FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde Zla rak rana kluba! To je jedna organizovana kriminalna grupa koja radi protiv kluba. Godišnje izbiju preko 120.000 KM iz kluba. Hapsite više te narkomane i kriminalce!
Odma ide daj profil da se nadjemo da ti pokazem kako cakija radiSarajevoJeBordo je napisao/la:Oni mogu djetetu da ti mašu topovskim i bakljom oko glave, može da zbog toga 500 ljudi izađe s tribine i da im pokvare noć, i na kraju da klub koštaju žestoke kazne. Ali ti si karinaš jer to kritikuješ.Zip je napisao/la:Ko si ti uopste da prijetis ? Jel se tako voli klub![]()
Sta tebe boli qurac sta ja pricam, zaobidji post. Ako si se pronasao, i qurac me zaboli

Tako to ide... Al aBd dat ce i njemu bognda ima djete, pa kad ga odvede na stadion, pa pukne jedan topovski pored djeteta, pa ce reci vidi ovih budala

Generalno, ovde je poremecen sistem vrijednosti. Normalno je bacati i nanositi stetu nekome koga volis. A pritom sto kazes ne razmisljas o ostalih 7k ljudi na stadionu, kojo vjerovatno ne vole klub

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 avg 2019, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni je ovaj Bate **** ekipa, druga stvar je sto mi vec trecu tekmu u evropi primamo golove ko amateri, bas mi je krivo zbog rezultata nismo poraz zasluzili nikako
Za ove povrede igraca neko bi trebo da odgovara, ako cijeli grad zna da se Husref najebo majke Jeleskovicu i otjero ga onda bi taj isti Husref trebo preuzet odgovornost za pripreme koje nisu uradjene kako trebs i za to sto mu Hebib vec u 20 minuti na skrge dise
Takodje nek se rijesi taj problem sa Rahmanovicem ako ce igrat nek igra ako ne racunaju na njeg onda nek dovedu pojacanja
Gradu Zenici i klubu Celiku veliko hvala, organizacija strasna , nadam se da ce biti prilike da im uzvratimo na neki nacin
Za ove povrede igraca neko bi trebo da odgovara, ako cijeli grad zna da se Husref najebo majke Jeleskovicu i otjero ga onda bi taj isti Husref trebo preuzet odgovornost za pripreme koje nisu uradjene kako trebs i za to sto mu Hebib vec u 20 minuti na skrge dise
Takodje nek se rijesi taj problem sa Rahmanovicem ako ce igrat nek igra ako ne racunaju na njeg onda nek dovedu pojacanja
Gradu Zenici i klubu Celiku veliko hvala, organizacija strasna , nadam se da ce biti prilike da im uzvratimo na neki nacin
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja za života neću skontati koja je furka baciti baklju ili topovski ili bilo šta drugo. Znači, samo da mi je to skontati, ali teško.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
BATE, khurac, kharina, khurčinna od ekipe. Njima prvenstvo u toku, imo sam veća očekivanja od njih. Ništa, tanki. Iskreno ih je malo atmosfera poljuljala.
Mi smo večeras igrali bez veznog reda. Svi su podbacili u vezi. Gavrić tanak, izgubljeno je djelovo. Velkoski spor, jedva se lik kreće ko da ima 67 godina, šta je ono onako. Penzija prava. Bezvoljan. Ako je ono kapiten, tuga. Đokanović je mali strašan, ali jbga 18 godina, prva velika tekma, neiskusan. Ne znam zašto Mustafić nije od prve igro. Momak je donio baš ono što nam je trebo.
Milanović kao što sam reko od početka kad je došo i stojim iza toga, nije igrač za FK Sarajevo! S klupe može u prvoj on nema šta da traži.
O Šišiću nemam šta reč nego

Lazić je bio loš do jaja. Jednostavno nama fale igrači oni previše. Druga bi to priča bila. Rekoh raji oko sebe, zabit će ga Handža sigurno. Velike tekme mu leže.
Horde i atmosfera
Mi smo večeras igrali bez veznog reda. Svi su podbacili u vezi. Gavrić tanak, izgubljeno je djelovo. Velkoski spor, jedva se lik kreće ko da ima 67 godina, šta je ono onako. Penzija prava. Bezvoljan. Ako je ono kapiten, tuga. Đokanović je mali strašan, ali jbga 18 godina, prva velika tekma, neiskusan. Ne znam zašto Mustafić nije od prve igro. Momak je donio baš ono što nam je trebo.
Milanović kao što sam reko od početka kad je došo i stojim iza toga, nije igrač za FK Sarajevo! S klupe može u prvoj on nema šta da traži.
O Šišiću nemam šta reč nego

