Nisam mislio bukvalno, uopšte. Nisu svi ovi igraci dzaba došli, niti ce dzaba igrati. Cilj je vjerovatno Evropa i ako se ne izbori, nisi vjerovatno svjestan kakve ce to posljedice ostaviti. Naravno da se necete ugasiti, niti ja to želim. Nisam odgojen tako, da želim nekom klincu koji je na pocetku karijere da slomi nogu i da propadne, samo zato što je otišao u drugi klub. To je valjda ta filozofija...Psajdak je napisao/la:Dug nije konačan, možda se prepolovi, možda i ostane onakav kakav jeste, trenutno je sve u fazi žalbe. Povećat će se mjesečna rata i gotovo, otplatit će se.. Ti mene stvarno iznenađuješ, ako stvarno smatraš da bi sebi to dopustili. Naravno da izlazak na europsku scenu predstavlja i najveći priliv novca, ali daleko dalekoo od toga da ćemo se ugasiti, što ti je očigledno željamiden je napisao/la:Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Das Ist Walter
Za jedno 40-50 godina komsija. Ne moze novo a i svakako ste navikli da dobijate samo kosti pa eto kad pojedemo mesorigotina je napisao/la: neka hvala, stadion ce biti dovoljan. javite kad složite taj drugi da vidimo jel nam se sviđa

-
Eo jedna za Cocaine i ostalu raju
bola drug Čović će vam napravit stadion samo vratite komunizam
on je uvijek za vlast

De bola komsija kakve to seljacke stvari slusas i da nije komunizam napravio od c2 avenije strelcevine bb i ostalih naselja i dan danas bi ti u jarama i kocerinu zivio u kamenoj kuciultra gitano je napisao/la:Eo jedna za Cocaine i ostalu rajubola drug Čović će vam napravit stadion samo vratite komunizam
on je uvijek za vlast
![]()

-
Pa vidiš kako se gradi šta pričaš komšija
jbga. što kod vas fali investitora pa se stagnirate, ako ništa dobićete stadion koji već po redu

Mislis na hotel Mostarultra gitano je napisao/la:Pa vidiš kako se gradi šta pričaš komšijajbga. što kod vas fali investitora pa se stagnirate, ako ništa dobićete stadion koji već po redu
![]()

De bola mi nismo vi da nesto dobijamo. Mi gradimo svoje isto kao sto smo i 3 predhodna. Sta ste vi stvorili majke ti

-
Ma daj bola da nekvarimo temu više sa raspravom neka nama vas da vas nema
nebi znali gdjesmo vako de vi za svojim poslom i da ga izgradite imaš
iz Mostara 

Ma komsija nisam ni ocekivao odgovor o vasem stvaralastvu od kojeg je i karašebeš napredniji ali haj bar cemo imat tekme nase reprezentacije na novom stadionu koji je na dohvat ruke
Ludara komsija

Ludara komsija

-

ultra gitano je napisao/la:zovi ićemo zajedno
dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion
a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.
Bogami si ti komsija nesto dobro zamjenio. Zna se odavno ko je 94 godine tu a ko je prije 2oak dosao iz medjugorja

Čiji smo mituzlak1987 je napisao/la:@mortemhz
Ima veze jer se djelila historija sa njima pa mozemo imati uvid kako to izgleda kada se nasi klubovi nadju u borbi sa Hr ili Srb klubovima..
Ako cemo o nasim uslovima i samo drzavi BiH onda su ispred ostalih Zeljo i Sarajevo jer imaju najvise pluseva.
Slobodi i Celiki treba sportskih uspjeha, a Zrinjski i Siroki nemaju neke stvari i pored trofeja, a u uspjesima su u 4 ekipe.
Znaci mozete onda praviti neku veliku dvojku jer su Zeljo i Sarajevo ispred ove dvije ekipe.
A niti ja vam necu niti bilo koji Tuzlak, Zenicanin, Velezovac ili Banjalucanin priznati da su Zrinjski i Siroki ispred nasih ekipa jer koliko god oni imaju pozitivnih stvari toliko imaju i Celik, Sloboda, Borac i Velez. Ali spletom okolnosti kradje i lopovluci nam nisu dali prodisat sve ovo vrijeme. Ali veci kapacitet imamo, znaci ako imamo kapacitet i navijace iza sebe siguran sam da u normalnim uslovima mozemo i na sportskom planu pruziti vise od ove dvije ekipe.

