Husref reče da se nada da će imati 2 - 3 igrača više u konkurenciji za evropu u odnosu na Slobodu. Ćorak.
Husref davno najavi da se vraća Hodžić. Ćorak.
Ćosić prije 3 sedmice najavi pojačanje za dan - dva. Ćorak.
Ne vjerujem im više ništa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vratila su se dva Ahmet,Šišic.BordoSarajevo je napisao/la:Znači samo se Ahmetović vratio, ništa od Rahmanovića i Hodžića. Velika šteta.
Husref reče da se nada da će imati 2 - 3 igrača više u konkurenciji za evropu u odnosu na Slobodu. Ćorak.
E dobro si, ja ne brojim Šišićaamypitar je napisao/la:Pa vratila su se dva Ahmet,Šišic.BordoSarajevo je napisao/la:Znači samo se Ahmetović vratio, ništa od Rahmanovića i Hodžića. Velika šteta.
A Rahman da se vrati valja mu u formu ući, gleda ćemo mi njega još dugo na Koševu.Ovom pauzom je mnogo,mnogo izgubio.
Postoji mogućnost da će neko od stopera otići, jer na toj poziciji pored Tute i Mujakića, Kortrijk ima Brendana Hines-Ikea, Garyja Kagelmachera, Lucasa Rougeauxa, Vladimira Kovačevića i Aliounea Camaru.
Jel s 4 ili 2, pa da razmislimmoj uzor-S.G je napisao/la:Jedno slobodno mjesto iz Gracanice. PP ako je potrebno nekom
2. Al nije mojahordasDoboj je napisao/la:Jel s 4 ili 2, pa da razmislimmoj uzor-S.G je napisao/la:Jedno slobodno mjesto iz Gracanice. PP ako je potrebno nekom
Kako si luuuuud babem'Evander je napisao/la:Jedno slobodno mjesto sutra do Tucepa. Zaintresovani javite se u PP
Naravno, milionamypitar je napisao/la:Ima li jos karti za sutra.
to je najvjerovatnije dosao mali broj karata za Zapad u Zenicu pa ga brzo nestalo mislim da u Sa ima jos karti za zapadfks74 je napisao/la:Danas mi poznanik kupio 5 karti, iako sam htio zapad, nije bilo. Morao sam se zadovoljiti sa sjevernom tribinom. Tako da sam siguran, stadion ce biti pun.Mozda je bilo u Sarajevu jos karti, on mi kupio u Zenici.
Ne znam, samo sjever bio. Nije bilo ni istoka vise.benko21 je napisao/la:to je najvjerovatnije dosao mali broj karata za Zapad u Zenicu pa ga brzo nestalo mislim da u Sa ima jos karti za zapadfks74 je napisao/la:Danas mi poznanik kupio 5 karti, iako sam htio zapad, nije bilo. Morao sam se zadovoljiti sa sjevernom tribinom. Tako da sam siguran, stadion ce biti pun.Mozda je bilo u Sarajevu jos karti, on mi kupio u Zenici.