Lazić je bio loš do jaja. Jednostavno nama fale igrači oni previše. Druga bi to priča bila. Rekoh raji oko sebe, zabit će ga Handža sigurno. Velike tekme mu leže.
Horde i atmosfera

Ja do 3-4 minute nisam ni skonto da igra Handzic 
Valjda me ona muzika slomila na zapadu, sta je ono nako glasno u pm

Valjda me ona muzika slomila na zapadu, sta je ono nako glasno u pm

Steta stvarno steta,na jednu sansu u poluvremenu nam daju gol.Apsolutno sam ravnopravni bili,prvo poluvrijeme dosta i bolji,imalo je tu bas dosta prostora,ali to je nas ta razlika nas i njih,sto mi dodjemo do gola i neznamo sta dalje i kako zavrsiti,oni na jedinu sansu na jedan dupli pas zabijaju gol i ti mozes k.urcu svirat.
Nikako nemogu prezaliti sto nismo kompletni.100% sam ubjedjen da bi ih barem veceras dobili.Ubjedjen sam.
I opet cu da trubim za Milanovica.Jeli vrijeme da pocnes igrati lopte???? Šisicu nikad vise ne dati da bude u konkurenciji za utakmicu,i apsolutno ne dovoditi vise igrace iz te Mladosti to je sve skart teski,nemozes ti dovoditi pojacanje iz ekipe kojoj ti das 6 u gostima nikako.
Lazic je jako glupo reagovao kod penala,trebao je i crveni dobiti (cini mi se da je zadnji bio ?),ako ti je vec igrac prosao,pusti ga nek ide 1 na 1 sa golmanom vece su sanse da ce promasiti,nego sto ces mu dati penal i eventualni crveni karton dobiti.
Na kraju ,stvarno imamo zaliti za cine.Nismo zasluzili da izgubimo,ali eto nemamo taj kvalitet igraca koji ce ciste situacije pretvoriti u gol.Dok je na drugoj strani to obratno i to je ta razlika opcenito u Evropi.
Zenica super domacin,samo su usrali sa parkingom jel su nas skoro sat(tu negdje) ostavili na kraju da cekamo.Ostalo sve ok.Bio je kasnije belaj taj(ili pokusaj belaja) kod Kamberovica ali neznam bas detalje pa nemam sta ni pisati.
Nikako nemogu prezaliti sto nismo kompletni.100% sam ubjedjen da bi ih barem veceras dobili.Ubjedjen sam.
I opet cu da trubim za Milanovica.Jeli vrijeme da pocnes igrati lopte???? Šisicu nikad vise ne dati da bude u konkurenciji za utakmicu,i apsolutno ne dovoditi vise igrace iz te Mladosti to je sve skart teski,nemozes ti dovoditi pojacanje iz ekipe kojoj ti das 6 u gostima nikako.
Lazic je jako glupo reagovao kod penala,trebao je i crveni dobiti (cini mi se da je zadnji bio ?),ako ti je vec igrac prosao,pusti ga nek ide 1 na 1 sa golmanom vece su sanse da ce promasiti,nego sto ces mu dati penal i eventualni crveni karton dobiti.
Na kraju ,stvarno imamo zaliti za cine.Nismo zasluzili da izgubimo,ali eto nemamo taj kvalitet igraca koji ce ciste situacije pretvoriti u gol.Dok je na drugoj strani to obratno i to je ta razlika opcenito u Evropi.
Zenica super domacin,samo su usrali sa parkingom jel su nas skoro sat(tu negdje) ostavili na kraju da cekamo.Ostalo sve ok.Bio je kasnije belaj taj(ili pokusaj belaja) kod Kamberovica ali neznam bas detalje pa nemam sta ni pisati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** mojZip je napisao/la:Odma ide daj profil da se nadjemo da ti pokazem kako cakija radiSarajevoJeBordo je napisao/la:Oni mogu djetetu da ti mašu topovskim i bakljom oko glave, može da zbog toga 500 ljudi izađe s tribine i da im pokvare noć, i na kraju da klub koštaju žestoke kazne. Ali ti si karinaš jer to kritikuješ.Zip je napisao/la:Ko si ti uopste da prijetis ? Jel se tako voli klub![]()
Sta tebe boli qurac sta ja pricam, zaobidji post. Ako si se pronasao, i qurac me zaboli
Tako to ide... Al aBd dat ce i njemu bognda ima djete, pa kad ga odvede na stadion, pa pukne jedan topovski pored djeteta, pa ce reci vidi ovih budala
Generalno, ovde je poremecen sistem vrijednosti. Normalno je bacati i nanositi stetu nekome koga volis. A pritom sto kazes ne razmisljas o ostalih 7k ljudi na stadionu, kojo vjerovatno ne vole klubA pritom jos ako iskritikujes, e tu si vec najebo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Priču o navijačima možete nastaviti na drugoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Oni su čvrsta, kompaktna, iskusna i prije svega uigrana ekipa. Nikada nisam gledao uživo ekipu koja pametnije igra, jednostavno znaju u svakom momentu šta žele. E sad, njihov fudbal se svodi na jednu/dvije šanse u 90min i samo to čekaju da im se otvori. Klasična "istočni blok" ekipa koja igra dosadan fudbal, tehnički neatraktivan, pa zato mi kažemo da su kita.Inijesta je napisao/la:Meni je ovaj Bate **** ekipa, druga stvar je sto mi vec trecu tekmu u evropi primamo golove ko amateri, bas mi je krivo zbog rezultata nismo poraz zasluzili nikako
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Svaka cast gradu Zenici, Celiku, svim normalnim ljudima, ovo im ne treba nikada zaboraviti. Uvijek je bilo i bice budala na sve strane koje ce provocirati, izazivati incidente, ali to ne moze pokvariti konacni dojam.
- BatistutA19
- Kontakt:
Steta bar da je bilo nerijeseno i realno je i na kraju Sisic je ono trebo dat gol ,kako promasi loptu onaku ne kontam al eto sretno vam u revansu treba se borit dok nade ima ..Mene zanima kako je vam bilo u Zenici, jel bilo sve na nivou, docek i boravak u gradu,ja koliko sam vidio i u kaficima se sjedilo pred utakmicu i setalo se gradom i nisam cuo da je bilo nekih problema nigdje i nek nije hvala bogu to mi je i drago..
