FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

luis enrique
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la luis enrique » 30 sep 2012, 00:19

D10S je napisao/la:
amertiger je napisao/la: Mes Que Un Club pacenici!!![/b]
Tako je. Vise od kluba, imate i sudijsku organizaciju iza sebe.

U redu, sve pobijedili uz pomoc sudija, sve je jasno. Ali me zivcira zasto brane neobranjivo, najgora rasa na svijetu su culesi. Blago navijacima engleskih, talijanskih i njemackih timova pa ih ne moraju trpiti.

Kako cemo ih nakantat' za sedam dana, ne mogu da docekam.
Decko hajd što vididm da nisi imao bonton u školi, a popostovim vidim nisi imao ni lahko djetinjstvo, ali da nisi imao prirodu i društvo ili pak biologiju???pripadamo istoj(nažalost) vrsti-HOMO SAPIENS i tkodjer istoj(opet nazalost) rasi - kavakskoj.

Rasa je velika i rasprostranjena skupina ljudi sa zajedničkim precima i zajedničkim tjelesnim i duhovnim obilježjima. Jednako tako ima sličnu ili istu socijalnu organizaciju života, što je odvaja od ostalih. To je najčešće boja kože, kose, očiju, visina kao i druga obilježja.

U antropologiji rasa je beznačajan koncept. Postoj samo jedna rasa – ljudska rasa.

Najrasprostranjenija je podjela na tri osnovne rase ljudi:

bijela (kavkaska) rasa[europeidi su samo europa, označuju miješane europske rase u SAD-u, a bijelci su i Indoiranci]
crna (negroidna) rasa
žuta (mongolidna) rasa

Prema mjerenjima veličine lubanje američki liječnik Samuel James Morton razlikuje pet "rasa":

kavkasku (iz Europe, Indije i dijelova sjeverne Afrike i Srednjega istoka),
mongolsku (kineska i eskimska)
malajsku (iz Malezije i s Polinezijskog otočja)
američku (urođeničko stanovništvo Sjeverne i Južne Amerike)
etiopsku (iz supsaharske Afrike).

Nije da sam najpametniji al brate ti si malo... kako da kazem.... ograničen ko peterac;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 sep 2012, 00:20

jocker92 je napisao/la: Pa to je realov problem sto nisu zabili gol,znaci da Barca nije okrenula,Fabregas bi bio manja pizda :mrgreen:

Nije tacno. Primjer Buskets 2010 u Ligi prvaka. Tada mu ni gluma nije pomogla, ali i pored toga tom necovjeku je donijela titulu najveceg prevaranta u istoriji fudbala
15.10 - 15.06 ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 sep 2012, 00:21

Enrike, pojasni jos malo nisam skontao najbolje. Molim te.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 30 sep 2012, 00:21

D10S je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Guti je uvijek bio ona madridska seljacina.
Tj. bio je onaj na kojeg se vi lozite zbog pljuvanja po svima.
Nesto slicno kao danas Pepe ili Higuain ..
Inace, za Barcu igraju sveci, predvodjeni sa klupe Blazenim Francescom Vilanovom koji su rodjeni bez istocnog grijeha. Vatikan ce ih nakon sto zavrse karijere proglasiti svetima.
A koliko je tebi godina djecace? Uzmi inzulin da nam ne zapjenis...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 sep 2012, 00:22

Ne zamjeram ja npr Barci previse nista, nemam protiv tog kluba nista lose da kazem...ali zamjeram tom trendu u Spanskoj ligi da se previse sluze svi timovi stvarima koje su destruktivne za fudbal...

Ovako mislim da bi svaki klub iz Spanske lige brze bolje uzeo penal, odradio simuliranje i to kad bi ganjao rezultat...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 00:22

jocker92 je napisao/la: Iz koje ustanove pises da ti posaljemo narandze :mrgreen:
Biskvit i Fabregas bi trebali od sljedece utakmice glumiti stopere,nece biti losiji od Songa :D
Po meni Song je odigrao dobro.Ovu utakmicu je bolji bio od Mascherana i Alvesa sto se tice odbrane.

Valdes - Nije nista mogao kod golova
Alves - veceras katastrofa,centarsut ko u berberovica :mrgreen:
Alba - odlican jedan od boljih
Song - solidan,imao je 2 ili 3 grese.Dominira sto se tice skok igre.
Mascherano - pomalo me zabrinjava,forma mu polako opada :cry:
Sergio - veceras los,pogrijesio kod 2 gola
Xavi - solidno odigrao,mada ovo nije ni 30 % od njegovih mugucnosti :D
Fabregas - sta reci ? Igrac utakmice,ovaka igra se ocekuje od njega
Messi - danas malo izgubljen,ali opet rijesio utakmicu sa 2 asistencije :D
Alexis - lose,imao je par dobrih prodora,ali od njega se ocekuje vise :)
Pedro - danas falilo njegovih prodora,tako da veceras nezadovoljava prolaznu ocjenu :)
Villa - Joker sa klupe.Bravo majstore !
Tello - trebao bi malo promjeniti dribling,stalo korisit isti fol
Thiago - Svaka cas za ovo veceras.Prakticno igrao sa "jednom nogom"
Visca el Barça ! Mes que un club !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 00:23

