PAĆENIKU !!! imaš obraza doći i ponovo prosipati istu politiku ... BARCA je sinoć RASTAVLJENA na proste faktore ... 2 penala nisu svirana - 2 neregularna gola = KOSMIČKA pravda ma ćaoRomariooo je napisao/la:kad se sve sabera,barca je nesto vise ostecena,al nist to ne mijenja cinjenicu da je bayern bio bolji i da je zasluznio pobijedio
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ovo mi nije nikako jasno pa Schweini i Matinez su vec odradili suspenziju zbog zutih kartona a onda poslje toga dobili samo po jedan karton sto znaci da trebaju dobiti jos dva da bi bili suspendovani u finalu.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 24 apr 2013, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mi jasno ovo za Mullera,da li ta vjest ima igdje drugo objavljena nego na ss.ba,jel to hasumluk ljubomora ili prava informacija,ima ih svakakvih,pisu a lazu.
VOLIM BAYERN
- amel10071988
- Kontakt:
i ja isto mislim da 3 zuta treba dobiti za suspenziju, ova pravila svako tumači na svoj način, teško je vjerovati da ćemo neokrznuti proci na camp nou-u sto se tice tih kartona, necu valjda opet timoščuka gledati u finaluvendeta87 je napisao/la:Ovo mi nije nikako jasno pa Schweini i Matinez su vec odradili suspenziju zbog zutih karotna a onda poslje toga dobili samo po jedan karton sto znaci da trebaju dobiti jos dva da bi bili suspendovani u finalu.

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Rekordmeister
- Kontakt:
Dosadni ste vise sa tim kartonima ! Samo lahm,Dante i Gustavo se trebaju cuvati u Spaniji,ostali su FFREE !
- supermario
- Kontakt:
A zar nije nekad bila prica o tome da se zuti kartoni brisu prije finala, a da samo crveni ostaju ?? Nezzz al ko da sam negdje to jednom procitao 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Ko ne smije dobiti karton u Barceloni - Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo and Mario Gomez.
Ja prvi put čujem to da se brišu kartoni u polufinalu, jedino ako nije nešto novo ...
Ja prvi put čujem to da se brišu kartoni u polufinalu, jedino ako nije nešto novo ...
- Bayern@heart
- Kontakt:
evo ovako kaže da suspenzija igraču ide kad zaradi tri žuta kartona prvi put, a kasnije svaki drugi žuti je suspenzija, a to znači da npr.Javi i Bastian imaju sad ukupno 4 žuta ove sezone i sljedeći peti je suspenzija,a Luiz , Philip, Mario i Dante imaju po dva kartona tako da za njih vrijedi prvo pravilo suspenzija poslije trećeg kartona
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jedan moj prijatelj koji je prosle godine kad smo gubili bundesku i kup od Dortmunda, rekao da bi i Barca B njihova ona mlada ekipa Barcelone pobjedila Bayerna , toliko sam bio nazivciran, i tad sam pozelio prije et nest jace od godinu dana da se nadjemo sa Barcom za koju on navija i da dokazemo samo da nas svako treba respektirat.
Dani su prolazili, a jaran moj vec ove sezone uvidjevsi koliko je Bayern mocan, itekako se poceo predomisljat za svoju izjavu
Bayern je svima pokazao da je trenutno najbolja ekipa svijeta , a zasto, zato sto je prije znala imat jednog pogon recimo Ballack i Makaay.. a sad ima nekoliko super-turbo pogona .. Lahm-Javi-Svajni-Ribery-Muller recimo da je to neka okosnica 5 SUPER POGONA, i da 3 zakazu, i najveca masina moze bit pokrenuta sa 2 pogona
Strasnoooo
Dani su prolazili, a jaran moj vec ove sezone uvidjevsi koliko je Bayern mocan, itekako se poceo predomisljat za svoju izjavu

Bayern je svima pokazao da je trenutno najbolja ekipa svijeta , a zasto, zato sto je prije znala imat jednog pogon recimo Ballack i Makaay.. a sad ima nekoliko super-turbo pogona .. Lahm-Javi-Svajni-Ribery-Muller recimo da je to neka okosnica 5 SUPER POGONA, i da 3 zakazu, i najveca masina moze bit pokrenuta sa 2 pogona

Strasnoooo

FC Bayern !!!!!
Ljudi moji sto vise gledam Bayern Muller mi postaje sve drazi. Kako se co'ek samo bori i trci po terenu
. Sam je rekao da nikada nece predriblati 3-4 igraca i zabiri gol ali je vazda u stanju pretrcati 13km po utakmici.
Da meni ponude Messia ili Ronalda u zamjenu ja ne bi dao momka.

