Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sedra » 28 nov 2012, 22:34

ceze je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ko je dao gol :?:
slika
Hm,poslije ovoga se nas Dzeko moze slobodno halaliti od prve postave u skoro vrijeme,al ne mora da znaci..
Nek gleda lagano naredne prelazne rokove,zajedno sa Amrom.Mozda ode u Ameriku u neki klub :idea: :? :D

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 28 nov 2012, 22:36

Batko je napisao/la:To kralju, ubacuje mesara Milnera, čuva rezultat!
Hahahahaha!!!:-):-):-):-):-)
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 28 nov 2012, 22:37

Cityju je sreca pa ima ovakog strucnjaka na klupi, inace bi se borili za Ligu Evrope. Treba na pravi nacin posloziti ovu placenicku bagru, ove egoiste. To samo mogu oni najveci[/quote]

sto pises ono sto ne mislis ? samo provociras , svi znamo da je Mancini dno od trenera , takodjer da je Balotelli par svjetlosnih godina iza Dzeke , Aguera i Teveza

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 nov 2012, 22:41

Milner je mesar i nije gol scorer, da ste gledali vidjeli bi ste kako je dao gol! I nemojte mi srat da je Milner ušao da da gol pored Dzeke, Teveza i Kolarova živih na klupi!

Kakvih likova ovdje ima!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 28 nov 2012, 22:44

Ako sam dobro razumio ovog engleskog komentatora koji kaze da Dzeku i Teveza cuva za naredni vikend,protiv cini mi se Evertona.Jel jos neko tako sta skuzio?? :?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 22:45

Treba na pravi nacin posloziti ovu placenicku bagru, ove egoiste. To samo mogu oni najveci
Sa ovim se slazem u potpunosti.
Mancini to nije definitivno, njegov domet je Fiorentina, Napoli.I u Interu je osvojio sve u periodu one afere sa namjestanjem.
Cityu treba trener-znalac i autoritet.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 28 nov 2012, 22:47

al dobro sto je milnera ubacio to i nekako al ubacuje kolarova umjesto aguera a rezultat 0-0
PSIHA bgt

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 nov 2012, 22:51

kralj_je_mrtav je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Cityju je sreca pa ima ovakog strucnjaka na klupi, inace bi se borili za Ligu Evrope. Treba na pravi nacin posloziti ovu placenicku bagru, ove egoiste. To samo mogu oni najveci
sto pises ono sto ne mislis ? samo provociras , svi znamo da je Mancini dno od trenera , takodjer da je Balotelli par svjetlosnih godina iza Dzeke , Aguera i Teveza
Samo napaceni Bosanac i Hercegovac moze za trenera koji je osvojio Seriju A i Premiership reci da je dno od trenera. Ozbiljan Balonja, je prema mom misljenju, dozvoli da ga imam, bolji od ove trojice. Dakle, ozbiljan Balonja je najveca dobit za City, nadam se da ce taj decko konacno shvatiti da je fudbal njegov zivot.[/quote]

A sto ga to lupi sad kralju covjek osvojio Seria A u kojoj te godine nije postojala konkurencija Juve u Seria B ostali ni na mapi,a jos bolji podatak kakva je te godine liga bila jaka inter osvojio titulu sa 22 boda prednosti ispred Rome i jos jedna stvar inter u toj sezoni imao 30 pobjeda u prvenstvu i ti bi osvojio Seria A te sezone da si vodio inter a ne Manchini :lol: :lol:

A sto se tice osvojenog prvenstva prosle godine vidjeli smo sve u zadnjoj utakmici kakav je strucnjak taj Manchini spasili ga Bog i sreca :lol: :lol:

IPAK JE TO VELIKI STRUCNJAK :lol: :lol: :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 22:52