Lakse mi je cut svecenika kako psuje u crkvi nego navijaca Barce koji prigovara o sudjenju.
index_ je napisao/la: A koliko je tebi godina djecace? Uzmi inzulin da nam ne zapjenis...
Cules si, Bog ce ti oprostiti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 sep 2012, 00:23

a jesu se raskukali za Sevillom, dajte ljudima maramice :mrgreen: :D

slika

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 30 sep 2012, 00:24

skyisthelimit je napisao/la:
jocker92 je napisao/la: Pa to je realov problem sto nisu zabili gol,znaci da Barca nije okrenula,Fabregas bi bio manja pizda :mrgreen:

Nije tacno. Primjer Buskets 2010 u Ligi prvaka. Tada mu ni gluma nije pomogla, ali i pored toga tom necovjeku je donijela titulu najveceg prevaranta u istoriji fudbala
Cuj necovjeku :D pa nije on kriv sto je glup,jbt et on jedini glumi,ostali su svetci ;)
Eto slozili smo se da je Cesc pizda,Di Maria i Higuain su onda mesari,tako nekako dodje.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 sep 2012, 00:24

Harrison je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Uefalona, Cigalona, Prdalona, Firgalona, Smrdalona, Farselona, sta jos na kraju da ti dodam?
Hajde priznaj da nisi napunio 15?
Rekao bih ti nesto ovdje pred svima, al popicu ban za to, al kad bolje razmislim, je.bo ban, zato...pazi sta pricas
To udavi nas kablom od misa i nalupaj tastaturom-internet huliganu. Kako ces te pjeniti sljedece hefte aBd
Mi nikada odustati necemo...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 00:24

Najveci prevaranti igraju u Realu.
Zalosno je sto je i jedan od najboljih igraca, Ronaldo, medju onima koji najvise glume i kukaju ..
Messi se u jednoj utakmici naprima udaraca kao Cristiano za citavu sezonu al lik suti, trpi i trpa !

I odsad cemo blokirati par osoba :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 00:24

Ono sto je trenutno najvaznije 8-)
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 00:25

slika
8-)
MES QUE EN CLUB
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 sep 2012, 00:25

3 faula, prvi u 70oj minuti :mrgreen:

ali opet 2 zuta :lol: ..sta bi bilo da real ima ovaj procenat broj faula/karton :oops:
ser del barça es el millor que hi ha !

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 30 sep 2012, 00:26

D10S je napisao/la:Lakse mi je cut svecenika kako psuje u crkvi nego navijaca Barce koji prigovara o sudjenju.
index_ je napisao/la: A koliko je tebi godina djecace? Uzmi inzulin da nam ne zapjenis...
Cules si, Bog ce ti oprostiti.
Ne trazim oprost... Uzmi inzulin, napad je jako blizu... nemoj da nam odes :)))

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 30 sep 2012, 00:28

D10S je napisao/la: Inace, za Barcu igraju sveci, predvodjeni sa klupe Blazenim Francescom Vilanovom koji su rodjeni bez istocnog grijeha. Vatikan ce ih nakon sto zavrse karijere proglasiti svetima.
Drago dijete slatko,hajd priznaj na cemu si pa se tako uzbudis? Hajd priznaj pls.... Znaš ono : "Ja sam Marko Marković i ovisnik sam o... prvi put sam to probao sa..." Hajd, bit će ti lakše zaspati :)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 00:28

Scof1eld je napisao/la:3 faula, prvi u 70oj minuti :mrgreen:

ali opet 2 zuta :lol: ..sta bi bilo da real ima ovaj procenat broj faula/karton :oops:
Da se pravedno sudi i da se daju zuti kartoni za simulacije kao u ostalim ligama, Barca ne bi mogla sastaviti momcad za svaku narednu utakmicu.
index_ je napisao/la: Ne trazim oprost... Uzmi inzulin, napad je jako blizu... nemoj da nam odes :)))
Zajebo si forum lave. Nije ovo forum za savjetovanje bolesnika oboljelih od dijabetesa nego nogometni forum. Ako nemas sta pametno reci na temu FC Barcelona, ne spamaj!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 30 sep 2012, 00:29

Rekao bih ti nesto ovdje pred svima, al popicu ban za to, al kad bolje razmislim, je.bo ban, zato...pazi sta pricas
To udavi nas kablom od misa i nalupaj tastaturom-internet huliganu. Kako ces te pjeniti sljedece hefte aBd[/quote]

I djecak Harrison bi trebao uzeti jedan inzulin, zapjenit ces pa ces nam otici...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 00:29

Dobro, nemojte ni vi sad pretjerivati.
Moze nam se rasplakati Portillo, znate kakav je kada je u pitanju razlika izmedju Barce i Reala :mrgreen:

I da ne bi sad trazio sta i kako, @Desimal mozes li mi u pp napisati kako da blokiram neku osobu ?
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 30 sep 2012, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 00:30

Cesc: "Crveni karton Medela? Stavio je svoje čelo na moje lice, mislim da je to za crveni."

Tako je legendo 8-) Najveći cigo svih vremena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.