Zavisi ima li "punijih" osobaVanja8 je napisao/la:Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zavisi ima li "punijih" osobaVanja8 je napisao/la:Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi...
Ja vozim auto od haman 5 metara, ali niti je kad sjelo niti ce kad sjesti 5 ljudi u njegaVanja8 je napisao/la:Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi...
Jel tjeras ljude da skinu cipele prije nego udju u auto?Evander je napisao/la:Ja vozim auto od haman 5 metara, ali niti je kad sjelo niti ce kad sjesti 5 ljudi u njegaVanja8 je napisao/la:Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi...
Nisam ja auto kupio da ga drugi handre
Pisite jos jedno, 3 osobe.
Ne, cak se i pusi u autu. Ali prenatrpavanje ne mozeThrillerHz je napisao/la:Jel tjeras ljude da skinu cipele prije nego udju u auto?Evander je napisao/la:Ja vozim auto od haman 5 metara, ali niti je kad sjelo niti ce kad sjesti 5 ljudi u njegaVanja8 je napisao/la:Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi...
Nisam ja auto kupio da ga drugi handre
Pisite jos jedno, 3 osobe.
Pa igra KrsteDenchi je napisao/la:more li Hrgota zadnjeg veznog igrat?
moze mali andrejDenchi je napisao/la:more li Hrgota zadnjeg veznog igrat?
brez taze ugovora more samo kolo igrat na granicifera je napisao/la:moze mali andrejDenchi je napisao/la:more li Hrgota zadnjeg veznog igrat?
zaboravio sam na ugovor jbgDenchi je napisao/la:brez taze ugovora more samo kolo igrat na granicifera je napisao/la:moze mali andrejDenchi je napisao/la:more li Hrgota zadnjeg veznog igrat?
Mediji u Italiji objavili su da novi trener Salernitane Gian Pier Ventura ne računa ozbiljno na Milana Đurića. On je tip napadača koji se navodno ne uklapa u njegovu koncepciju. Đurić je robusni skakač, razbijač, dok Ventura namjerava igrati u formaciji sa dva hitra i prodorna napadača.
Zbog toga, navode, italijanski stručnjak do kraja ljeta namjerava prodati Đurića. Klupski čelnici tragaju za mušterijom koja bi bila spremna makar dijelom nadoknaditi pola miliona eura koliko je ovaj klub izdvojio za njegov transfer.
Denchi je napisao/la:šta je Manja8 i Crni28?
per che silenzio![]()
![]()
Mediji u Italiji objavili su da novi trener Salernitane Gian Pier Ventura ne računa ozbiljno na Milana Đurića. On je tip napadača koji se navodno ne uklapa u njegovu koncepciju. Đurić je robusni skakač, razbijač, dok Ventura namjerava igrati u formaciji sa dva hitra i prodorna napadača.
Zbog toga, navode, italijanski stručnjak do kraja ljeta namjerava prodati Đurića. Klupski čelnici tragaju za mušterijom koja bi bila spremna makar dijelom nadoknaditi pola miliona eura koliko je ovaj klub izdvojio za njegov transfer.
zima za 12 heftiZip je napisao/la:Denchi je napisao/la:šta je Manja8 i Crni28?
per che silenzio![]()
![]()
Ko god je pod ugovor, ne moze biti registrovan ovo ljeto.
991Giljotina je napisao/la:993 zasad.
Al' u kurvaluke.AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici
Trenutno korisnika/ca: Lecler, napoleon72, riki46 i 61 gost.