađuju ko Hebibović - Tatar. Vidi se neuigranost, a siguran sam da kvaliteta imaju. Hebib me pozitivno iznenadio, na početku mi izvadi živce kad uđe do 5m i naravno pogodi prvog ispred. Kasnije je odličan bio.ajdohordas je napisao/la:Tatar odigrao utakmicu zivota, 80 minuta mu nista nisu mogli, dok nije bez snage ostao
Gavric je isto zakazao večeras skroz...
Velkoski jedini sinoć koji je uspijevao iznijeti loptu iz odbrane prema napadu. Odlično okretao njihove igrače što su pritisak vršili i pravio višak na sredini. Đokanović je to pokušao raditi, napravio dvije katastrofalne greške što su nas mogle koštati gola i poslije nije smio. I Velkoski je imao par grešaka u prenosu ali nadoknadio velikim zalaganjem. Opet uz Tatara izgledao najspremnije na terenu. A Gavrić - nula. Radijus kretanja žutokljunca je 5 metara. Nije imao tačnog proigravanja a koliko je trom u prijemu, odmah sebi probleme napravi i nema čist pas. Naš najveći hendikep je što nemamo Rahmanovića na toj poziciji.SarajevoJeBordo je napisao/la: Po meni Gavrić mnogo bolji od Velkoskog, iznenađen sam da solidno skače. Velkoski je svaki napad usporio svojim carinjenjem lopte i tapkanjem oko nje sa 5-6 dodira ko da igra protiv Krupe koja se brani, a ne Evropu. Možda suludo zvuči, ali na DMFu sa Đokanovićem i Mustafićem bi bili dinamičniji. A tamo da se pitam bi hladno stavio jednog DMFa i igrao 4132 sa Handžićem i Mersom ako bude spreman. Očigledno je da se BATE može ugroziti skok igrom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.