FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaja-73TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 31 jul 2010, 10:58

"N.Gracić je p....,izvinite što psujem,
ali ja samo kažem onako kako čujem,
jer ako oni lažu mene i ja lažem Vas"!
Đole Balašević

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 11:04

19TM87 je napisao/la:ja ipak mislim da ce se tekma odigrat sa publikom...ne treba podizat tenzije prije nego sto se odluci 100% sta ce biti...znam samo sto god da odluce manijaci nece ostat duzni...Strah od Manijaka :)
Treba uraditi pritisak - da znaju da se i mi navijaci pitamo :evil: Nevezano jesul to robovi, manijaci ili pitari. Kako se kojem krkanu digne klinac da nam zabrani tekme. Ma nemoze to. Ja da se pitam istog trena (tj. danas) bi diskvalifikovao ovog seljaka i taj klub iz takmicenja. Kad moze UEFA zbog para Majorku - sto mi nemozemo tog budalasa.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 31 jul 2010, 12:32

fkzeljeznicar.com/vijesti/čoli-uručen-željin-dres
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jul 2010, 12:49

jug je samo jedan je napisao/la:fkzeljeznicar.com/vijesti/čoli-uručen-željin-dres

samo su mu trebali iz zahvale na ledzima napisat - COLA 92-95

p.s. taj me pakšu ne interesuje pored moje legende Tife i Grbavice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 31 jul 2010, 12:50

elSaik je napisao/la:
Jedina istina je da je Željo, otkako se igra PLBiH, imao češće veću posjetu od Sarajeva. ;)

I kod vas nije "ubode se titula jednom u 3-4 godine", nego "ubode se titula jednom u 20 godina. ;) Osim, ako ne ubaciš i onu koju samo vi sami sebi priznajete, onda je "jednom u 10 godina". ;)

Jedina istina je da vas NEMA koliko ima nas, veoma jednostavno. I tu ne pomaze ni avaz, kantonalna , ovaj sajt i ostali koji se natjecu koliko ce vam hiljada dodati na posjetu. Vasa najveca posjeta u PL je....? podsjeti me nesto sam zaboravio :roll:

Urban

Post Postao/la Urban » 31 jul 2010, 12:55

UPS je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Jedina istina je da je Željo, otkako se igra PLBiH, imao češće veću posjetu od Sarajeva. ;)

I kod vas nije "ubode se titula jednom u 3-4 godine", nego "ubode se titula jednom u 20 godina. ;) Osim, ako ne ubaciš i onu koju samo vi sami sebi priznajete, onda je "jednom u 10 godina". ;)

Jedina istina je da vas NEMA koliko ima nas, veoma jednostavno. I tu ne pomaze ni avaz, kantonalna , ovaj sajt i ostali koji se natjecu koliko ce vam hiljada dodati na posjetu. Vasa najveca posjeta u PL je....? podsjeti me nesto sam zaboravio :roll:

pasa moj solidni dosadan si i svakako vi za mnoge nas i onako ne postojite odleprsaj
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 31 jul 2010, 12:56

bparena je napisao/la:
jug je samo jedan je napisao/la:fkzeljeznicar.com/vijesti/čoli-uručen-željin-dres

POTPIS!!!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 31 jul 2010, 13:00

samosarajvo je napisao/la:Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
To dokazuje zato Sarajevo ima najvecu gostujucu podrsku vec 2 sezone(od povratka na Sjever).Nama nije potrebno 1 ili 2 mjesto da "rusimo" gostujuce tribine. :D Sjetite se samo Zenice(poslje poraza u Travniku,dva poraza od SLobode i bjedne igre na domacem terenu) gdje smo oborili sopstveni ali i rekord ostalih navijackih grupa sto se tice gostovanja u Zenici.
;) Sve najbolje!
hahahhahahhahah KAKAV GLUPAN..HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA TO STO SI NAPISAO NEMA VEZZE SA ZIVOTOM...UBODE SE TITULA JEDNOM U 3-4 GODINE..PA OSVOJILI STE 2006-07...A PRIJE TOGA KOLIKO STE CEKALI NA TU TITULU..HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH KOJI RETARD...
IMAS POZZ OD MANIJAKA..HAHAH I OD NAJTROFEJNIJEG KLUBA I NAJBOLJEG U BIH :lol: :lol: :lol: :lol:
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 31 jul 2010, 13:12

Na temi gdje se treba pisati o TV prenosu BiH lige nema praktično nikoga.Tema je potpuno pasivna tako da moram ovdje pitati da li se zna išta oko prenosa tekmi :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 31 jul 2010, 13:15

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
bparena je napisao/la:

POTPIS!!!!!
ma nemate vi pojma
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 jul 2010, 13:17

