FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je Bosna Asa imala 7-8 hiljada prosjek , vjeruj da bi Sarajevo preko išlo , da se pokrije jedna tribina , da ima uzet točenu da ima uzet sendvič , Colu i td , da se Istok napuca bas kako treba , onda bi sve drugačije bilo ....
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Husref?Generation74 je napisao/la:Sandro PertiniElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzontra VoltaAngelDiMaria je napisao/la:Husref?Generation74 je napisao/la:Sandro PertiniElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kako bi nam leglo kakvo pojacanje danas, sutra odmah ide preko 10k
A i ovako ocekujem min 10k!
A i ovako ocekujem min 10k!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Asim BajricElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
6.871 stolica na zapadu...moj uzor-S.G je napisao/la:Koliko prima vas zapad?NickzeDoStizeko je napisao/la:halalite sto upadam,ali mislim da ste se odlucili za zapad jer ste se sjebali sad na gostovanju u zenici kakav je huk sa zapada. Ne mogu vas ocima,ali ne bi bilo lose da u ovakvim utakmicama ostavimo rivalitet po strani i da promovisete bh fudbal u najboljem svjetlu!adem993 je napisao/la:kolko prima taj Zenicki zapad,dobar potez po meni Hordi sto ce na zapad,barem da se grupisemo svi,svi oni koji nisu na sjeveru mogu protiv Batea pokazat lojalnost pridruziti se grupi,ako nas je vec malo nek bar zapad bude popunjen i nek grmi 90 minuta! Imamo voz dzaba,imamo auta kombije,popust na gorivo,nek niko ne kuka...SVI U ZENICU
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Asim BajricElCartel11 je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ima par razloga zasto i hz ide na zapad. Na sjever ne moze puno raje pa bi se podjelila tribina, zapad ima krov dobru akustiku i bit cemo svi zajedno tako da mislim da je zapad dobar izbor.NickzeDoStizeko je napisao/la:halalite sto upadam,ali mislim da ste se odlucili za zapad jer ste se sjebali sad na gostovanju u zenici kakav je huk sa zapada. Ne mogu vas ocima,ali ne bi bilo lose da u ovakvim utakmicama ostavimo rivalitet po strani i da promovisete bh fudbal u najboljem svjetlu!adem993 je napisao/la:kolko prima taj Zenicki zapad,dobar potez po meni Hordi sto ce na zapad,barem da se grupisemo svi,svi oni koji nisu na sjeveru mogu protiv Batea pokazat lojalnost pridruziti se grupi,ako nas je vec malo nek bar zapad bude popunjen i nek grmi 90 minuta! Imamo voz dzaba,imamo auta kombije,popust na gorivo,nek niko ne kuka...SVI U ZENICU
Hocel Rahman igrat ?
Necemirzatele je napisao/la:Hocel Rahman igrat ?
Zna li se išta tačno oko voza
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvezda koja je osvojila ligu prvaka i koja je nedavno dobila u Beogradu osvajača lige prvaka u ovoj godini ima trenutni prosjek od 5.500.ElCartel11 je napisao/la:Kakvih 10 milja svaku utakmicu pa to nema niko iz bivse yuge, treba malo realno gledati stvari.newton_heath_lyr je napisao/la:E ybg. Ja mogu svaku evropsku utakmicu Sarajeva doci iz Gračanice, još nisam navijač, a ovdje se pravi fama oko odlaska iz Sarajeva u Zenicu (cca 40 minuta vožnje AUTOPUTEM). Da nije smiješno,bilo bi žalosno. Ljudi vam uredili klub. Nemate dugove i opet vam nešto smeta. Dodje vas 4k na meč protiv Slobode. Sramota brate dragi. Šta će vam stadion ako ne dolazite na utakmice. Sve ispod 10k na domaćim utakmicama sram da vas bude. Bil9 ko da je protivnik. Cuj pričate o nekih 7 k sutra u Zenici. Pa ako ne napuniti Bilino Polje fuj da ste svi. Idemo Sarajevo i svi pravi BiH klubovi.
Beograd je veći grad od Sarajeva 5 puta bez šire okolice da ne spominjem koliku bazu navijača imaju u cijeloj Srbiji i u 49% Bosne, to je sve ono što mi nemamo ni približno.
Naša posjeta od 7.000 i od 4.000 nisu loše toliko. Ja prvi trabunjam o posjeti stalno ali ovo je pristojno. Meni je loše kada bude 1.500 ili 2.000 a ako bude generalno prosjek 5.000 na srednjim utakmicama to bi bila fantazija i bili bi poslije Hajduka najposjećeniji na balkanu.
10.000 su priče za malu djecu, bajke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U Zenicu su stigli sljedeći igrači: Kovačević, Marković, Hebibović, Letić, Lazić, Šerbečić, Đokanović, Gavrić, Ahmetović, Velkoski, Tatar, Milanović, Kurdić, Mustafić, Handžić, Guzina, Šabanović, Šišić.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel se mora iz SARAJEVA sa privatnim autima ici u koloni do zenice ili moze kako ko stize pa se dole iskupljat.
Sta mislite jel sisic veci antitalenat od kuzmanovica i bekica
Sta mislite jel sisic veci antitalenat od kuzmanovica i bekica
Ima li jos karti za sutra.
Sve iznad 7000 je super a bice 10000 ko iz po picke
-
- Kontakt:
Tacno me strah da ne ostanem bez karti, a ne mogu je kupiti prije sutra, tamo oko pet ili pola pet 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Sutra hladno 1-0 za nas, A POBJEDA JE 100%
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, jurisicduska i 44 gosta.