Da meni ponude Messia ili Ronalda u zamjenu ja ne bi dao momka.

Bitka za treću ligu ... 7 bodova razlike - 6 utakmica ostalo
1. TSV 1860 Mü. II 62
2. FV Illertissen 59
3. FC Bayern II 55
Raspored Bayern II
26.04.2013 FC Bayern München II - Greuther Fürth II (13. pozicija, 41 bod)
30.04.2013 FC Ingolstadt 04 II - FC Bayern München II (Ingolstadt - 9. pozicija,46 b)
04.05.2013 FC Bayern München II - Viktoria Aschaffenburg (15. poz., 36 bodova)
12.05.2013 FC Bayern München II - TSV 1896 Rain am Lech (12. poz., 43 bodova)
18.05.2013 SV Seligenporten - FC Bayern München II (10. poz., 45 bodova)
25.05.2013 FC Bayern München II - Würzburger Kickers (11. poz., 43 boda)
Raspored München 1860 II
26.04.2013 SC Eltersdorf - TSV 1860 München II (17. pozicija, 35 bodova)
30.04.2013 TSV 1860 München II - FC Ismaning ( 19. pozicija, 33 boda)
04.05.2013 TSV 1860 München II - FC Memmingen (7. pozicija, 48 bodova)
11.05.2013 FC Ingolstadt 04 II - TSV 1860 München II (9. pozicija, 46 bodova)
18.05.2013 TSV 1860 München II - TSV 1860 Rosenheim (8. pozicija, 47 bodova)
25.05.2013 1. FC Nürnberg II - TSV 1860 München II (4. pozicija, 55 bodova)
1. TSV 1860 Mü. II 62
2. FV Illertissen 59
3. FC Bayern II 55
Raspored Bayern II
26.04.2013 FC Bayern München II - Greuther Fürth II (13. pozicija, 41 bod)
30.04.2013 FC Ingolstadt 04 II - FC Bayern München II (Ingolstadt - 9. pozicija,46 b)
04.05.2013 FC Bayern München II - Viktoria Aschaffenburg (15. poz., 36 bodova)
12.05.2013 FC Bayern München II - TSV 1896 Rain am Lech (12. poz., 43 bodova)
18.05.2013 SV Seligenporten - FC Bayern München II (10. poz., 45 bodova)
25.05.2013 FC Bayern München II - Würzburger Kickers (11. poz., 43 boda)
Raspored München 1860 II
26.04.2013 SC Eltersdorf - TSV 1860 München II (17. pozicija, 35 bodova)
30.04.2013 TSV 1860 München II - FC Ismaning ( 19. pozicija, 33 boda)
04.05.2013 TSV 1860 München II - FC Memmingen (7. pozicija, 48 bodova)
11.05.2013 FC Ingolstadt 04 II - TSV 1860 München II (9. pozicija, 46 bodova)
18.05.2013 TSV 1860 München II - TSV 1860 Rosenheim (8. pozicija, 47 bodova)
25.05.2013 1. FC Nürnberg II - TSV 1860 München II (4. pozicija, 55 bodova)
Imal' jos neko da misli da Javi ne vrijedi novce koje je placen ? 

Riki sinoć oko 75-e čučn'o, vrti se u glavi
,
nije lako iz Bilbaoa u ovakav tempo.
Odavno nismo natrčali neku ekipu,
da se razumijemo nije to nešto bilo specijalno ni s naše strane 112 km, neki prosjek naš,
ali Barca čak 7 km manje
, ispravite ako griješim.
Ovo kad igramo izgleda atomski fudbal, što i jest,
ali šta onda reći za Borusiju koja trči 120 u prosjeku.
No oni su ki muha bez glave, tako da se ne zamaramo s tim.
Ko u našem taboru najviše tegli?
1.Švajn 12,1
2.Miler 11.9
3.Kroos 11,5
4.Rib 11,2
5.Riki 11,2
6.Roben 10,9
7.Alaba 10,8
9.Mandžo 10,7, Gomo otprilike tu negdje.
10.Lam 10,5
Ne brišu se kartoni, to je pravilo za EP i SP
Karton prijeti
Lam, Dante, Švajn, Riki, Gustavo i Gomo.
Švajn i Dante su prioritet da na ispanu,
a ostale ćemo već nekako i nadoknaditi.
Lam jeste najbolji bek na svijetu,
ali Rafko bi to odlično odradio, i ovog Brazilca ne treba nigdje puštati kad smo kod mogućih odlazaka.
Imati jednog takvog beka u pričuvi je kao suho zlato,
a sumnjam da će se iko buniti nakon ovakvih rezultata i onoga što budućnost sve obećava,
mnogima će biti nevjerovatna čast i klupu grijati.
Dajte više te ugovore Pizi i Bujti.

nije lako iz Bilbaoa u ovakav tempo.
Odavno nismo natrčali neku ekipu,
da se razumijemo nije to nešto bilo specijalno ni s naše strane 112 km, neki prosjek naš,
ali Barca čak 7 km manje

Ovo kad igramo izgleda atomski fudbal, što i jest,
ali šta onda reći za Borusiju koja trči 120 u prosjeku.