UPS je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

Mislim da nema potrebe za prepucavanjem ali bolan jesi svjestan sta pises pa Zeljo jedini moze napuniti i Kosevo i Grbavicu.A stose ovih titula tice mi ih imamo 5 priznatih od Uefe a vi 3,ali ipak mislim da je krajnje vrijeme da se prestanemo prepucavati za svakog navijaca njegov je klub svetinja i najbolji na svijetu sto je sasvim i normalno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 31 jul 2010, 13:26

edotm87 je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:pa ako mu je skupo dati 160 za godisnje, onda nek da 210 na pojedinacne za sebe i sina :roll:
I to AKO cijena karte za sjever bude 7KM...
Vidim kod kitara sjever 45 uracunato i neka clanska karta ?...jel isto i kod nas ?
jest, kod njih je 35 godisnja sjever i 10 km clanarina za udruzenje HZ, sto znaci da su povezani klub i udruzenje navijaca, kod nas nije tako steta... ;)
Boli me neka stvar kako je u tudjoj avliji odnosno kod njih....ove mahalske politike mi je preko glave... :evil:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 jul 2010, 13:30

samosarajvo je napisao/la:Zeljo-najvise domacih navijaca,tj simpatizera koji su tu kada je rezultat dok Sarajevo ima konstantu brojku od 2000-5000 sto je i logicno.Evo objasnjenja,zeljo ima karakteristicnu "osobinu" a to je da osvoje titulu ili dvije zaredom,igraju dobro i sve to i onda ih nema "na mapi" narednih 5-7 godina .-Sarajevo vec godinama izlazi u Europu(sa jako dobih uspjesima,3pretkolo lige prvaka i 4 pretkolo (play off) europa lige)plus ubode se titula jednom u 3-4 godine i to je zadovoljavajuce,tako iz godine u godinu i ostane solidan broj navijaca na stadionu(ta brojka od 2000-5000). Ipak je malo prdugo cekati 7 godina za nesto,tako da se i navijaci povuku i nema ih sve dok se ne uzme titula ili barem Europa.Zato ste jedno vrjeme imali prosjek od po 600-800 navijaca na stadionu :( Sad kad ste uzeli titulu taj prosjek se povecao za 10 puta.Ukoliko ne padnete ove ili sljedece sezone,tj ukoliko odete u Europu u naredne 2-3 sezone i mozda koji kup uzmete imacete i vi standardan broj navijaca koji se nece mjenjati.
To dokazuje zato Sarajevo ima najvecu gostujucu podrsku vec 2 sezone(od povratka na Sjever).Nama nije potrebno 1 ili 2 mjesto da "rusimo" gostujuce tribine. :D Sjetite se samo Zenice(poslje poraza u Travniku,dva poraza od SLobode i bjedne igre na domacem terenu) gdje smo oborili sopstveni ali i rekord ostalih navijackih grupa sto se tice gostovanja u Zenici.
;) Sve najbolje!
Shvatam da si BALAV i da se sjećaš utakmica zadnjih par sezona. To samo po sebi nije problem. Problem je što pišeš gluposti :lol:
Željo je UVIJEK ima više domaćih navijača-Željo je imao više domaćih navijača u drugoj ligi nego Sarajevo u prvoj ligi, u par sezona je bilo nekih uznimki. Ali poznato je da izuzeci potvrđuju pravilo. Te tvoje karakteristične osobine :lol: su glupost A katagorije. Želje nije bilo u Europi 5 godina, jednom smo izbirili Europu pa nismo dobili licence. Isto se i vama desilo. Hajd što se praviš pametan, što pišeš gluposti :lol:
De mi titule Sarajeva. Sve nekakve godišnjice. Zanimljivo, zar ne :mrgreen: Sve što je Sarajevo postiglo, Željo je postigao prije :mrgreen:
Treće pretoklo LŠ sa Newcasleom prije Sarajeva. Utakmica sa Malagom prije utakmice Sarajeva sa Clujom. Imali smo prosjek oko 1000 navijača kada je bio BOJKOT. Samo tada. To kod Želje nije uobičajeno za razliku od Sarajeva :mrgreen:
Željin prosjek, dok se ovako budu borili za sveti dres će ostati na cifri od 5000-6000 bez problema. Zapamti šta sam ti rekao.
Što se tiče gostovanja, opet veze nemaš, Manijaci su postavili standard u Širokom kada smo igrali za titulu. 3000 gostujućih navijača. Vas nema toliko na domaćim utakmicama. Hadison je daleko.
Obriši sline, malo se informiši, nemoj se bezveze provaljivati :lol: Smiju ti se ljudi moj Reufe :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 jul 2010, 13:36

UPS je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

Prvo što si čuo kada si se rodio jeste "ups, ispade mi dijete" :lol: Zato si takav, dolaziš po dozu šuta Željom. Kao što čovjek lijepo napisa na drugom forumu, njanje su ko mačka koju nabiješ nogom a ona opet dođe i umiljava se :lol:
Ups, ispade :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 jul 2010, 13:45

Ne znam zašto se uopšte raspravljate ??

Uvjek je bilo i biće ljubomornih likova, i iskreno mi ih je žao. Njihov klub je ovo je ono, iz šupljeg u prazno. Dovoljan dokaz koliko smo im bitni je taj da više postaju na našem pdf-u nego na njihovom, čast pojedincima.

