Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..
Mislim da sad kolektivno nabijaju žuljeve na rukama što Juve nije osvojio tripletu.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
2/3 najbolja veznjaka svijeta igraju u juventusu?Pogba je napisao/la:Čestitam kolektivu iznad mene na velikom uspjehu večeras.
Naravno, velika je doza istine u tim postovima sakrivena lošim pokušajem ironije ili humora. Kako god, još jednom čestitka, valjalo je čekati godinu dana na jedan dan kada se može slaviti.

embrace the chaos
Joj likova ahaha pa prihvatite malo podyebavanje.Nije hinjski Bogami,pa i ja sam svasta trpio od Juventina a i drugih a da ne pricam sta je bilo poslije one bruke od Bajerna.
Tema je za zayebanciju ili se sa vama ipak ne smije saliti jer se odmah naljutite ili sta vec.
Tema je za zayebanciju ili se sa vama ipak ne smije saliti jer se odmah naljutite ili sta vec.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Je li ovaj Denno onaj ridikul ElLoco?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zamjenio si me sa nekim. Oće to kad ostariš.
embrace the chaos
Poslije ovog večeras ni meni ne bi bilo do šale, ja se ne sjećam finala gdje se pobjednik unaprijed znao kao danasManuel je napisao/la:Joj likova ahaha pa prihvatite malo podyebavanje.Nije hinjski Bogami,pa i ja sam svasta trpio od Juventina a i drugih a da ne pricam sta je bilo poslije one bruke od Bajerna.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije.El Loco se vise ne ponavlja.Kakva je ono bila budalaPogba je napisao/la:Je li ovaj Denno onaj ridikul ElLoco?

Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 07 jun 2015, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sumnjam, takvi klošari se odaju lagano, neinteligentni su, drski i bezobrazni.Denno je napisao/la:Zamjenio si me sa nekim. Oće to kad ostariš.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad se već vrijeđamo. Jako "zrelo" od tebe. Skontat ćeš.
@Manuel, Elloco je dobar momak, poznajem ga uzivo.
embrace the chaos
Pa sto ne pise vise yebem mu.Bio je prelud na forumu.Pregotivan forumas.Denno je napisao/la:Sad se već vrijeđamo. Jako "zrelo" od tebe. Skontat ćeš.
Popizdi ko od sale

Nema ga ni na RB, momak živi život. Dao se na studije ja msm, ne znam ni ja. Al dobar lik, ovdje i ne možeš drugačije.
embrace the chaos
Navikli su da gube finala.Ne znam sta su se bezveze nasekiraliFaraonTM je napisao/la:Poslije ovog večeras ni meni ne bi bilo do šale, ja se ne sjećam finala gdje se pobjednik unaprijed znao kao danasManuel je napisao/la:Joj likova ahaha pa prihvatite malo podyebavanje.Nije hinjski Bogami,pa i ja sam svasta trpio od Juventina a i drugih a da ne pricam sta je bilo poslije one bruke od Bajerna.

@Denno
E yebiga ne pise vise toliko raje ko prije.Haj nek barem studira.Ovdje ne mozes biti normalan al nikako.
haha, ne, mislim na jednog forumašaManuel je napisao/la:Pogba nema ko drugi.Ako sam fulio reci ko je ondaChinaglia je napisao/la:haha, znaš o kome govorim?Manuel je napisao/la:Cuj ptica trkcica ahahahahaha![]()

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=1280
I to što kažešManuel je napisao/la:Navikli su da gube finala.Ne znam sta su se bezveze nasekiraliFaraonTM je napisao/la:Poslije ovog večeras ni meni ne bi bilo do šale, ja se ne sjećam finala gdje se pobjednik unaprijed znao kao danasManuel je napisao/la:Joj likova ahaha pa prihvatite malo podyebavanje.Nije hinjski Bogami,pa i ja sam svasta trpio od Juventina a i drugih a da ne pricam sta je bilo poslije one bruke od Bajerna.
@Denno
E yebiga ne pise vise toliko raje ko prije.Haj nek barem studira.Ovdje ne mozes biti normalan al nikako.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
je l' Juve oborio Benficin rekord?
ako jeste, čestitam mojim drugovima: Advokat, HeavensWonder, Juća, Pogba, neka halale oni koje sam zaboravio
ako jeste, čestitam mojim drugovima: Advokat, HeavensWonder, Juća, Pogba, neka halale oni koje sam zaboravio

Gdje je Karli da ga nije herc zveknoChinaglia je napisao/la:je l' Juve oborio Benficin rekord?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jaooo, pa najvećg brata sam zaboravioFaraonTM je napisao/la:Gdje je Karli da ga nije herc zveknoChinaglia je napisao/la:je l' Juve oborio Benficin rekord?

halali Karli, ako si živ

Karli javi se da znamo da si živ 
Al' ne sumnja brat u tebe, znam ja da si ti iskusan gledao si mnoga finala koje je Juve izgubio ovo za tebe nije ništa

Al' ne sumnja brat u tebe, znam ja da si ti iskusan gledao si mnoga finala koje je Juve izgubio ovo za tebe nije ništa

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E jeste se ljudima natovarili na kosti.Pomalo ba 

FaraonTM je napisao/la:Al' ne sumnja brat u tebe, znam ja da si ti iskusan gledao si mnoga finala koje je Juve izgubio ovo za tebe nije ništa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.