Halalite na upadu
Respect za parolu o Naniću
Respect za parolu o Naniću
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Svaka čast svima za večeras. Nezaslužen poraz, u Borisov po prolaz!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kako izgubismo, nespretno. I kako to da se nije više šutalo? Niko da primijeti da imaju jako lošeg golmana?!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije BATE qrac ekipa već mi više nismo kanta za nabijanje nit smo naivna ekipa bez obzira što primamo naivne golove i bez obzira što nam fali pola prve postave.
Imamo kvalitet koji dolazi i do izražaja i bez pola ekipe. Da smo kompletni, putovali bi u Bjelorusiju sa prednosti mada i ovako imamo šanse, jest da su male ali nadam se bar da se neko vrati od povrijeđenih kako bi bili još bolji.
Po meni Šerbečić bez greške, Lazić dobar ali napravio je par grešaka koje su nas koštale skupo ali dešava se i Ramosu.
Spomenut ću Đokanovića, ne hvale se ipak džaba. Konkurentan je za senioriski fudbal sa 18 godina za razliku od 98% svojih vršnjaka. Imao je grešaka ali i strašno dobrih poteza, ne krije se, traži loptu, ima muda. Vremenom će biti sve bolji i bolji. Ugovor!!
Najviše mi je drago zbog Handžića. Odličan bio po meni. Pogino je i zaslužio gol. Vraća se Hare, bit će on nama najbolji strijelac u ovoj sezoni, nadam se da definitivno ostaje. Treba nam.
Opet ista priča oko navijača. Nesavjesni pojedinci, uvijek ih bilo i biće. Ono će svako normalan osudit i sva priča tu treba stat, prežvakali smo to milion puta do sad. Nadam se što manjoj kazni.
Imamo kvalitet koji dolazi i do izražaja i bez pola ekipe. Da smo kompletni, putovali bi u Bjelorusiju sa prednosti mada i ovako imamo šanse, jest da su male ali nadam se bar da se neko vrati od povrijeđenih kako bi bili još bolji.
Po meni Šerbečić bez greške, Lazić dobar ali napravio je par grešaka koje su nas koštale skupo ali dešava se i Ramosu.
Spomenut ću Đokanovića, ne hvale se ipak džaba. Konkurentan je za senioriski fudbal sa 18 godina za razliku od 98% svojih vršnjaka. Imao je grešaka ali i strašno dobrih poteza, ne krije se, traži loptu, ima muda. Vremenom će biti sve bolji i bolji. Ugovor!!
Najviše mi je drago zbog Handžića. Odličan bio po meni. Pogino je i zaslužio gol. Vraća se Hare, bit će on nama najbolji strijelac u ovoj sezoni, nadam se da definitivno ostaje. Treba nam.
Opet ista priča oko navijača. Nesavjesni pojedinci, uvijek ih bilo i biće. Ono će svako normalan osudit i sva priča tu treba stat, prežvakali smo to milion puta do sad. Nadam se što manjoj kazni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Generation74
- Kontakt:
Panorama prijatelju jer nije moglo sve stati u objektiv ali ništa nije dodato niti oduzeto...drugo poluvrijeme!MortemHz je napisao/la:Da li je realno koliko ovo lijepo izgleda?Generation74 je napisao/la:
Jeste nastradao momak koji je krenuo da baci i puklo mu prije vremena u ruci .. Boze moj.. jel ko od pitara nastradao, jel necije djete, sestra majka?kad je to iko sa strane nastradao od sjevera??to da sjever nije onaj koji je bio to je 100posto tacno .. al sta sad treba da svi prestanu na tekme.ici?da batalimo sve? Svijet propao?kazem svakako da opet nema tih momaka koji idu svaku tekmu sarajevo ne bi imalo nikad podrske sa tribina .. pali se i u svabij,holandij, svuda pa su puni stadioni .. znaci donekle se slazem sa tobom a donekle je to sve samo jedna suplja prica, vadiona il sta ti ja znam vec ..SarajevoJeBordo je napisao/la:Prije par godina je momak na sjeveru nastradao od topovskog. Pamtim utakmice npr protiv Levskog kad su ljudi trčali da ugase baklju koju je neko zapalio. Znalo se šta slijedi u Evropi zbog toga. Šta se sad dešava? Nema se mozga da se skonta da ovo nije žabokrečina naše države i da to u Evropi ne prolazi? Taj sjever se uvijek poštovao, svaki klub je prepoznatljiv po navijačkoj tribini, i treba da bude i treba i mi da je imamo. Ali ovo što se radi unazad 4-5 godina ne vodi ničemu, i to se vidi po broju ljudi na sjeveru koji je izgubio respekt od ostalih navijača.NorthN01 je napisao/la: Kakve cakije, sta buncas mame ti? Kad je to neko dijete ili druga osoba nastradala od pirotehnike sa sjevera ? I eto sta upalilo se par baklji, par topovskih i sta sad ? Pa da se vi pitate onda sarajevo ne bi imalo podrske u 90posto utakmica pogotovo na strani .. al eto ajde sjever je rak kluba, tu su svi narkomani bez zuba samo ste vi svi pravi ono nema dalje..jeste **** moj
Eno i strumfovi pale svaku tekmu pirotehniku pa ih se skupio pun stadion proslu tekmu .. pusti pitarska posla
Sta mislis ti postici sa tim privatnim prijetnjama ? Da izgledate svi kao grupa sileđija neka, ako na to ciljas uspio siNorthN01 je napisao/la:Zaboli te **** al u ustima ..Zip je napisao/la:Ko si ti uopste da prijetis ? Jel se tako voli klub![]()
Za sve ostale primjedbe sto imas protiv sjevera , a Uopste ni ne znas ko je bacao topovske , mi mozes poslat privatno profil da ti se javim ..
Svi znamo da je i.kunto i panto bio na tekmi i ne.mora direkt znacit da je neko.iz hz bacao topovskih par .. a ta prica fol.mrs iz kluba stoko, i ta ostala sranja to sve mozete privatno da kazete pa da vidimo brate kako ko stoji