Ne znam samo kako administracija može tolerisati ova prepucavanja, iz dana u dan ? Ne znam gdje to vodi, i zato bi najbolje bilo da svi oni koji ne žele ništa dobronamjerno da bezveze ne postaju i onda se dobije 5-6 stranica Off-a.

A evo da ja kažem u vezi ove prepirke ...

Što se tiče Sarajeva i Željezničara, istina je, mada to teško priznajem, a važi i za jedne i druge, to da ima dosta "derbi navijača", a svi znao ko su ti likovi. Šabani žešći. I ne samo da dolaze kad je derbi, nego dolaze kada njihov klub počne praviti rezultate, a što je žalosno. A najžalosnije to što pola njih ne zna pola igrača, a dođu da gledaju Bordo tim ili Plave. To je nešto što je postalo, tako da kažem hit u poslijeratnom periodu, ne znam zašto, ali je to tako. Željo je ove sezone imao najveću posjetu i to je neoboriva činjenica, kao što je Sarajevo imalo kada su oni bili šampioni. A i teško je porediti Koševo i Grbavicu. Ruku na srce na Grbavici je uvjek bolja atmosfera, manji stadion, bez atletske staze, a još sjever pokriven što daje poseban štih. Što se tiče Koševa, atmosfera je dobra jedino kad je od 15.ooo pa nadalje. Jer je stadion prevelik, a obično dođe po 2-3 hiljade simpatizera, pa to izgleda sablasno. Kada bi se pokrilo Koševo, to bi već bila druga stvar.

To je neko moje viđenje, i nadam se da više neće biti bespotrebnog prepucavanja.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 31 jul 2010, 13:53

a ljudi zeljo je najtrofejniji tim u BiH sada jer smo dobili 1 zvjezdicu iznad grba na dresu a to znaci 5 titula u ligi zato pitari sutite jedini mi imamo zvjezdicu

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 31 jul 2010, 14:13

KB-TM87 je napisao/la:Ne znam zašto se uopšte raspravljate ??

Uvjek je bilo i biće ljubomornih likova, i iskreno mi ih je žao. Njihov klub je ovo je ono, iz šupljeg u prazno. Dovoljan dokaz koliko smo im bitni je taj da više postaju na našem pdf-u nego na njihovom, čast pojedincima.

Ne znam samo kako administracija može tolerisati ova prepucavanja, iz dana u dan ? Ne znam gdje to vodi, i zato bi najbolje bilo da svi oni koji ne žele ništa dobronamjerno da bezveze ne postaju i onda se dobije 5-6 stranica Off-a.

A evo da ja kažem u vezi ove prepirke ...

Što se tiče Sarajeva i Željezničara, istina je, mada to teško priznajem, a važi i za jedne i druge, to da ima dosta "derbi navijača", a svi znao ko su ti likovi. Šabani žešći. I ne samo da dolaze kad je derbi, nego dolaze kada njihov klub počne praviti rezultate, a što je žalosno. A najžalosnije to što pola njih ne zna pola igrača, a dođu da gledaju Bordo tim ili Plave. To je nešto što je postalo, tako da kažem hit u poslijeratnom periodu, ne znam zašto, ali je to tako. Željo je ove sezone imao najveću posjetu i to je neoboriva činjenica, kao što je Sarajevo imalo kada su oni bili šampioni. A i teško je porediti Koševo i Grbavicu. Ruku na srce na Grbavici je uvjek bolja atmosfera, manji stadion, bez atletske staze, a još sjever pokriven što daje poseban štih. Što se tiče Koševa, atmosfera je dobra jedino kad je od 15.ooo pa nadalje. Jer je stadion prevelik, a obično dođe po 2-3 hiljade simpatizera, pa to izgleda sablasno. Kada bi se pokrilo Koševo, to bi već bila druga stvar.

To je neko moje viđenje, i nadam se da više neće biti bespotrebnog prepucavanja.
ma buraz drzava nam je propalitet, liga isto tako..svi trebamo biti zadovoljni i s ovim s obzirom na situaciju u zemlji..nemas uvijeta da dodjes i da navijas za svoj tim, to je realnost. a sve i da imamo nije ovo engleska liga pa da se popunjava preko 90% kapaciteta na stadionu..ne zahtijevajte bolje jer nemoze bolje..ovdje jedan tim nemoze biti dobar uzastopno 10ak godina pa da se navijaci prikupe i bodre svoj klub u pristojnim posjetama ! jucer si osvojio titulu, a danas se boris za opstanak. to je nasa liga i to je realnost.
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 31 jul 2010, 14:19

ZA ŽIVOT CIJELI
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 jul 2010, 14:23

Ako nema nikakvog obezbjeđenja ili policije,onda Manijaci mogu slobodno da preskoče ogradu i da gledaju utakmicu,ko ce ih spriječiti u tome ako nema obezbjeđenja.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 14:28

blueman-TM87 je napisao/la:ZA ŽIVOT CIJELI
nije žvaka za seljaka ni sarajevo za prvaka!!! ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Orvel, Rivaldinho i 40 gostiju.