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ceze je napisao/la:Treba na pravi nacin posloziti ovu placenicku bagru, ove egoiste. To samo mogu oni najveci
Sa ovim se slazem u potpunosti.
Mancini to nije definitivno, njegov domet je Fiorentina, Napoli.I u Interu je osvojio sve u periodu one afere sa namjestanjem.
Cityu treba trener-znalac i autoritet.
Ide mi na djigaru ta prica sa aferom. Tadasnja Serija A je miljama ispred ove, no svi cete reci za trenera Stare dame da je vrhunski strucnjak. Da, sada cete tako govoriti, ali ukoliko preuzme City i Dzeko mu bude cetvrt napadacka opcija, tada ce biti parmak. Jbg, ovo je Bosna.
Ma boli mene kur.ac za Dzeku, slazem se sa tim da on zna ko je najbolji za njegov tim i nikad se necu buniti ako ne igra Edin, osim kad je u nekoj formi pa ga on zeza,a i to je upitno.
A da je Mancini trener za velike klubove, nije.
Moje misljenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 nov 2012, 22:53

Kralju, pravom treneru najbolji napadač ove sezone ne bi bio 4 opcija!

Mnogo muzeš a malo mlijeka daješ!

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 28 nov 2012, 22:56

Batko je napisao/la:Kralju, pravom treneru najbolji napadač ove sezone ne bi bio 4 opcija!

Mnogo muzeš a malo mlijeka daješ!
Ti Batko ima da sutis i razmisljas 7 dana...osramotio si se sa komentarom o milneru...:-):-):-)
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 nov 2012, 23:00

geoxx je napisao/la: sto pises ono sto ne mislis ? samo provociras , svi znamo da je Mancini dno od trenera , takodjer da je Balotelli par svjetlosnih godina iza Dzeke , Aguera i Teveza
zbog ovakvih likova bude mi drago kad Mancini pogodi s izmjenom. zašto smtraš provokacijom drugačije mišljenje i ko su bolan svi? ja ne mislim da je čovjek dno od trenera, da se razumijemo nije ni rang Fergusona,Mourinha,Guardiole i ovih ostalih top trenera, al po vama ispade čovjek gori od Muzurovića :mrgreen: a dosta toga je kao trener osvojio

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 nov 2012, 00:21

maximusdecimus je napisao/la:
geoxx je napisao/la: sto pises ono sto ne mislis ? samo provociras , svi znamo da je Mancini dno od trenera , takodjer da je Balotelli par svjetlosnih godina iza Dzeke , Aguera i Teveza
zbog ovakvih likova bude mi drago kad Mancini pogodi s izmjenom. zašto smtraš provokacijom drugačije mišljenje i ko su bolan svi? ja ne mislim da je čovjek dno od trenera, da se razumijemo nije ni rang Fergusona,Mourinha,Guardiole i ovih ostalih top trenera, al po vama ispade čovjek gori od Muzurovića :mrgreen: a dosta toga je kao trener osvojio
kao prvo , ja imam svoje misljenje i po meni je dno od trenera , a vi hocetel' se sloziti ili ne vasa stvar , iskreno boli me neka stvar ko se slaze a ko ne

kao drugo , njegovo izlaganje je provokacija , frajer redovno dolazi na ovaj pdf , omalozava Edina , ako ga ne voli nek ne dolazi na ovaj pdf , haj normalno je ako neko napise edin lose odigro neku utakmicu , ovo ono, al frajer samo sto edina ne poredi sa hadzicem iz sarajeva ;)

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 01:01

A Baloteli na silu ugurao ono :lol: bruka od tima su..

Ej kod rez. 0-0 68min izbaci Aguera a ubaci Kolarova, samo minuta kasnije na silu ga zabi Balo, genije Mancini.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 nov 2012, 09:54

Džeko je 4. opcija u timu, on je svjestan toga.
Izgleda da je njemu to ok, i ne znam zašto se raja buni i kritikuju Mancinija.