Evo od mene cestitke za baklju na teren nadam se da cu dobiti prigodan poklon za pohvale ko sto ce zip dobiti batine

Samo kontra efekt se stvara sa takvim ponasanjem. Mozda istina boli al starije generacije vide da to nije to, istina dosta je sarajlija otislo vani, u gradu je sve vise ljudi sa strane i mislim da ce narednih godina biti i gore. Nema potrebe nekom agresivom kvariti sliku jos vise.
Mustafic me danas najvise odusevio super je odigrao nadam se da ce jos vise sanse dobiti. Nije mi se svidjela lijeva strana i letic i milanovic potanki,koliko je puta leticu pobjegla lopta kad ocekujes da ce je lagano primiti vjerovatno da mu fali utakmica a milanovic nema kvalitet za ovih europskih utakmica za nase lige je ok.
Mozda su me nasi previse iznervirali danas al bate se meni cini kao bolji tim mogli bi nas poderati u revansu ako se ne oporavi bar 2 il 3 igraca.
Kad vidim da igrac nakon greske ostane samo stajati i gledati sta se desava nogu bi mu slomio.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Combattente87, egocentrik, Google Adsense [Bot], HyperOS, Kaunas, lakilone, Proximic, umrobihzbogtebe1946, Vanja8 i 71 gost.