No oni su ki muha bez glave, tako da se ne zamaramo s tim.

Ko u našem taboru najviše tegli?

1.Švajn 12,1
2.Miler 11.9
3.Kroos 11,5
4.Rib 11,2
5.Riki 11,2
6.Roben 10,9
7.Alaba 10,8
9.Mandžo 10,7, Gomo otprilike tu negdje.
10.Lam 10,5
Ne brišu se kartoni, to je pravilo za EP i SP
Karton prijeti

Švajn i Dante su prioritet da na ispanu,
Lam jeste najbolji bek na svijetu,
ali Rafko bi to odlično odradio, i ovog Brazilca ne treba nigdje puštati kad smo kod mogućih odlazaka.
Imati jednog takvog beka u pričuvi je kao suho zlato,
a sumnjam da će se iko buniti nakon ovakvih rezultata i onoga što budućnost sve obećava,
mnogima će biti nevjerovatna čast i klupu grijati.
Dajte više te ugovore Pizi i Bujti.

wenger babo, taktički izdominiro ovakvu mašinu
.
šta reći, čestitke , svaka čast, kapa do poda. prije svega na požrtvovanosti, organiziranosti, disciplinovanosti.
Stilom igre, brzi tečni pasovi gdje lopta brzo dolazi do protivničkog gola. Nema šta dominacija totalna. I tamo će ih otrest ko slinu. Siguran sam da će igrat sa još više motiva.
(Y)

šta reći, čestitke , svaka čast, kapa do poda. prije svega na požrtvovanosti, organiziranosti, disciplinovanosti.
Stilom igre, brzi tečni pasovi gdje lopta brzo dolazi do protivničkog gola. Nema šta dominacija totalna. I tamo će ih otrest ko slinu. Siguran sam da će igrat sa još više motiva.
(Y)
Vođa zna.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
+1Klare je napisao/la:Švajn i Dante su prioritet da na ispanu,
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- amel10071988
- Kontakt:
Glupo mi nekako to pravilo UEFE, igraci koji iznesu sav teret Lige prvaka radi zutog kartona da ne igraju finale,vec to odrade igraci koji sjede na klupi čitavu sezonu, pa kako onda postici kvalitet finala ako klupa odlučuje o šampionu starog kontinenta?
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Kad Bayern zabije barci 4 komada
http://upload.slike.com/slike/kstZz.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

http://upload.slike.com/slike/kstZz.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Muller rece da ne dribla 3-4 igraca i postize gol, izgleda zaboravio onu ljepoticu protiv HSV-a za 1-0
Da se posjetimo

Da se posjetimo

FIFA XI 2013
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
Sve mi vise zao sto Jupp odlazi iz Bayerna.Dominirali smo utakmicom. Tijekom svih 90 minuta smo igrali jako dobro, tako da je konačan rezultat samo plod te dobre igre. Cijelu sezonu igramo nogomet na najvišoj razini u Bundesligi, njemačkom kupu i Ligi prvaka. Stoga me ne iznenađuje što smo zabili četiri pogotka, ali me veseli činjenica da nismo primili nijedan.
- Glavni razlozi ovakvog rezultata su bili organizacija momčadi i taktička disciplina. U obrani smo bili sjajni. Svaki je igrač želio zaustaviti napad Barcelone, dok smo prema naprijed imali jako puno kreativnosti. Takvu igru pokazujemo tijekom cijele sezone. Kada igramo na ovakav način, sposobni smo pobijediti svakog - smatra Heynckes, koji je, kako tvrdi, proučio igru španjolske momčadi do posljednjeg detalja.
- Uvijek je bitno da analizirate igru protivnika. Na koji način igra, kako se kreće, na koji način napada... Nakon toga je bitno naći za to "protuotrov". Ja sam u tome uspio. Održao sam Powerpoint prezentaciju svojim igračima i detaljno im pokazao na koji način Barcelona napada. Obrana je, očito, jako dobro shvatila što sam htio reći. Barcelona je bila nemoćna. Stvorila je jednu, jednu i po priliku - zaključio je njemački stručnjak.
Da je barem prihvatio ostati u upravi bilo bi mi mnogo drago..
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 24 apr 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.