Safet Sušić - Pape
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Da je neko htio nesto reci,davno bi rekao...Fino bi sazvao pres konferenciju i pozvao sve moguce tv kuce i novinare i rekao istinu o svim problemima...Ali od toga nece biti nista kao sto i dosad nije nista bilo,svi sute,novinari najvise svi se uvlace i sute,niko nesmije da pisne..Tako ce ostati takav smo mi narod,suti i trpi...
Ja da sam igrac i da igram u reprezentaciji rekao bi sve prvom prilikom bez dlake na jeziku i bez obzira na posljedice,bar bi mi srce bilo na mjestu,narod bi znao sta se desava i ima pravo da javnost zna sve...Ipak Reprezentacija predstavlja drzavu i njen narod i pojedinci su tu nebiti pa makar bili i najbolji i najutjecajniji...
I kazu ma dobro je bili smo na SP,ucestvovali smo to je najbitnije....Ja mogu garantovati da je normalan savez bio i da nisu pojedinci smatrali Reprezentaciju svojom svojinom i da nisu radili razne malverzacije da bi ovo bilo nase drugo SP,mozda i trece....
Ja da sam igrac i da igram u reprezentaciji rekao bi sve prvom prilikom bez dlake na jeziku i bez obzira na posljedice,bar bi mi srce bilo na mjestu,narod bi znao sta se desava i ima pravo da javnost zna sve...Ipak Reprezentacija predstavlja drzavu i njen narod i pojedinci su tu nebiti pa makar bili i najbolji i najutjecajniji...
I kazu ma dobro je bili smo na SP,ucestvovali smo to je najbitnije....Ja mogu garantovati da je normalan savez bio i da nisu pojedinci smatrali Reprezentaciju svojom svojinom i da nisu radili razne malverzacije da bi ovo bilo nase drugo SP,mozda i trece....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nismo mi te sreće da Pape otvoreno kaže sve.
i ja mislim,ustvari skoro sam siguran da to Pape nece uraditi..Isto tako mislim da itekako ima sta reci i otkriti ali ko sto brat Spaho rece nema on muda za to
Izadji fino pred narod i reci sve..Od utakmice na Kosevu protiv Francuske do Irana..Ako poslije toga trebamo zamrzit par igraca i razocarati se u njih,neka,ali bar cemo znati sta se desavalo,sto smo ispali,sto je miske psovao nakon gola Bjelorusiji,sto je pozvao Ibricica itd itd itd

Izadji fino pred narod i reci sve..Od utakmice na Kosevu protiv Francuske do Irana..Ako poslije toga trebamo zamrzit par igraca i razocarati se u njih,neka,ali bar cemo znati sta se desavalo,sto smo ispali,sto je miske psovao nakon gola Bjelorusiji,sto je pozvao Ibricica itd itd itd
Nije Pape tip čovjeka koji će izaći pred javnost i reći sve što zna. Drago mi je da je bar dio vas shvatio sa kakvim zlom se taj čovjek borio sve ove godine. Nije imao hrabrosti da im se suprotstavi, a mogao je, veći je od njih, on je izabrao liniju manjeg otpora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hipotetički, borio se protiv određenih igrača u reprezentaciji. Ostaje pitanje što je pozivao ikako te igrače, što nije izašao u javnost sa tim informacijama, što se nije otvorio?
Radi novca, ugleda koji bi stekao sa plasmanom na neko prvenstvo?
Koliko god je Pape neka žrtva, toliko je i on sam kriv za sve, od toga šta je dozvolio, do taktike koja je bila najgora na prvenstvu (meč sa Nigerijom).
Radi novca, ugleda koji bi stekao sa plasmanom na neko prvenstvo?
Koliko god je Pape neka žrtva, toliko je i on sam kriv za sve, od toga šta je dozvolio, do taktike koja je bila najgora na prvenstvu (meč sa Nigerijom).
Mnogo puta sam napisao da je on kriv jer nije imao hrabrosti. Ne možeš ti stubove reprezentacije odstraniti tako lako, tek onda bi nastao cirkus. Šta da keže? Spahića odstranjujem zbog nediscipline? Ne ide to tako lako, onda bi Spahić bio besmrtan, svakim porazom bi bio sve veći i veći, znaš i sam kakvi smo, jbg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto nema hrabrosti ko Prandeli da kaze ja sam kriv za poraz takticki sam pogrijesio ..svaki put kad kad izgubi pojedini igraci su podbacili ...Losi treneri uvjek traze gresku u drugom ..Virtu4l je napisao/la:Nije Pape tip čovjeka koji će izaći pred javnost i reći sve što zna. Drago mi je da je bar dio vas shvatio sa kakvim zlom se taj čovjek borio sve ove godine. Nije imao hrabrosti da im se suprotstavi, a mogao je, veći je od njih, on je izabrao liniju manjeg otpora.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Jel i dan danas ne možete da shvatite da nas je sudija, nijedna taktika, nijedna izmjena i niko drugi istjerao. Čista otmica 