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Stariji sam od Zrinjskog.Cocaine je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:zovi ićemo zajedno
dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion
a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.
Bogami si ti komsija nesto dobro zamjenio. Zna se odavno ko je 94 godine tu a ko je prije 2oak dosao iz medjugorja

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Respect IbriU Mostaru je danas u Narodnom pozorištu održana dugo najavljivana izborna skupština FK Velež. Iako se skupština kod navijača iščekivala s velikim nadama, ona nije donijela nikakve spektakularne promjene…
Nakon trosatne skupštine, kojom je predsjedavao Nermin Nikšić, jedini važniji epilog je formalno razrješenje dosadašnjeg upravnog odbora kluba.
Osnovana je i radna grupa, bolje reći krizni štab, koju čini petnaestak imena, među kojima su dosadašnji članovi vodstva kluba, bivši zvaničnici Veleža te predstavnici navijača.Nikšić ostaje i dalje na čelu skupštine.
Jedan detalj sa današnje skupštine posebno upada u oči. Nakon što su mnogi održali svoje govore za riječ se javio ‘dedo Ibro’ koji ima 79 godina.
U svom u govoru rekao da je spreman, ako nije račun kluba blokiran, mjesečno izdvajati po 500,00 KM od svoje penzije za klub na što je cijela sala reagovala gromoglasnim aplauzom, a ako je račun blokiran tada bi davao po 200,00 KM. Dedo je danas postao počasni član U.O
Dedo Ibro već godinama iz Zenice dolazi na svaku domaću utakmice mostarskog Veleža i može biti primjer kako se i koliko voli jedan klub.

Ljubav koja ne poznaje granice

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Škobalj, jesi ti ovaj u sredini...Cocaine je napisao/la:Ljubav koja ne poznaje granice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Idi bola sadi kukuruz. Jao ti fora ko da si prije posata imao moždanistaragarda je napisao/la:Škobalj, jesi ti ovaj u sredini...Cocaine je napisao/la:Ljubav koja ne poznaje granice

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Svidja mi se sto pise, definitivno je sigurno da "njihovi" nismo, a i nikada bez ponosa. Stara kaze: tko se okrece kao cvijece, ni Walter ga nece! Bravo za Tuzlu i da docekaju normalne okolnosti prije apokalipse. Tuzla da ostane jedini klub na svijetu nakon ssmaka, opet bi se borila za peto. Kaj su pak tulike truljafi, prafzapraf ?maxmore je napisao/la:Čiji smo mituzlak1987 je napisao/la:@mortemhz
Ima veze jer se djelila historija sa njima pa mozemo imati uvid kako to izgleda kada se nasi klubovi nadju u borbi sa Hr ili Srb klubovima..
Ako cemo o nasim uslovima i samo drzavi BiH onda su ispred ostalih Zeljo i Sarajevo jer imaju najvise pluseva.
Slobodi i Celiki treba sportskih uspjeha, a Zrinjski i Siroki nemaju neke stvari i pored trofeja, a u uspjesima su u 4 ekipe.
Znaci mozete onda praviti neku veliku dvojku jer su Zeljo i Sarajevo ispred ove dvije ekipe.
A niti ja vam necu niti bilo koji Tuzlak, Zenicanin, Velezovac ili Banjalucanin priznati da su Zrinjski i Siroki ispred nasih ekipa jer koliko god oni imaju pozitivnih stvari toliko imaju i Celik, Sloboda, Borac i Velez. Ali spletom okolnosti kradje i lopovluci nam nisu dali prodisat sve ovo vrijeme. Ali veci kapacitet imamo, znaci ako imamo kapacitet i navijace iza sebe siguran sam da u normalnim uslovima mozemo i na sportskom planu pruziti vise od ove dvije ekipe.![]()
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
mozes li mi napisat rezultate veleza od proljeca 92. do 1994.?Cocaine je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:zovi ićemo zajedno
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Usput mozes stavit grb fk velez iz '92 i ovog iz '95?
Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.