Momak očigledno ima svoju računicu ($$$), dok zabija sa klupe dobar je i držaće ga.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 nov 2012, 10:44

geoxx je napisao/la: kao prvo , ja imam svoje misljenje i po meni je dno od trenera , a vi hocetel' se sloziti ili ne vasa stvar , iskreno boli me neka stvar ko se slaze a ko ne

kao drugo , njegovo izlaganje je provokacija , frajer redovno dolazi na ovaj pdf , omalozava Edina , ako ga ne voli nek ne dolazi na ovaj pdf , haj normalno je ako neko napise edin lose odigro neku utakmicu , ovo ono, al frajer samo sto edina ne poredi sa hadzicem iz sarajeva ;)
zašto onda pišeš "svi znamo" kad je to samo tvoje mišljenje?? :mrgreen: čovjek misli da je Mancini dobar trener,pa šta? zašto ti vidiš u tome provokaciju? ako ti smeta staviš ga na ignore i mirna Bosna,ha ya

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 29 nov 2012, 11:47

ma to je trenutno OK. uglavnom, dio je rotacije i ne hrdja. ni ostalima nije nesto puno bolje. to sto city nema igru, je druga prica.

al evo: mjesec prije pocetka prelaznog roka su opet poceli da kenjaju sa juventusom, milanom i bayernom i kako svi zele dzeku.
u biti nula bodova... niti jedan od ovih kluba si moze ili hoce priusititi dzekin dolazak..
bitno je da nas, tj. mene vec nerviraju..

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 nov 2012, 12:05

Milan nema 30 miliona funti. tamo bi mu bilo najbolje,a i ispunio bi svoj san. valjda će Galliani uspjeti spustiti cijenu, onako kako samo on to zna. Bayern već ima napadače i sumnjam da će dovoditi još nekog. Juve nije loš izbor, al ne znam kako bi mu tamo bilo,jer se pisalo da ga Conte ne želi.u stvari,nije da ga ne želi,ali radije bi doveo Cavanija i Llorentea(ovom ističe ugovor na ljeto,tako da bi bio besplatan) a Džeko mu je treći izbor.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 nov 2012, 12:17

maximusdecimus je napisao/la:Milan nema 30 miliona funti. tamo bi mu bilo najbolje,a i ispunio bi svoj san. valjda će Galliani uspjeti spustiti cijenu, onako kako samo on to zna. Bayern već ima napadače i sumnjam da će dovoditi još nekog. Juve nije loš izbor, al ne znam kako bi mu tamo bilo,jer se pisalo da ga Conte ne želi.u stvari,nije da ga ne želi,ali radije bi doveo Cavanija i Llorentea(ovom ističe ugovor na ljeto,tako da bi bio besplatan) a Džeko mu je treći izbor.
Mozda grijesim al mi nekako Llorente ne ide u kos s Cvanijem i Dzekom...

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 nov 2012, 13:10

ahmic je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:Milan nema 30 miliona funti. tamo bi mu bilo najbolje,a i ispunio bi svoj san. valjda će Galliani uspjeti spustiti cijenu, onako kako samo on to zna. Bayern već ima napadače i sumnjam da će dovoditi još nekog. Juve nije loš izbor, al ne znam kako bi mu tamo bilo,jer se pisalo da ga Conte ne želi.u stvari,nije da ga ne želi,ali radije bi doveo Cavanija i Llorentea(ovom ističe ugovor na ljeto,tako da bi bio besplatan) a Džeko mu je treći izbor.
Mozda grijesim al mi nekako Llorente ne ide u kos s Cvanijem i Dzekom...
nisam ih ni uspoređivao, samo kažem da je Llorente bio bliža opcija Juventusu nego Džeko. to je više puta potvrdio i direktor Juventusa Marotta. nešto sam više uvjeren da će Juve cekati kraj sezone i dovesti Španca besplatno nego da će za Džeku platiti 25-30 miliona funti. uglavnom, očekujem Džeku u Milanu, abd,spustit će to Galliani na razumnu cijenu, nema boljeg od njega kad treba "cigančit" :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], Kaunas, s4mke, Sveti i 46 gostiju.