-
- Kontakt:
Prvo, ko kaze da bi bio poraz kad Spaha nebi igrao?Virtu4l je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da je on kriv jer nije imao hrabrosti. Ne možeš ti stubove reprezentacije odstraniti tako lako, tek onda bi nastao cirkus. Šta da keže? Spahića odstranjujem zbog nediscipline? Ne ide to tako lako, onda bi Spahić bio besmrtan, svakim porazom bi bio sve veći i veći, znaš i sam kakvi smo, jbg.
Sa Bicakcicem i Sunjicem kao stoperima i Kolasincem i Mujdzom + Besicem - mi smo jednako jaki kao sa Spahom. Ono sto Sunjic i Bicakcic nemaju po pitanju iskustva, nadoknadzuju brzinom.
I po cemu to nemoze izbaciti i Dzeku ako treba - pa ima Vedad Ibisevic koji, bez obzira na pad forme u klubu, stalno dolazi do vaznih golova (jedini gol na SPu, gol protiv Litvanije ...)
Niko ovdje nije nezamjenjiv. Niko.
Pogledaj sta je Klinsmann uradio sa ekipom SADa, izbacio Donovana koji im je jedina "zvijezda" i doveo mlade ali brze anonimuse. Sad ako izvuku pobjedu, nerjeseno ili poraz sa manjom gol razlikom od Gane - prolaze u drugi krug.
Sve se moze kad se ima muda.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Papeljubac,imperator10 je napisao/la:Jel i dan danas ne možete da shvatite da nas je sudija, nijedna taktika, nijedna izmjena i niko drugi istjerao. Čista otmica
Jel ti i dan danas nemozes da svatis da ni jedan pokusaj spinovanja nemoze promjeniti da je raja skontala da ovaj kreten (Pape) jednostavno nema pojma o svom poslu - a uzeo je 500,000 maraka godisnje platu.
Vaha je izjavio da je 6 mjeseci gledao svaku utakmicu SVAKOG reprezentativca Koreje da im sazna sve mane i vrline - pa ih dotukao 4-2. 6 MJESECI!!! Pape, s druge strane, nije ni pogledao tekmu Nigerije na SPu, nit je uopste znao ni protiv koga je igrao. Izbacuje najboljeg lijevog beka Bundeslige a Nigerija 60% svojih golova dala UPRAVO po toj strain terena.
Glupan nad glupanima. Nas sudije jesu ostetile - ali ostetile su i Meksiko i mnoge druge. Pape nas je kostao mundijala. Al u stvari nije on sam tu kriv - krivi su oni koji su ga doveli tu. Covjek dosao da uci zanat preko Zmajeva. I sad Spaha mu kriv, Dzeko mu kriv - da je on bio trener ko sto nije - nista od toga ne bi bilo problem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nema on sta reci.... eto u cemu je problem.Virtu4l je napisao/la:Nije Pape tip čovjeka koji će izaći pred javnost i reći sve što zna. Drago mi je da je bar dio vas shvatio sa kakvim zlom se taj čovjek borio sve ove godine. Nije imao hrabrosti da im se suprotstavi, a mogao je, veći je od njih, on je izabrao liniju manjeg otpora.
On je ovo sve sjebo a tebi jos nije jasno

adal je napisao/la:Sto nema hrabrosti ko Prandeli da kaze ja sam kriv za poraz takticki sam pogrijesio ..svaki put kad kad izgubi pojedini igraci su podbacili ...Losi treneri uvjek traze gresku u drugom ..Virtu4l je napisao/la:Nije Pape tip čovjeka koji će izaći pred javnost i reći sve što zna. Drago mi je da je bar dio vas shvatio sa kakvim zlom se taj čovjek borio sve ove godine. Nije imao hrabrosti da im se suprotstavi, a mogao je, veći je od njih, on je izabrao liniju manjeg otpora.

- The_Target
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora, nije ni cudo sto je forum ovakav
. De se banuj ziv bio
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
The_Target je napisao/la:'Jutro, Safete seljacino odlazi

MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, ko kaze da bi bio poraz kad Spaha nebi igrao?Virtu4l je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da je on kriv jer nije imao hrabrosti. Ne možeš ti stubove reprezentacije odstraniti tako lako, tek onda bi nastao cirkus. Šta da keže? Spahića odstranjujem zbog nediscipline? Ne ide to tako lako, onda bi Spahić bio besmrtan, svakim porazom bi bio sve veći i veći, znaš i sam kakvi smo, jbg.
Sa Bicakcicem i Sunjicem kao stoperima i Kolasincem i Mujdzom + Besicem - mi smo jednako jaki kao sa Spahom. Ono sto Sunjic i Bicakcic nemaju po pitanju iskustva, nadoknadzuju brzinom.
I po cemu to nemoze izbaciti i Dzeku ako treba - pa ima Vedad Ibisevic koji, bez obzira na pad forme u klubu, stalno dolazi do vaznih golova (jedini gol na SPu, gol protiv Litvanije ...)
Niko ovdje nije nezamjenjiv. Niko.
Pogledaj sta je Klinsmann uradio sa ekipom SADa, izbacio Donovana koji im je jedina "zvijezda" i doveo mlade ali brze anonimuse. Sad ako izvuku pobjedu, nerjeseno ili poraz sa manjom gol razlikom od Gane - prolaze u drugi krug.
Sve se moze kad se ima muda.

Do nedelje pljuvan i vrijedjan, danas zamjena za Spahica, sve u cilju akcije 'Pljuni na selektora'...
Zaboravljeno ispadanje protiv Lihtenstajna, SAD-a nakon sto je usao bas umjesto Spahe...

Genijalni ste....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Principatus
- Kontakt:
Dakle ova kretencina ide poslije Irana?
Nesto razmisljam, kad bi jedan general svoju armiju strategijom poveo na streljanje, kao sto je Susic nasu reprezentaciju protiv Nigerije, sta bi bila kazna...?
Nesto razmisljam, kad bi jedan general svoju armiju strategijom poveo na streljanje, kao sto je Susic nasu reprezentaciju protiv Nigerije, sta bi bila kazna...?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- The_Target
- Kontakt:
Poser.em se usta Safetu i onima koji ga podrzaju,a za banovanje ...admin je osoba koja to odlucuje,a svako ima pravo na svoje misljenje. Safete odlazi
Rođeni brato
- hogarstrasni
adriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora, nije ni cudo sto je forum ovakav. De se banuj ziv bio
.

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 10 gostiju.